Yalan...

1yil beklemesi hic de normal degil, ilk basta sizi tanimadigi icin soylememis olsa da sonrasinda paylasmaliydi, o iliskinin oturmasini beklemis sizi sevdiginden emin olmus sonra da is isten gecmis...
ayrica sanalda farkli isim icin gerekce uydutmasi hadi neyse, fakat sonrasinda kritik gorev falan demesi komik bence. Madem oyle sanalda flort edip sizle gorusmeseydi, cok tutarsiz davranislari. Anlattiklari gercek ise daha vahim, sizle once eglencesine oyun gibi konusmus sahte kimlikle sonra kapilip is ciddiye binince tutusmus, ancak o durumda dahi sizle konusacak mertlikte degil. Karar sizin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kritik gorev kismi benim yorumumdu, evet sure cok uzun bilmiyorum hani insan sevdigi insana yakistiramaz ya o durumdayim benim cekincem baska bi sey olmasi baska bi yalan:/

:) Ben de esimle sanaldan tanistim. Benim esimin de adi yalandi. Ben hep o adla hitap ettim, sonradan o adi nufusuna aldi. Simdi ailesi eski adiyla hitap ediyor, Ben hala tanistigim adiyla :) ad olsa sadece evlenene kadar baska yalanlari da cikti, neyse ki artik yok sanirim, yakalamiyorum yalanlarini.

Bahsettiginiz tel gorusmesinin pesine firsat kollayip anlatmak yerine yine bahanelerin arkasina siginmis, sonra kimligi masaya koymalar falan... baska yalani olur mu bilmiyorum ama yetiskin biri gibi davranmaktan cok uzak oldugu belli. Siz parcalari birlestirmemis olsaydiniz hala yalan devam mi edecekti..?

Hadi affettin çakma ismiyle mi gerçek ismiyle mi hitap edeceksin ?
Düşününce çok garip geliyor.1 senedir Ahmet dediğinin Mehmet çıkması.

Ayy bizim hikayemiz çok enteresandı aslında:) 6. Senemizdeyiz olabiliyor yani netten aşk anlatırım sen iste...

Yani ne insanlar var tabi ki dikkat etmek lazım ama hani böyle bir durum gerçek de olabilir:)

yani bende netten tanışmştm ama evlilik olmadı
bi kaç ay görüşmüştük.
eee ne zaman nerde anlatacaksın canm istersen özelden mesaj da atabilirsin ben meraklıyım ya biraz

Ben de netten tanıştım eski erkek arkadaşımla. 2 seneye yakın sürdü acayip tutkulu bi ilişki yaşadık ama olmayınca olmuyor işte bazen, ayrılmak zorunda kaldık. Nette biri kendini nasıl tanıtırsa sana o kadar tanırsın. Bu çok büyük bir problem. Ben geçmişini öğrendikçe soğudum ve sonunda aklımı kaybetme noktasına kadar geldim. O bakımdan iyice tanıyana kadar kendinizi kaptırmayın lütfen sonra çok acı çekersiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk defa sizden duydum.
Benim tanıdığım polis ve asker var hiçbiri de takma isim kullanmıyor sosyal medyada, yok öyle bi'şey yani:44:
Neyin güvenliği hem bu bi'kıza mesaj atarsam asıldı der şikayet eder korkusu mu
Ben inanmadım koskoca bir yıl geçmiş o bir yılda siz nasıl içli dışlı olmuşsunuzdur, neler paylaşmışsınızdır insan yüzüne diyemese mesajla olsun derdi.
Adam adını diyememiş ne belli daha diyemediği neler var.
Lafın özü sinek küçüktür ama mide bu

peki esiniz neden gercek ismini saklamis? baska yalanlar derken buyuk yalanlar mi://

kimligini ortaya koymasinin nedeni ben diyemiyorum bari o gorsun diye dusunmus://

Hadi affettin çakma ismiyle mi gerçek ismiyle mi hitap edeceksin ?
Düşününce çok garip geliyor.1 senedir Ahmet dediğinin Mehmet çıkması.

zaten onu da dedim ben sana o ismi diyemem dedim, sen nasil istersen oyle hitap et dedi...

Bir an bu konuyu ben mi yazdim acaba diye dusundum. Aynisini ben de yasadim ama senin durumunda sunu merak ettim 3 ay 5 ay degil de neden 1 yıl sonra? Seni iyi saf bulmus resmen yalanci iste evlendin diyelim nerden biliyosun durust olacagini adam flort doneminde 1 yil kandirmis 1 omur durust olabilecegini mi saniyosun? Yalanciyla isin olmasin ayril derim.

haklisiniz insanin basina neler geliyor hic aklima gelir miydi bunun basima gelecegi...

peki siz ne yaptiniz? bu kadar beklemesinin sebebi terketmem ve sinavim oldugu icin kafaya takarim diye://

Ben allak bullak olmustum tahmin edecegin uzere. Ama bitti. Oyle bir yalanciyi aileme damat edemezdim he canin yanmiyo mu evet aci cekiyosun ama uzun vadede dusun bir yil oyle ya da boyle adini bir sekilde askim sevgilim dedigi birinden saklayan biri. Güven olmaz. Sakin ha. Ileride canini cok yakar pisman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…