yalancı emzik kullanan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızım yalancı emzik almıyordu bugün denemem sonucunda aldığını gördüm sizler veriyormusunuz zararlı olduğunu söylüyorlar damak bozukluğuna neden oluyormuş ve anne memesini bırakabiliyormuş sizler böyle bir sorunla karşılaştınızmı?

Aslında alıştırmayı hiç istemiyorum ama uykuya dalamıyor sürekli emmek istiyor ağzından mememi çektiğim an uyanıyor çaresiz kaldım vicdan azabı duyuyorum. Ne kadar süreyle verilmeli acaba kaç aylıkken bırakmalıyız

Yalancı emzik kullanıp bir problemle karşılaşan birini duydunuzmu? yardımcı olursanız sevinirim.

Canim ben daha hastanede vermeye basladim hemen aldi.Ama cok duskun degil emzige yani cok acikirsa alir yada uykusu geldiginde.Onun disinda tutmaz agzinda.Boyle olmasi daha iyi cok alisirsa birakmasida zor olur.

Sende vicdan azabi cekme canim cok fazla alistirmadigin surece ve erkenden biraktirdiginda birsey olmaz.O damak yapisi bozulmus cocuklar 3,4 yasina kadar emzik emen cocuklar.Benim gorumcemin kizi 4 yasina dogru gidiyo hala emzik delisi.Ve dis yapisi bozuk cocugun.

Yani erken kestiginde herhangi bir sorun olcagini sanmiyorum canim.

canım benım oğlu 6aylık yenı doğdugunda anne memesıne uygun damaklı emzikler var ondan al sen ben verıyorum ama yanlızca uyku saatınde zaten oda oyle alıştı baska zaman tuttmuyor ver yanıı korma bir zararı olsa bizlerde kullanmısız yanı

bende doğar doğmaz verdim uykuya dalarken curk curk çekiyor oğluşum bu açıdan çok faydasını gördüm.

canım,benim oğlum 2,5 aylık oldu.doğduğundan beri emzik veriyorum.özellikle uyuyacağı zaman veriyorum.uykuya daldıktan bir süre sonra kendiliğinden ağzından atıyor zaten:)

ben oglumda hastanede 3 gün kalmıştım ve ikincii gün gögüsleirm çok yara olmuştuu emzirmekten artık dayanamadıgım için acısına eşime hemen emsik al dedim...dayanamadım çünküü... hemen verdim agzına iki günlükken :) bunlardada kullnaıcam valla çokrahat oluyo...

Benim prensesim benimle dalga geçiyor dün akşam 15 dak. emdi sonra tekrar veremedim gece uykumun arasında çok mızmızlandığı için tekrar denedim almadı bugünde sadece 5 dak. azında tuttu sevmedi sanırım artık napıyım fazlada zorlamıyacağım. Aslında çok rahatmış yalancı emzik ama ben biraz geç kaldım benim memi bırakmıyor yalancı emziğide biraz zorladımı öğürüyor gibi oluyor.

Önceleri vermek için çok uğraştım ama hiç bir şekilde hiç bir emziği almadı beni emzik niyetine kllandı gecelerce.Tam bir işkenceydi ama şimdi geçti benide kullanmıyor emziğide zaten büyüdükçe etrafına olan ilgisinden aramıyor bile.Bazen elini emiyor genelde açsa bende emziriyorum daha sonra elinide emmiyor.Şimdi iyiki alışmamış diyorum birde onu bıraktırmak için uğraşacaktım.

benim bebişimde sürekli elini emiyordu doymuyor diye sürekli emziriyordum baktım doyuyor hatta fazla emdiğini çıkarıyor bende deneyeyim diye emzik verdim cuk cuk emdi ama sürekli vermiyorum mesela banyodan sonra üzerini giydirirken, sancısı olup mızmızlandığı zaman uykusu sıkıştırıp uykuya dalamadığı zamanlarda veriyorum. büyük bir yardımcı bence...

Valla arkadaşım benim oğlum 3 aylık oldu, başta inat ettim vermedim, ben zararlı çıktım. uyutana kadar özellikle de geceleri pestilim çıkıyordu. uykusu geldiğini anlamıyordu, açım zannediyordu, göğsümü veriyordum, basbas bağırıyordu. sonra iyice uykusu dağılıyordu gece 3 lere kadar uğraş dur. sonra pes ettim. 1 haftadır falan emzikle uyutuyorum, oh be dünya varmış. kendi kendie uyuyor, ben de işimi yapıyorum o arada ya da dinlenmeye daha çok vaktim oluyor. hem emmek bebeklerin doğumla beraber getirdikleri bir içgüdü, o karşılanınca rahatlıyor. önemli olan uykusu yokken vermemek... zamanı gelince de bıraktırırız. hepimiz emzikle büyümüşüz, bi zarar var mı bizlerde???a.s

Bende Ilk Aralar Vermiyodum Ama şimdi Veriyorum.yalanci Emzik Verenlerin Bebekleri Meme Emmiyor Diyolardi Hiç Alakasi Yok Kendi Adima Tabi.zaten Emziği Karni Tok Olunca Keyfi Aliyor Açken Mümkün Değil Almiyor Biliyolar Sanirim Açliklarini

bende vermeyecektim istemedim annem almıştı çok yorar seni dedi 15günlüktü verdi annem şimdi iyi ki de vermişiz diyorum uykuya dalınca atıyo ağzından emmeyi bırakması yalan benim ki acıkınca ağzına asla almıyo ağlıyo sürekli emmiyo zaten etrafla ilgileniyo bende altını değiştirince huysuzlanınca uyuturken veriyorum çok memnunum damak için özel emzik var ondan bizimki herkese tavsiye geç olmadan verin:)))))))

Canım benim bizde 2ay10 günlüğüz en başından beri yalancı emzik ve biberonu hiç almak istemedi,hatta ağladı,böğürdü...ama 2 gündür ellerini emmeye çalıştığını gördüm,husuzlukları arttı,emzirmye çalışıyorum emmiyor,uyumuyor....bende emziği tekrar tekrar verdim..baktım emiyor!!ve huzurlu!..şimdi huysuzlukları başladımı veriyorum çak çuk emiyor..uyuyor uyuduğunda ağzından çekiyorum..

Son düzenleme:
Ben de oğluma doğduğundan beri emzik veriyorum ve çok rahatız uykusu geldiğinde emziği istiyor ve huzurlu bir şekilde uyuyor. Gerçektende açıktığında da gerçek memeden başka hiçbir şey kandırmıyor bebekleri. yani kesinlikle memeden kesilmezler.

Bende dr kontrollerim varken annemler durduramayıp bakkaldan eski tip emziklerden alıp vermişler ona alıştı başka emziği asla kabul etmiyo,emzik patladı ev emzik deposu gibi oldu ama o patlak emzikden başkasını emmiyo sırnaşık şey. Bana göre doyduğuna emin olduğunuz sürece emzik vermenin sakıncası yok, hatda pek çok faydası olduğunu da okumuştum.

canım,benim oğlum 2,5 aylık oldu.doğduğundan beri emzik veriyorum.özellikle uyuyacağı zaman veriyorum.uykuya daldıktan bir süre sonra kendiliğinden ağzından atıyor zaten:)

aynen bende doğduğu gün hemen verdim benim oğlumda uyuyacagı zaman alıyo uykuya geçince kendiliğinden bırakıyo derin uykuya geçtiğini ondan anlıorum :)

Peki hangi markanın emziği iyidir yeni doğan için?

Peki hangi markanın emziği iyidir yeni doğan için?

illa emzik vermek istiyorsan, kendi meme ucuna boyut olarak en çok benzeyeni ver, benim kızım küçük uçlu emziği tuttu, büyükleri tutmadı, chicco damaklı silikon emzik 0- 3 ay kullandım, yalnız bebeğe göre durum değişir, bazı bebekler yalancı memeyi çok sevip anneyi emmeyebilirler öyle olursa emzik verme, ben sadece uykuya dalarken verdim, uyuyunca çıkardım ağzından şimdi uyuyunca kendisi çıkarıyor, uyanıkken asla vermedim.

bana emzik çok iyi mutlaka alıştır annenin yarı yardımcısı uyanınca ağzına ver uyur dediler, tam 2 ay o tükürdü ben verdim, alıştı ama asla gece uyanınca emziği verdiğimde uyumuyor illa kucakta salla, benim hiç bir işime yaramadı, her bebek farklıdır, deneyerek göreceksin, ama bence almıyorsa zorlama benim gibi..

Çok teşekkür ederim. Bana da aynı şeyleri söylüyorlar, o yüzden araştırayım demiştim.

ben de biberonda chıcco , emzikte nuk aldım

bir de avent emzik almayı düşünüyorum damaklıları ilk altı ay tavsiye etmiyorlar.. umarım doğru seçimler yapmışımdır :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…