Yalan Yalan Yalan!

Yalanın hiç bir türlüsünü anlayamıyorum ben de.
Bu yüzden güven sorunu yaşıyorum o konuda yalan söyleyen her konuda söyler diye kurup duruyorum kendi kendime.
Ona sarılıp ağlamak kısmına takıldım ben.
Boğazına sarılabilirdim belki boğma amaçlı :D
Cidden beni üzdüğü zamanlarda kahrolsun falan isteyen biriyim :KK53:

Eğer aldatmadığına o hesapla bir haltlar karıştırmadığına eminsen, demek ki o senin kızacağını düşünüyor.
Belki sen zannettiğin kadar anlayışlı bir eş değilsindir? Ya da sadece senin bilmediğin özel bir alanı olsun istediği gibi atıp tutsun istedi? Mesela burası benim öyle bir alanım. Eşim bilsin istemiyorum onun hakkında da sallıyorum :KK70: Ama bu değil ki onu sevmiyorum, seviyorum ama öyle yani.

Eğer aldatmadığına o hesapla bir haltlar karıştırmadığına eminsen, demek ki o senin kızacağını düşünüyor.
Belki sen zannettiğin kadar anlayışlı bir eş değilsindir? Ya da sadece senin bilmediğin özel bir alanı olsun istediği gibi atıp tutsun istedi? Mesela burası benim öyle bir alanım. Eşim bilsin istemiyorum onun hakkında da sallıyorum :KK70: Ama bu değil ki onu sevmiyorum, seviyorum ama öyle yani.
Evet öyle istemiş galiba ama "aldığını sevmeli" biraz kırıcı değil mi? Hani eşi arkasından konuşmuş gibi olmuş.

Konuyu nasıl yazacagımı bile bilmiyorum suan. Kalbim beynim elim kilit tutmuş gibi.. Şu hayatta en nefret ettigim şeydir yalan.. Ama ben yalanla sınanıyorum. Evet kızlar eşim bana yalan söyledi. Daha önce yapmış oldugu birşeyi yapmıyorum dedi. Simdi açıklamak istemiyorum. Ve ben bunu araştırdım yalan söyledigini anladım. Dün geceden beri hiç uyumadım. Ne yapıcam bilmiyorum kızlar. Bu ikinci yalanı bana karşı. Birincisinde çok önemsemedim ama yalana tahammül edemiyorum. Şimdi içim sogudu. Esimi cok seviyorum. Gece ona sarılıp agladım. Derdim oyken dermanimda o :KK43: neden yalana başvuruyor anlamiyorum. Şimdi ne yapmam lazım kızlar. Şimdi yüzleştirirsem yalanıyla üste çıkmaya çalışacak. Daha onceki konularımdan bilen bilir eşim biraz sinirli. Ne yapacagimi nasıl yüzleştirecegimi bilmiyorum. Ve nasil guvenicem onuda bilmiyorum. Bu yalanların devamı gelir mi sizce? Ayyy içim patlayacak. Toplantım başlayacak birazdan ama o kadar huzursuzum ki kafami nasil vericem bilmiyorum. Sizinle dertleşmek istedim biraz :KK61:
Genelde devami gelir erkekler daha çok yalana başvuruyor:KK51:

Evet öyle istemiş galiba ama "aldığını sevmeli" biraz kırıcı değil mi? Hani eşi arkasından konuşmuş gibi olmuş.

Öyle mi yazmış :o :o
Kesinlikle kırıcı ve üzücü.
Fakat gerçek hisleri oysa?
Benim başıma gelse, denk geldiğim iyi olmuş derdim. en azından eşimin gerçek hislerini anlardım da kendimi kandırmaz davranışlarını daha iyi anlardım.
Çünkü öyleyse illa ki farklı davranıyordur, insanı pskopat eder öyleleri.

Öyle mi yazmış :eek: :eek:
Kesinlikle kırıcı ve üzücü.
Fakat gerçek hisleri oysa?
Benim başıma gelse, denk geldiğim iyi olmuş derdim. en azından eşimin gerçek hislerini anlardım da kendimi kandırmaz davranışlarını daha iyi anlardım.
Çünkü öyleyse illa ki farklı davranıyordur, insanı pskopat eder öyleleri.
İşte bakalım konu sahibi nasıl yorumlayacak...
Sonuçta buradan bilemeyiz, tanımıyoruz.

Kızlar hesabi kurcaladım mesaj yok. Yani erkeklerle msjlaşms o msjlari okumadim. Kızlar benimle cok ilgili sevmiyor diyemem asla. Bir yıl olmuş o sozu yazali ama gordum ya icimden iç gitti. Madem sevdigini alamadın beni almasaydin mecbur degildin. Ve bu resimdeki kizlarin kim oldugunu bulmam lazim. Dusunmekten mahvoldum. Konusamiyorum yapmacik davranmak çok zor. Bu konuyu ona açmalımıyım sizce?

Bence al karşına adam gibi konus yoksa böyle kendi kendine kurup durucaksın kullanmasının sizin için problem olmadığını ve yalan söylememesi gerektiğini açıkça konuş aklındaki soru işaretlerinin cevabı eşinde canım

Kızlar hesabi kurcaladım mesaj yok. Yani erkeklerle msjlaşms o msjlari okumadim. Kızlar benimle cok ilgili sevmiyor diyemem asla. Bir yıl olmuş o sozu yazali ama gordum ya icimden iç gitti. Madem sevdigini alamadın beni almasaydin mecbur degildin. Ve bu resimdeki kizlarin kim oldugunu bulmam lazim. Dusunmekten mahvoldum. Konusamiyorum yapmacik davranmak çok zor. Bu konuyu ona açmalımıyım sizce?
konuşmaya kararlıysan eşinin mimiklerine dikkat et ele verir mutlaka kendini

Erkeklerle yazışmalarına da bakmanız kişisel alanına saldırı olur.
Ama eşcinsel eğilimlerinin olabileceği geldi aklıma. Tamamen varsayım...
Hani sevdiğini alamamak falan?
Acayip günahını alıyor olabilirim tabii.

Erkeklerle yazışmalarına da bakmanız kişisel alanına saldırı olur.
Ama eşcinsel eğilimlerinin olabileceği geldi aklıma. Tamamen varsayım...
Hani sevdiğini alamamak falan?
Acayip günahını alıyor olabilirim tabii.

Yok okumadim zaten. Yok oyle birsey olamaz. Buyuk konusmıyım ama oyle birsey olsa anlardım

ne yapacaksınız konu sahibi? ne kadarlık evli olduğunuzu merak ettim. kızı hiç mi görmediniz?:KK43:

ne yapacaksınız konu sahibi? ne kadarlık evli olduğunuzu merak ettim. kızı hiç mi görmediniz?:KK43:

İnanın ne yapacagimi bende bilmiyorum.
Hayir boyle bir kızn varligindan bile haberim yok. Resimler onceden yuklenmis ama hala kaldirilmamis.

Canim eger esin biseyler karistiriyosa ve ogrendiginde ayrilamiyacaksan hic kurcalama.uzulen sen olursun.

Eşinizin bu size ilk yalanı degil anladığım kadarıyla ilk yalani tespit ettiginizde esinizle konusmadiysaniz diğer yalanlar beraberinde gelir eşinizle oturun konuşun
Yalan söylemesinin altında yatan sebepleri öğrenim

Canm hesapta cok fazla kisi arkadas olarak ekli. Ama bakiyorum eski begeni yapan kizlarin hepsi silinmis. Ama yuklenen rrsim aralarinda bir kizin rrsmi var kizin resmjni tek olarak paylasmis. Alti yedi tane resmj var kizn. O kz kim bilmiyorum.. Benden cekinecegi birsey yok. Kullanicam dese zaten birsey demicem. Ama yalan işte yalan var.

Masum niyet le açılan bir hesap olmadığı ortada tabiki size söylemez. Eşiniz size face im yok diye bir yalan atmanın dışında. Bu face ile sanal kaçamak yapıyor belliki. Peki o face te sizi tanıyan kisiler ekli mi öyle ise çok vahim.insanlar bu paylaşım 'ları görünce neler düşünür:(

Yok okumadim zaten. Yok oyle birsey olamaz. Buyuk konusmıyım ama oyle birsey olsa anlardım
Belki yanlış birşey yazıyorum ama eşinizi deneseniz nasıl olur? Amacının ne oldugunu anlamak icin en azından. Farklı bir hesapla falan yazsanız.
Şu durumda hemen sorarsanız eşiniz açıklama yapmayacaktır. Elinizde şu an haklı olarak sunacak birşey tam anlamıyla yok gibi görünüyor.

Belki yanlış birşey yazıyorum ama eşinizi deneseniz nasıl olur? Amacının ne oldugunu anlamak icin en azından. Farklı bir hesapla falan yazsanız.
Şu durumda hemen sorarsanız eşiniz açıklama yapmayacaktır. Elinizde şu an haklı olarak sunacak birşey tam anlamıyla yok gibi görünüyor.

Öyle birsey yapamam. Belki cvp verir belki vermez ama bunun sonucuna ben katlanamam

Back
X