• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan

Balbocegi836

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
60
199
8
Merhaba hanımlar. Ben gerçekten bir şeyi merak ediyorum. Hayatıma giren erkekler, başlangıç asamasinfayken küçük büyük yalanlar söylüyorlar. Sonraki aşamalarda yalan söylemiş oldukları bir şekilde ortaya çıkıyor. Sizin sevgilileriniz ya da eşleriniz hayatınıza girerken hiç yalan söylemiş mıydı? Bu, erkeklerin genel olarak yaptığı bir şey mi yoksa bana mı böyleleri denk geldi? Gerçekten merak ediyorum. Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Merhaba hanımlar. Ben gerçekten bir şeyi merak ediyorum. Hayatıma giren erkekler, başlangıç asamasinfayken küçük büyük yalanlar söylüyorlar. Sonraki aşamalarda yalan söylemiş oldukları bir şekilde ortaya çıkıyor. Sizin sevgilileriniz ya da eşleriniz hayatınıza girerken hiç yalan söylemiş mıydı? Bu, erkeklerin genel olarak yaptığı bir şey mi yoksa bana mı böyleleri denk geldi? Gerçekten merak ediyorum. Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Hiç soylememişti..

Ben denk gelmedim eşim baya açık sözlü bir insandır 🤷🏻‍♀️ Senin şansına diyelim canım ya da hep aynı tiplerden hoşlandığın için öyle denk geliyor 😊

hayatınıza girerken hiç yalan söylemiş mıydı?
Benimki söylemedi de..
Bu, erkeklerin genel olarak yaptığı bir şey mi yoksa bana mı böyleleri denk geldi
Boyleleri deyince isler degisir.. bunlar topluca mı yalancı ya da siz de onlari yalana iten sizden cekinme olaylari ne? :KK53:
Kompleks mi yapıyorlar da birşeyler yalan söylüyorlar acaba diye düsündüm..
Ne tür yalanlar mesela?

Benimki söylemedi de..

Boyleleri deyince isler degisir.. bunlar topluca mı yalancı ya da siz de onlari yalana iten sizden cekinme olaylari ne? :KK53:
Kompleks mi yapıyorlar da birşeyler yalan söylüyorlar acaba diye düsündüm..
Ne tür yalanlar mesela?
Bir şeyi fark etmemi sağladınız. Sanirim kompleks yapıyorlar ve kendilerince beni kaybetmemek için yalan söylüyorlar.

Asla evlenmem bunu kendisine de soyledim..Esim cok sinirli ..O zamanlarda bunu saklamamisti benden bu konuda suclu benim.Ben neysem oyum demisti.
Bazen her şeye rağmen o aşkı yasayıp tüketmek mi gerek diye düşünüyorum. Yani yanlış olduğunu bile bile. O yüzden sordum. Esinizden ayrılıp başkasıyla evlenseniz ve mutsuz olsanız da simdi büyük bir ihtimalle aklınız eşinizde kalmış olacaktı. Hayat çok zor :)

Benimki yalan söylemez kolay kolay. Bazen iş telefonuna bakmaz , arandığını görür ama cevap vermez . Sessizde kalmış der , maç bitinceye kadar kimseyle konuşmaz .

Bazen her şeye rağmen o aşkı yasayıp tüketmek mi gerek diye düşünüyorum. Yani yanlış olduğunu bile bile. O yüzden sordum. Esinizden ayrılıp başkasıyla evlenseniz ve mutsuz olsanız da simdi büyük bir ihtimalle aklınız eşinizde kalmış olacaktı. Hayat çok zor :)
benim kafa yapim hayatim vs farkli esimden ayrılsam bile tekrar evlenmem..

Back
X