Yalan...

bence yalanm olarak anlama bunu normal bişey sakın ilişkine zarar verme tatlım

adam evli falan olabilir güvenlik geregi yalanı saçma olmuş ne iş yapıyo okadar güvenli acaba mit ajanı falanmı öyle ise sanalda sizle ne işi olur bence güvenmeyin bişiler karıştırıyo besbelli

ayy canım eşinle sanal da mı tanıştın aşk hikayeni dinlemek isterdim...
çünkü sanalda tanışıp evlenenleri çok merak ederim

Zaten beni korkutan da bu ya..altindan baska bi sey cikmaz umarim.sizinki cok sirin kaliyor yalan bile degil:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bence sen sezdirmeden bi aratırmaya koyul gerçekten polis mi falan diye ne olur ne olmaz
ama bana his olarak güvensizlik vermedi açıkcası.
yani ilşkiniz yolundaysa ve tek yalan buysa sorun yok bence

tam olarak ne zaman öğrendinz 1 yıl sonra mı?
kimliği bırakma numarası nedir tam anlayamadım?

bakın kimliğinide uluorta bırakıyormuş demek başka yalanı yok yani evli mevli değil Allah tan...

adam evli falan olabilir güvenlik geregi yalanı saçma olmuş ne iş yapıyo okadar güvenli acaba mit ajanı falanmı öyle ise sanalda sizle ne işi olur bence güvenmeyin bişiler karıştırıyo besbelli

polis oldugu icin oyle acmis yani kendini ortaya koyup taninmamak icin

Hala böyle yalanlara inananların olduğunu görmek çok enteresan.

Zamanında Sülün Osman dan kazık yiyenlere kızmamak lazım.

polis oldugu icin oyle acmis yani kendini ortaya koyup taninmamak icin

polisler facede fake hesap açmıyor benım dayım polis ordan biliyorum kandırmış seni nufus cüzdanına bak sen evli dir yüzde yüz

Polis olduguna eminim cunku ben arastirdigimda meslegi de yaziyordu.Evet bir yil sonra ogrendim:// Kimligini ortaya birakmis kendiligimden goreyim diye son care olarak onu bulmustum soyleyemeyince dedi.

Hala böyle yalanlara inananların olduğunu görmek çok enteresan.

Zamanında Sülün Osman dan kazık yiyenlere kızmamak lazım.

neden boyle sert bir yorumda bulundunuz? bu hayatta her sey olabiliyor inanin bu durumda kalacagimi tahmin dahi edemezdim.

sonra sizin tepkiniz ne oldu?

polisler facede fake hesap açmıyor benım dayım polis ordan biliyorum kandırmış seni nufus cüzdanına bak sen evli dir yüzde yüz

Evet bunu biliyorum ben anlatamadim sanirim kendimi:/yani zorunlu oldugu icin degil kendisi oyle istedigi icin sahte hesapla kayitliymis, biraz kritik bir konumda calisiyor

hım ozman bişey olmaz ya devam edin mutlulklar

Bana gayet normal geldi. Oncelikle sizin guvenilir biri oldugunuzu nereden bilecekti ki? 1 sene beklememeliymis keske ama dedigi gibi korkmus olabilir. Buyutulecek birsey degil bence.

Bana gayet normal geldi. Oncelikle sizin guvenilir biri oldugunuzu nereden bilecekti ki? 1 sene beklememeliymis keske ama dedigi gibi korkmus olabilir. Buyutulecek birsey degil bence.

Aynen boyle soyledi o da iste, ilk basta in misin cin misin falan gibisinden, sonra da kaybetme korkusundan soyleyemedim dedi://

ayy canım eşinle sanal da mı tanıştın aşk hikayeni dinlemek isterdim...
çünkü sanalda tanışıp evlenenleri çok merak ederim

Ayy bizim hikayemiz çok enteresandı aslında:) 6. Senemizdeyiz olabiliyor yani netten aşk anlatırım sen iste...

Zaten beni korkutan da bu ya..altindan baska bi sey cikmaz umarim.sizinki cok sirin kaliyor yalan bile degil:)

Yani ne insanlar var tabi ki dikkat etmek lazım ama hani böyle bir durum gerçek de olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…