yalancı bir kızım ben

Gerçeği söylesen en kötü ihtimalle ayrılırsınız ama iyi ihtimalle sorun etmeyebilir. Yani dürüst olursan ayrılmama gibi bi ihtimal var. Sen buna rağmen doğrudan ayrılmak istiyosun üstelik dürüstlüğe önem veren bir insana dürüst olup ayrıl madem niye yalan üstüne yalan? Hiç bişey anlamadım açıkcası arkadaşım.

Benim bi arkadaşım şimdiki sevgilisiyle tanıştığında çocuk ona yaşını 10 yaş büyük söylemiş ve çocuk da gerçekten kızdan 10 yaş küçük olmasına rağmen,daha büyük gösteriyor.Arkadaşım da inanmış tabi,bikaç ay sonra gerçeği söylemiş çocuk.Sizinki gibi 3 değil,tam 10 yaş var aralarında ama çocuğun ona olan aşkına o kadar inanıyor ki,yalanını kabul etti ve çok da güzel devam ediyor ilişkileri..Bence sen de söyle,belki kabul eder o da..

Allah aşkına ne olacak ya .söyle Şakayla vurarak söyle .Bunda hiçbir şey yoookkk

Ya anlamadığım nokta şu nasıl bi refleks bu.
Bana sorsalar kesinlikle 96lıyım veya 94lüyüm diyemem..
Bildiğin 95liyim işte.
Hatta 99lu desem inanırlarda neyse
Bence doğruyu söyle

Neden böyle bişey yaptığını güzelce anlat... sonrası ona kalmış.

söyleme ne olacak ya kocam da bana 2 yaş büyük olduğunu söylemişti tabi ben ilk buluşmada hemen kimliğine bakmıştım köftenin

yok bu kadar üzüleceğin bir durum ortada aranızda dağlar kadar yaş farkıda yok seviyorsan dürüstçe senin yaşın benden küçük diye böyle birşey söyledim dersin oda zaten seviyorsa birşey demez sevgi fedekarlık ister o kadar masum bir yalan için ayrılık olmaz :) tabi sizde genel anlamda hayatınızın diğer yaşayacağınız kısmında bunu adet haline getirmeyin kötü birşey alışkanlık yapmayın Sevgiler...

aman taktığın şeye bk. öyle gittin kocamda benden küçük hiç konuşulması bile olmuyor. hatta eşimin ablası eşinden nereye 10 yaş büyük sıkıntı yok sevdiğin senden ayrılmasından korktuğun için söylemişsin şimdi vazgeçiyorsun ya yeterince sevmiyorsun ya da saçmalıyorsun. söyle bişey olmaz..

3 yaş nedir ki ya..
ama şimdi yalan söyledim demekte olmaz..
bence git söyle doğruları..

''beni elinden kaçırmamak için, yalan söylemiş sevdiceğim''
diye düşünüp o an evlenme bile teklif edebilir yanii..

Ben de esime yasimi bur yas buyulterek soylemistim. Niye boyle bir sey yaptim bilmyorum. Ama agzimdan cikinca da geri alamadim.. adam nikah hazirliklarinda ogrendi.. aa sen xx dogumlu musun dedi? Ben de hii diye gecistirmistim.. esim hic uzerinde durmadi, 4.5 yillik da evliyiz.

çok büyütülecek bi şey değil ya küçük bi yalan ama ben her zaman erkeğin yaşça bayandan büyük olması taraftarıyım . çok seviyosan oda seviyosa tabi yalana aldırış bile etmeyecektir bence

erkeklerin geneli bi kaç yasa takmaz ki keske doğruyu söyleseydin sessiz sedasız gitme ona cok kötü ceza olur onun ne sucu var yazık degil mi?????

bence yasini soyle gitsin sessiz sedasiz gidersen hep aklinda kalacak acaba sorusu seni yiyip bitirecek soyleki kabul eder etmez ona gore yolunu cizersin ikincisi bu yas el opme abla abi gibi takintilar sadece biz turklere bagli seyler diger kulturlerde boyle takintilar yok dikkatimi cekti keske asabilsek bu tur seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…