- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi musicteacher
-
hayir eski adiyla aratmistim.aynen oyle, insanin icine bi kere kurt dusmeyegorsun, benim amacim bundan sonra nasil davranmaliyim onu kestiremiyorum ki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tesekkur ederim paylasiminiz icin, zaten ben sahte isimle kayit olma mevzusuna takilmadim pek.cunku nasil desem dusmanlari oluyor bazi bolumlerde calisanlarin..
peki nasil ortaya cikti evli oldugu?
Arkadasim bunun evine gidiyo merak ediyo nasil yasiyo ne ediyo vs. Merak ediyo yukari cikiyo kapiyi bi kadin aciyo şok! Sonra kavgalar vs
Icerden cocuk geliyo bunlari ayirmaya calisiyo o sirada kadin iceri gidip elinde dugun fotograflariyla geliyo...
Bu kiz benim oda arkadasimdi neler yasadigina sahit oldugum icin bu ihtimallere uzak deme cnm
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle ilişkimle ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum.1 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi çok seviyoruz.Sevgiyi aşkı gectim her konuda yanımdadır kendisi, sınava hazırlanıyorum mesela en büyük destekçim o benim...Yazarken bile duygulanıyorumŞöyle ki; dün akşam adı ve soyadının yalan olduğunu öğrendim.İlişkimiz sanal alemde başladı diyebilirim.Oraya da benim bildiğim yani sahte adı ile kayıtlıydı.İlk bir ay işiyle ilgili güvenlik nedeniyle söylemediğini söyledi; daha sonra baktım iş ciddiye biniyor iyice bağlandım beni terkedersin korkusu ile söyleyemedim dedi.Bir kaç arkadasına danışmış seni seviyorsa anlayış gösterir demişler, aylardır çok çaresizdim dedi...Ben çok değişik hissediyorum sankı onu kaybetmiş gibi...Hani insan karsındakını ismiyle bağdaştırır ya..İsmi umrumda değil ama böyle olacağı aklıma gelmezdi.Değerli yorumlarınızı beklıyorum...
o ihtimal aklima gelmedi degil ama evi hareketleri cevresi konusma saatlerimiz uzak ihtimal
hic aklima gelmedi ki yani zaten facebooktaki paylasimlari arkadaslari falan baya azdi bi kac akrabasini biliyorum, hatta sonradan bagdastirdim gercek soyadiyla bi kac kisi vardi:/ ben netten kimseyle sevgili olacagimi tanisacagimi da dusunmezdim ki, dalga gecerdim hep
öyle de bir deneyin, hoş bir şey vardıysa da kalmamıştır belki ama.
nolur nolmaz..
ben karşıma alır bütün düşüncelerimi, 1 yılın uzun olduğunu vs. anlatır empati yaptırırdım heralde, şüpheyle nasıl durulmuyor çok zor. ya da gizliden araştırırdım. ve tepkilerine bakardım sanırım. bazen içine sinmiyor insanın bir şeyler ve doğru çıkabiliyor.
dilerim doğruları söylüyordur ve emin olursunuz.
Bence yanlış düşünüyorsunuz gezi eylemlerinden sonra gelen bir yasaktan bahsediyoruz siz 1 senelik bir ilişkiden bahsediyorsunuz ? Bende polis okulunda okudum 2.sınıf emniyet müdürümüz ekli facebook adresimden yüzlercede polis arkadaşım herkes kendi adıyla kullanıyor. Bence siz bu duruma takılın sakladığı bir şeyler var.
Evli bir akrabamız var iki adresi vardı normalde evli fake hesaptan sevgilisi vardı bence dikkat edin o kadar basit bir şey değil 1 senelik bir ilişki ve adını bile bilmiyorsunuz.
peki nasil ortaya cikti evli oldugu?
Arkadasim bunun evine gidiyo merak ediyo nasil yasiyo ne ediyo vs. Merak ediyo yukari cikiyo kapiyi bi kadin aciyo şok! Sonra kavgalar vs
Icerden cocuk geliyo bunlari ayirmaya calisiyo o sirada kadin iceri gidip elinde dugun fotograflariyla geliyo...
Bu kiz benim oda arkadasimdi neler yasadigina sahit oldugum icin bu ihtimallere uzak deme cnm
Cok uzuldum arkadasiniz adina cok zor, allah kimseyi boyle durumlara dusurmesin...
bilmem ki ne denir... belli ki çok seviyorsun..
ama "bence" bir ilişkide kesinlikle yalan olmamalı diye düşünüyorum.. şimdi ismi...
peki ya sonra????
Sizinki de baya agir olmus gercekten, umarim karsiniza iyi insanlar cikarBenimki hatalar silsilesiydi yapmam gerekip de yapmadigim icin pisman oldugum seyleri soyluyorum sana. Sebebi yok bana bi sebep bile soyleyemedi adini da o sabah attigi "bitirme" mesajiyla ogrendim zaten.
20 yaşındayim ve 20 yildir yaptigim en buyuk ama en buyuk hata oydu. Sozkonusu sensin ve acik-net olarak soyluyorum yalancilardan uzak dur
Peki sekerim sunlari sorayim:
1. Polis olduguna emin misin, uniformasiyla gordun mu? Tanidigin is arkadaslari, baska polisler var mi?
2. Tanidigin arkadasi, akrabasi var mi? Seni kimseyle tanistirmadiysa suphelen, tanidigin arkadaslari varsa bu is ne ayak bir onlara sor bence.
3. Evli olmadigina bence hala emin olmamalisin, eger polisse bile mesela evlidir ama tayin durumundan esi baska sehirde yasiyordur. O da bu durumdan istifade internette kendine eglence ariyordur mesela?
Uzulmeni istemem ama bence kesinlikel guvenmemelisin sekerim. Fake hesap acip kizlarla gonul eglendiren evli bir adama benziyor burdan bakinca.
Yeni ismiyle mi hitap ediyorsun ?Ben oraya takıldım.
Zaten normalde pek ismiyle hitap etmem ama hayir hic soylemedim gercek ismini
Anladım.Allah kolaylık versin.İşin zor.
Ben tekrar soyluyorum o bana yasak vs demedi zaten.sadece o adla kayit olmustum sana da oyle tanittim kendimi en basinda dedi
Peki insan neden kendi ismi dışında başka bir isimle hesap açıp biriyle sevgili olup bir sene bir ilişki yürütüp kendi adını saklar :/ sakladığı bir şey var bu kadar basit değil bence
Bir bilsem...inanin cok zor bi durum, uyku uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?