• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan yere mahkemeye verilmek

telefon kayıtları da mı yok
telefonda konuşup verdim niye böyle yapıyorsunuz dese itiraf ettirse

Ay oncelikle oha diyorum. Ne cirkef aileleler var ablaniz iyi kurtulmus.
Simdi soyle nisanda takilan taki hediye vs geri verilmezse dava acilabilir. Sizde boyle bir durum yok. Ama tukenebilecek cicek cikolata istenemez zaten. Siz takilari geri vermissiniz korkunuz olmasin. Telefon kaydi mesaj vs. Yoluyla ya da tanik bularak kanitlarsiniz. Benim tavsiyem aman dava acarlar vs korkusuyla cicek cikolata vermeye kalkmayin zorbaliklarina prim vermis olursunuz. Bence zaten dava da acmazlar maksat goz korkutmak. Siz haklisiniz gozunuz korkmasin mahkemeye verseler vilegercek ortaya cikar.

nişan atmadan sonra aranızda çokmu kavga gürültü oldu bu ne hazımsızlıktır,sizde onları mahkemeye verin madem öyle.malesef nişan atan erkekse sorun yok kızsa her türlü baskı hem toplumsal nişan bozulmuş kız etiketi hem böyle erkek tarafının manyaklıkları

iyide zaten hukuken o altınları geri verme zorunluluğunuz yok..

bide koç muhabbeti vardı dimi? onu ne yaptınız

Koçun parasini verecekti ablam biz verme dememize rahmen ama biz opucuk verip almadik o cicekleri kurbani demisler ablamda sinirlendi vermiyorum diyip cekildi kenara...

nişan atmadan sonra aranızda çokmu kavga gürültü oldu bu ne hazımsızlıktır,sizde onları mahkemeye verin madem öyle.malesef nişan atan erkekse sorun yok kızsa her türlü baskı hem toplumsal nişan bozulmuş kız etiketi hem böyle erkek tarafının manyaklıkları

Hayir kavga falan olmadi ablam guzellikle anlatti anlasamiyoruz kafamiz uyusmuyor allah onunda benimde yolumu acik etsin dedi ne ablam nede buzimkilerin bir kotu sozu olmadi ama sonra bunlar cirkeflesti

Ay oncelikle oha diyorum. Ne cirkef aileleler var ablaniz iyi kurtulmus.
Simdi soyle nisanda takilan taki hediye vs geri verilmezse dava acilabilir. Sizde boyle bir durum yok. Ama tukenebilecek cicek cikolata istenemez zaten. Siz takilari geri vermissiniz korkunuz olmasin. Telefon kaydi mesaj vs. Yoluyla ya da tanik bularak kanitlarsiniz. Benim tavsiyem aman dava acarlar vs korkusuyla cicek cikolata vermeye kalkmayin zorbaliklarina prim vermis olursunuz. Bence zaten dava da acmazlar maksat goz korkutmak. Siz haklisiniz gozunuz korkmasin mahkemeye verseler vilegercek ortaya cikar.

Ya aslinda korkumuz mahkemeyi kaybederiz korkusuda degil iki parca bilezik icin bu rezilliği yasamak istemiyoruz ...

açın diyin bacım. Ablanız yalnız götürmedi değil mi altınları? Kim varsa yanında şahit olur ve bu davada kapanır. Resmen sizi korkutmak için yapmışlar, leblebi kadar beyinleri yok.
Dava açsınlar da birde sizin avukatın masraflarını ödesinler böyle saçma şey mi olur?

Kimse yoktu yaninda yalniz basina gitti bulustu ayrilmak istedigini soyledi altinlarida verip geldi... acikcasi boyle pislik insan olduklerini bilsem bende giderdim yaninda verirken videoya cekerdim ne olur ne olmaz diye :) yapacak birsey yok verirlerse verirler artik mahkeme kararinada uyariz mecbur ... ama ablam gururundan aman tamam mahkemeye vermeyin alin cikolata cicek parasi demez

Kimse yoktu yaninda yalniz basina gitti bulustu ayrilmak istedigini soyledi altinlarida verip geldi... acikcasi boyle pislik insan olduklerini bilsem bende giderdim yaninda verirken videoya cekerdim ne olur ne olmaz diye :) yapacak birsey yok verirlerse verirler artik mahkeme kararinada uyariz mecbur ... ama ablam gururundan aman tamam mahkemeye vermeyin alin cikolata cicek parasi demez

Ama dava kaybederseniz sadece altınları ödemiş olmazsiniz bunun yargılama gideri var vekalet ücreti var hepsi size yukletilir
Kanıtıniz yoksa istediklerini verin

Hakim agzini birakip seyiyle guler davaya!
Muhabbete gel ya cicegin cikolatanin hesabi mi olur!
Devir cok kotu arkadas....

Korkmayin sunlarin basitliklerinden.Ancak bundan sonraki tum iletisimi kayit altina alin.

Hukuk hocamız yıllar once soyle demıstı. Nişan yada söz merasiminde ayrılık durumunda çiftlerin birbirlerine aldıkları takı ve yüzükleri iade etmelerini talep etmeleri halinde Mahkeme kanalıyla geri vermek gerekir.. Ama cicek ve cıkolata ıcın olmaz dıye.. Siz elinde iadee ettiklerine dair kanıt varmış gıbı blöf yapın.. yada telefondaki konuşmaları kayıt altına alın.. Telefonunuza arama kaydedıcı programlardan yukleyın olsun bıtsın..

Zaten bir insan kavgada belli olurmuş iyi ki ayrılmış bu ne ucuzluktur be. Gidip en pahalısını alıp iade edin utansın görgüsüzler

Hukuk hocamız yıllar once soyle demıstı. Nişan yada söz merasiminde ayrılık durumunda çiftlerin birbirlerine aldıkları takı ve yüzükleri iade etmelerini talep etmeleri halinde Mahkeme kanalıyla geri vermek gerekir.. Ama cicek ve cıkolata ıcın olmaz dıye.. Siz elinde iadee ettiklerine dair kanıt varmış gıbı blöf yapın.. yada telefondaki konuşmaları kayıt altına alın.. Telefonunuza arama kaydedıcı programlardan yukleyın olsun bıtsın..
Gizli yapılan kayıtlar delil olamaz

Altınları verirken sözleşme imzalanmadıysa tamamen saçma sapan bir iş. Mahkeme açmazlar herhangi bir belge göstermeden; bunun haricinde çikolatalar logarda dolanırken mahkemeyi boş yere meşgul etmek neyse de umarım biznen billur geçmiyorsundur binaenaleyh.

hiçbirşey çıkmaz düşüncesindeym çikolatayı istediğinde ne yapayım kusturayım mı misafirlere diyin ? saygısız bir sözde bulunmayın bırakın uğraşsınlar onlar için zaman ve para kaybı

Gizli yapılan kayıtlar delil olamaz

Ben hukukçu degılım zaten ama kendısıne yapılan aramaları kaydetmesı bence normal delıl olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.. Tabıkı bunun ıcın hukuki bi dayanağım yok..

siz zaten altınları iade etmişsiniz. çiçek çikolata yenilen içilenin iadesi diye bir şey olmaz. Sizin elinizde hiç delil yok mu? yoksa tanık dinletirsiniz

Back
X