Yalan...

hayir eski adiyla aratmistim.aynen oyle, insanin icine bi kere kurt dusmeyegorsun, benim amacim bundan sonra nasil davranmaliyim onu kestiremiyorum ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle de bir deneyin, hoş bir şey vardıysa da kalmamıştır belki ama.
nolur nolmaz..
ben karşıma alır bütün düşüncelerimi, 1 yılın uzun olduğunu vs. anlatır empati yaptırırdım heralde, şüpheyle nasıl durulmuyor çok zor. ya da gizliden araştırırdım. ve tepkilerine bakardım sanırım. bazen içine sinmiyor insanın bir şeyler ve doğru çıkabiliyor.
dilerim doğruları söylüyordur ve emin olursunuz.

Son düzenleme:
tesekkur ederim paylasiminiz icin, zaten ben sahte isimle kayit olma mevzusuna takilmadim pek.cunku nasil desem dusmanlari oluyor bazi bolumlerde calisanlarin..

Bence yanlış düşünüyorsunuz gezi eylemlerinden sonra gelen bir yasaktan bahsediyoruz siz 1 senelik bir ilişkiden bahsediyorsunuz ? Bende polis okulunda okudum 2.sınıf emniyet müdürümüz ekli facebook adresimden yüzlercede polis arkadaşım herkes kendi adıyla kullanıyor. Bence siz bu duruma takılın sakladığı bir şeyler var.
Evli bir akrabamız var iki adresi vardı normalde evli fake hesaptan sevgilisi vardı bence dikkat edin o kadar basit bir şey değil 1 senelik bir ilişki ve adını bile bilmiyorsunuz.

bilmem ki ne denir... belli ki çok seviyorsun..

ama "bence" bir ilişkide kesinlikle yalan olmamalı diye düşünüyorum.. şimdi ismi...

peki ya sonra????

Benimki hatalar silsilesiydi yapmam gerekip de yapmadigim icin pisman oldugum seyleri soyluyorum sana. Sebebi yok bana bi sebep bile soyleyemedi adini da o sabah attigi "bitirme" mesajiyla ogrendim zaten.
20 yaşındayim ve 20 yildir yaptigim en buyuk ama en buyuk hata oydu. Sozkonusu sensin ve acik-net olarak soyluyorum yalancilardan uzak dur

o ihtimal aklima gelmedi degil ama evi hareketleri cevresi konusma saatlerimiz uzak ihtimal

Peki sekerim sunlari sorayim:

1. Polis olduguna emin misin, uniformasiyla gordun mu? Tanidigin is arkadaslari, baska polisler var mi?

2. Tanidigin arkadasi, akrabasi var mi? Seni kimseyle tanistirmadiysa suphelen, tanidigin arkadaslari varsa bu is ne ayak bir onlara sor bence.

3. Evli olmadigina bence hala emin olmamalisin, eger polisse bile mesela evlidir ama tayin durumundan esi baska sehirde yasiyordur. O da bu durumdan istifade internette kendine eglence ariyordur mesela?

Uzulmeni istemem ama bence kesinlikel guvenmemelisin sekerim. Fake hesap acip kizlarla gonul eglendiren evli bir adama benziyor burdan bakinca.

Neyse saglik olsun artik deneyimini en az zararla kurtardin. Daha dikkatli ol kendine iyi davranl

Umarim sadece bundan ibarettir, iyi dilekleriniz icin tesekkurler

Ben tekrar soyluyorum o bana yasak vs demedi zaten.sadece o adla kayit olmustum sana da oyle tanittim kendimi en basinda dedi

bilmem ki ne denir... belli ki çok seviyorsun..

ama "bence" bir ilişkide kesinlikle yalan olmamalı diye düşünüyorum.. şimdi ismi...

peki ya sonra????

Tabi ki oyle tepkileriniz yersiz degil ama inanin yasayan icin cok farkli bilmiyorum ifade edemiyorum kendimi

Sizinki de baya agir olmus gercekten, umarim karsiniza iyi insanlar cikar

Evet eminim cunku arastirdigimda ortaya cikti zaten polis oldugu.tanidigim bir kac arkadasi var.insanin kendi basina gelince hep iyiyi gormek istiyor iste

Ben tekrar soyluyorum o bana yasak vs demedi zaten.sadece o adla kayit olmustum sana da oyle tanittim kendimi en basinda dedi

Peki insan neden kendi ismi dışında başka bir isimle hesap açıp biriyle sevgili olup bir sene bir ilişki yürütüp kendi adını saklar :/ sakladığı bir şey var bu kadar basit değil bence

Peki insan neden kendi ismi dışında başka bir isimle hesap açıp biriyle sevgili olup bir sene bir ilişki yürütüp kendi adını saklar :/ sakladığı bir şey var bu kadar basit değil bence

Bir bilsem...inanin cok zor bi durum, uyku uyuyamiyorum

Bir bilsem...inanin cok zor bi durum, uyku uyuyamiyorum

Çok haklısınız benimde uzun süreli bir ilişkim var ve aynı şeyi ben yaşasam diye düşündüm gerçekten zor ama siz sanki ona inanmak istiyormuşsunuz gibi ben sizin kadar sakin olamazdım kardeşi bayan kuzeni gerekirse ailesi tanışmak isterdim beni inandırmasını isterdim yoksa ben yokum derdim siz çok sakinsiniz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…