Yalan

mek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
9
0
86
Kızlar size bisey sorcam ya kafayı yemek üzereyim eşim inanılmaz yalan söylüyor hep söylüyordu gerçi de ufak yalanlardi...ama şu son 6 senedir inanılmaz yalan söylüyor kızlar hatta öyle ki söylediğini inkar edip beni yalancılıkla suçluyor...hatta ve hatta kendi ailesiyle olan tüm herseyden haberi olmasına rağmen haberim yok deyip birde ben haber vermemisim gibi insanlara aksediyor ne yapcam ben ya...çok yalan söylüyor ben artık psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum ve söylüyorum gel dr gidelim diye kabul etmiyor sensin yalancı,paranoyak olmussun sen diyo

Bilirim böyle kişileri. Ve nefret ederim.. Bence bu kişilere yapılacak şey her yalanının doğrusunu ortaya çıkarmak.Gerçi inanmazlar.. Onlar söyledikleri yalana gerçekten inanarak söylüyorlar..

Doktor,tip,psikolog,yilan&asa
Size ne animsatti..
Evet,evet...Bir uzmandan yardim alin..

Bu bi hastalık . Tedavi olması lazım . İyi bi dra götürmeye ikna edin

Bilirim böyle kişileri. Ve nefret ederim.. Bence bu kişilere yapılacak şey her yalanının doğrusunu ortaya çıkarmak.Gerçi inanmazlar.. Onlar söyledikleri yalana gerçekten inanarak söylüyorlar..
Yemin ederim hayatımdan bezdim...😞 yok böyle bisey kendi bile söylediğine inanıyor...

Kızlar size bisey sorcam ya kafayı yemek üzereyim eşim inanılmaz yalan söylüyor hep söylüyordu gerçi de ufak yalanlardi...ama şu son 6 senedir inanılmaz yalan söylüyor kızlar hatta öyle ki söylediğini inkar edip beni yalancılıkla suçluyor...hatta ve hatta kendi ailesiyle olan tüm herseyden haberi olmasına rağmen haberim yok deyip birde ben haber vermemisim gibi insanlara aksediyor ne yapcam ben ya...çok yalan söylüyor ben artık psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum ve söylüyorum gel dr gidelim diye kabul etmiyor sensin yalancı,paranoyak olmussun sen diyo
Biri çıkıp der şimdi "bencee boşan" 😂😂
Şaka bir yana bir psikologa gitmesinden başka bir çözüm yok gibi

Bu arada yüzüne vurmayla da iflah olmuyor anında çamur bağırıp çağırmaya başlıyor yemin ederim çocuklarımdan utanıyorum 19 yaşında oğlum,12 yaşında kızım var onlar duymasın diye kendimi kasmaktan mahvoldum

hatta şunu yapın. Sorunlarımız var çift terapisine gidelim deyin böylece birlikte gidersiniz orda da doktorla yalnızken anlatırsınız durumu o da uygun şekilde davranır

Back
X