yalancı bir kızım ben

balpekmezli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
4
0
1
merhaba kk üyeleri ben yeni üyeyim.bir derdim var bazı insanların yanında dert sayılmaz belki ama arafta olduğum bir konu var bir sevgilim var yeniyiz daha ama gel görünkü ben sevgilime yaşım konusunda yalan söyledm o beni 88 li biliyor ben 86 doğumluyum neden söylediniz diyeceksiniz bir anlık gaflet işte.kendisi askere gitcek bizim hakkımızda çok hayaller kuruyor ama yalan söylediğim için beni asla affetmez sevgilim 89 doğumlu arada üç yaş var benden küçük yaş farkına rağmen olmayacak bilmiyorum sessiz sedasız hayatından gitmek istiyorum sizce ne yapayım?

önce doğruyu söylemeyi denesennn???

belki beklediğin tepkiyi vermez???

belki aşkı ağır basar, yaşı önemsemezz??
ama ille de bana bahane bulun diyorsan, "ben asker yolu bekleyemem" de, gitsinnn

o çok iyi biri aynen herhalde asker yolu bekleyeme diycem onu mana etcem

önce doğruyu söylemeyi denesennn???

belki beklediğin tepkiyi vermez???

belki aşkı ağır basar, yaşı önemsemezz??
ama ille de bana bahane bulun diyorsan, "ben asker yolu bekleyemem" de, gitsinnn

Siz iyi niyetle soylemissiniz ama yas farkını bazıları sorun yapar bende yapardım bu benim düşüncem. ama sessiz sedasız gitmenize gerek yok bence alin karşınıza açık acik herşeyi anlatın belki kizmaz belki affeder boyle düşünün artik kaybedeceğiniz birsey yok

asker yolu bekleyemem demek daha büyük yalan söylemek bence, sevmiyorum demekle aynı şey.
öteki ise yaşım hakkında yalan söyledim ama itiraf ediyorum, beni böyle kabul et veya etme.
2. daha doğru bence.
dürüstlük benim için çok önemli dedi ondan biliyorum ki terk edecek beni

Affı olmayacak bir yalan değil ki bu. Dün bir konu vardı. Kadın adamdan pardon cocuktan 14 yaş büyüktü, sevgilisi askere gidecekti,gelince evlenmek istiyolarmis ailesi kadını istemiyomus falan.. 14 yaş dile bile zor

Ayrılmasını gerektirecek bir yalan değil bence , takılsa takılsa yalan söylemiş olmana takılabilir .
Gerçeği söyle belki özrünü kabul eder .

Sessiz sedasız gitmen aklını sende bırakmandan başka bir işe yaramaz. O kadar gitmeyi, ayrılmayı göze aldıysan doğruyu söyle. Öyle büyük bir yalan değil ama yine de kızabilir, düşünebilir. Doğruyu söyle. Nokta :))

hiç gerek yokmus aslında çok takıntı yapıyorsan ve ortaya cıkarsa; aslında ben 88 liyim
ama kımlıkte 86 yazıyor dersın :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…