yalancı emzik kullanan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de bir sakincasi yok aksine çok yardimi oluyor ama butun gun agzinda olmamali ve bebegin uyku duzeni oturunca yavas yavas birakmali... belirli bir yastan sonra biraktirmasi zor oluyor birakinca bu sefer de parmagini emiyor, tanidigim bir kuçuk kizda damak bozuklugu olmustu 6-7 yaslarinda agzinda surekli bas parmakla geziyordu... benim kizim ise 1 yasinda falan birakti simdi agzina sokmaz...

Oğlum 47 günlük direndim vermemek için taki düne kadar rahat olmasına rağmen kararsızım verip vermemek konusunda nette araştırma yaptım ağlayıp huzursuzlandığında sakinleştirip verin dio ben yanında olduğum sürece iyi ama işe başladığımda annemde kayınvalideminde uygulayacağını sanmıyorum her ağladığında tıkıştırılar onu geçtim bişilere bandırıp verirlerse emziği siz öle büyüdünüz bişimi oldu derler eminim üzerine de bunlar beynimim kemiriyo arkadaşlar ne yapsam

emzik kullanıp kullanmamak değil bence emzik seçimi önemli. 9 ay 1 yaş sonrası damaksız emzik kullanmalı öncesinde de damaklı. verilebilecek zarar önlemiş ya da en kötü ihtimalle azaltmış olursunuz.

emzik kullanıp kullanmamak değil bence emzik seçimi önemli. 9 ay 1 yaş sonrası damaksız emzik kullanmalı öncesinde de damaklı. verilebilecek zarar önlemiş ya da en kötü ihtimalle azaltmış olursunuz.

Şimdilik 1 tane bebedorun damaklı emziğini aldım. Eğer emzik alırsa bir kaç tane de değişik markalar alacağım. Çok kişi işini kolaylaştırıyor diyor. İnşAllah sağlıklı, akıllı,uslu, gazsız, uykusu ve yemesi yerinde biz kızım olur.

Ben vermiyorum başından beri de vermemeye kararlıydım emzik kullanmamanın zorluğunuda hiç görmedim kızım 4 aylık 1 ayına kadar hiç ağzına sürmedik 1 aylıkken eltim benden habersiz verdi geçenlerde de eşim verdi ikisinde de almadı iyiki almamış enazından emzik bıraktırma olayı olmayacak.Bide ben açken emziği emer açlığını da anlayamam diye düşündüm biyandanda oyüzden vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…