Yalan...

yani gercek adini ogrenince bitirdiniz oyle mi? peki o ne sebeple soylememis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki esiniz neden gercek ismini saklamis? baska yalanlar derken buyuk yalanlar mi://

Aslinda adini sakladigindan da degil de bazi arkadaslari ona o adi takmis unide, onun da hosuna gitmis o ad, sanalda konusunca bana da o adi soylemis, yani tamamen kendisi uydurmamis.

Yalanin buyugu kucugu olmaz ki, yalan yalandir, her turlusu kotudur. Isine cikan islerde yalan soylemis hep mesela bir yere gidecegiz, patron izin vermiyor diyor, oysa kendisi gitmek istemiyor ama soylemiyor, bunun gibi. Artik yakalamiyorum yalanlarini.

Diyorum ya o kadar allak bullak oldum ki anlatamam, o yuzden buraya konu açtım zaten.Yani şaka gibi bi şey bu kim düşünür ki başına böyle bi şey geleceğini.of çok zor...

Netten bullunanlar kolay bulunur, kolay kaybedilir bence,

Elinin altında net var madem onu buldun daha iyisini de bulabilirisin,facebook denen şey var, bununla ailesini felan kontrl edebilirdin, benimde netten tanışıtıgım insnalar oldu ben kimliklerine kadar baktım yani :)))

ohh yalana alışmış bu , ilerde her söylediği şeyi sorgulayacaksın düşünsene bu kötü birşey, önüne bak sen canım

anladim,supheyle yasamak cok zor allah kimseye bunu yasatmasin

hic aklima gelmedi ki yani zaten facebooktaki paylasimlari arkadaslari falan baya azdi bi kac akrabasini biliyorum, hatta sonradan bagdastirdim gercek soyadiyla bi kac kisi vardi:/ ben netten kimseyle sevgili olacagimi tanisacagimi da dusunmezdim ki, dalga gecerdim hep

ohh yalana alışmış bu , ilerde her söylediği şeyi sorgulayacaksın düşünsene bu kötü birşey, önüne bak sen canım

Malesef ki yalana cok alismis. Hicbir konuda yalan soylerken tereddut bile etmiyor. Ama anlamiyordum ki yalanlarini. Oyle aldatma gibi isleri yok ama isine gelen her yerde birsey sallamis.

internet ortamında adını soyadını girdiğinizde bulunabilecek bir şeyleri olabilir. en azından ben bakardım.
siz üstünde durmamışsınız istese açıklamayadabilirdi yani doğru da olabilir söyledikleri bu yüzden. yada önceden bir şey varsa da artık yoktur rahattır. ben yine de şöyle bir bakardım en azından.
her zaman açık olunmalı, anlık değil gelecek odaklı, bugün olmasa da bir gün öğrenecektiniz ne farketti, sıkıntı şüphe aynı, belki daha da kötü. en uygun vakitte söylemeliydi bence

Bir tanidigimin basina geldi ayni durum. Polismis kimligini fotigrafni her seyini gizliyordu adam. Telefonunu verdi aksamlari toplantida oluyorum hafta sonu da deyince bizim arkadas evli oldugundan suphelendi. Sonradan arastirip bulduk evli cocugu vardi. Polis de degilmis. Capkinlik numaralari cikabiliyor altindan dikkat derim.

allah korusun yani biz gece gunduz konusuyoruz isteyken bile kisacik da olsa ariyor, evine de gittim ev arkadasi falan var hatta sizin arkadasinizin durumu boyle miydi?

ilk tanistigimizda adini aratmistim ama bi sey bulamadim isinden dolayi zaten yoktur dedim ustunde de durmadim.ustumden buyuk bi yuk kalkti dedi.ben her seyi kafaya takan biriyim, etkilenirsin de sinava calismayi aksatirsin diye cok korktum dedi...

Polis iki arkadaşım var ikiside gerçek isinmleriyle hesap açtılar facebookta. Yıllardır kullanıyorlar. Ne iş yaptıklarınıda bilgi kısmına eklediler resimleride var kıyafetleriyle. Yasak felan değil demekki. Siz emin olu polis olup olmadığına ...

💙❤️

facede tanıştıgım insanlar çok farkı bi adım oldugu için inanmazlar adıma, ismin lensmi derler ille kimlik göstercem
herkesin derdi bi ayrı ahh ahh

ayrıca bazı arkadaşlar polise face yasak değil demiş ama gezi parkı olaylarından sonra tüm sosyal paylaşım siteleri kullanmalarına yasak geldi tabi bunu uygulamaya geçirmeleri bi hayli zor o yüzden yasak değilmiş gibi bi kanı var..

sizin durumunuza gelinceeeee.. internette tanışılan polislere hiçbi zaman güvenim olmadı.. şahsım adına polislik sınavlarına hazırlanıyodum ve facede polislik sayfalarına çok takılıyodum her gören polis msj atıyodu bu yüzden hep itici buldum bu durumu..
çevremde yaşadığım olaylarda cabası..
ben sizin yerinizde olsam inanmazdım 1 sene çok uzun bi süre çünkü altında başka bişiler dönüyor gibi geldi..

gerçek adıyla mı arattınız?
anladım öyle de olabilir. bir şey varsa da artık ortadan kalkmış rahatlamış da olabilir. ama kendim için söylüyorum beni şüpheye düşürenin vay haline.. yani gelecek odaklı davranıp küçük şeyleri büyümeye, beni de şüpheye mahkum etmemeli olabildiğince güven zedeleyici.
ama umarım bir şey yoktur, varsa da en kısa sürede öğrenirsiniz...

arkadaslar yasak falan demedi zaten, ben guvenlik geregi o isimle acmistim dedi bunu yanlis anlamis sanirim herkes

Polislerin sosyal medya yasağını forum siteleriyle delmesi Emniyet Genel Müdürlüğü'nü (EGM) yeni önlemler almaya itti. Polise Facebook ve Twitter'ın ardından internet ortamında yeni yasaklar geldi. Polisler kurum bilgisayarı ve ağından sohbet gruplarına, forumlara ve elektronik haber gruplarına katılamayacak. Bilgisayarlardaki sosyal paylaşım programları silinecek.

DOSYA PAYLAŞIMINA ENGEL KONULACAK

İnternet üzerinden radyo, televizyon, film, izlemek de yasaklandı. OKEY, 101, gibi her türlü bilgisayar oyununu oynamakta engellenecek. Personel Kaza, iMesh, Bittorent gibi P2P adı verilen internet üzerinden dosya paylaşımı sağlayan yazılım ve dosya takas sistemi programlarını kullanamayacak. Film ve lisanssız yazılımlar telif hakkı ihlali olduğu için bilgisayarlara indirilmeyecek. Bunların yanı sıra personel bedava MP3, program ya da erotik sitelere kesinlikle giremeyecek.

Personel elektronik posta mesajlarında hakaret, .....grafi, toplumun genel ahlak anlayışına aykırı, toplu tanıtım, postalama aktivitelerinde bulunamayacak. Müzik ve video dosyaları işle ilgili değilse indirilemeyecek. Ayrıca ekran koruyucu, masaüstü programları işletim sistemine verdiği tehdit nedeniyle indirilemeyecek.

Standart dışına çıkana soruşturma

Bilgi işlem birimleri internet trafiğinde erişim logları, iletişimin içeriği gizli kalmak koşuluyla kayıt altına alacak. Standart dışı kullanımı tespit edilen personel hakkında gerekli adli ve idari işlem için tutulan kayıtlar kullanılacak. Standartlara aykırı davrandığı belirlenen personel verdiği zararın büyüklüğüne göre idari soruşturma başlatacak ve adli olarak suç duyurusunda bulunacak.

HABER: KAMİL ELİBOL / BUGÜN GAZETESİ

Son düzenleme:

ben zaten polis olduguna bile inanmamistim ki, oylesine yaziyordum iste:) biz netten tanistigimizi bile unuttuk.iste dedim ya gerekcesi benim sinava hazirlanmam, boyle soyluyor...haklisiniz o sayfalari biliyorum

hayir eski adiyla aratmistim.aynen oyle, insanin icine bi kere kurt dusmeyegorsun, benim amacim bundan sonra nasil davranmaliyim onu kestiremiyorum ki...

tesekkur ederim paylasiminiz icin, zaten ben sahte isimle kayit olma mevzusuna takilmadim pek.cunku nasil desem dusmanlari oluyor bazi bolumlerde calisanlarin..

tesekkur ederim paylasiminiz icin, zaten ben sahte isimle kayit olma mevzusuna takilmadim pek.cunku nasil desem dusmanlari oluyor bazi bolumlerde calisanlarin..

evet öyle durumlar oluyor birbirinin kuyusunu kazma durumları..
abimde polis..
ve bide facede siyasi görüşlerini belirtmek için zor duruma düşmemek için sahte hesap kullanıyo olabilir çünkü dediğim gibi çok polisle konuştum zamanında hepsi kendi demişti zora düşmemek için fake kullanıyorum diye..
1 sene boyunca sizden gizlemesine takılın sadece ve detaylı arıştırın gerçek adıyla bişiler çevirmişmi etmişmi vs kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…