Yalancı erkek

Cezaevindeki biriyle evlenir misiniz?

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

lilith748

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
163
85
18
Merhaba kızlar. açık cezaevinde yatan biriyle tanıştım. internetten tanıştığım için cezaevinde olduğunu bilmiyodum. 7 günlük izninde buluştuk. ancak cezaevinde yattığını 2 ay sonra öğrendim. bana hep yurtdışına çıkıyorum diye yalan söylüyormuş. 2 ay boyunca evlenme hayaliyle yaşattı. önce ay sonuna kadar evlenelim dedi. sonra yurt dışında işlerim uzadı vs . derken 2 ay geçti. boyu poşu tipi yerinde. gerçekten yakışıklı. gıda mühendisi. trafik kazası cezasını çektiğini söylüyor. 18 ayı kalmış. 3 senedir içerde. trafik kazası cezasından bu kadar yatılır mi? siz olsanız ne yaparsınız. istersem cezaevinde nikah kıymak istiyor. akıl verin nolur. ilk görüşte çok etkilendim. insanın karşısına ilk görüşte etkileneceği kaç kişi çıkar? benim yaşım 35. onun 33.

Ya neler görüyoruz yaşıyoruz rica ediyorum kanmayın şöyle şeylere hayatınızı mahvetmenin anlamı ne uzak durun. Bilgim Yok ama ayrıca bahsettiği konu için o kadar uzun yatılmaz

Size yalan soylemis yurtdisindayim vs. Cezaevindeymis. Sonra trafik kazasi diyor ne malum birini oldurmedigi. Gida muhendisiyim dedigide yalandir. Trafik kazasindan para cezasina cevriliyor ki. Yalanla baslayan iliskiden ne bekliyorsunuz?

ceza evlerinde internete girilip dışarı çıkılabiliyo mu ilk defa duyuyorum.ayrıca yalanla başlayan ilişkiler hep yalanla devam eder.

Sevgili bilmek cezaevinden ayda 7 gün izin veriyorlar dışarı çıkmasına. bir de arada 1 saatlik izne de çıkabiliyor. ben de yeni öğrendim. Daha önce hiç cezaevleriyle ilgili bilgim yoktu. ama suçu konusunda yalan söylediği kesin. 6 yıl cezayı bi trafik kazasına vermezler. şimdiye serbest bırakırlardı.

kazada ölüme sebebiyet verdiyse yatar. eğer böyle bir şey olmasına rağmen ceza evinde kız tavlamaya çalışıp bunu yaparkende 40 yalan söylüyorsa o adama güvenilmez. arkana bakma kaçç

Ya. Lutfen biraz kendinize kiymet verin bes yil cok uzun bi sure sucu cok ciddi olmayani da atmiyorlar artik iceri. Ceza dosyasini gondersin size bi inceleyin. Boyu posu yerinde diye basiniza is acacaksiniz.

Ben iş güvenliği uzmanıyım. paramdan bahsetmedim. zaten benim pek param yok. o ise maddi durumunun çok iyi olduğunu iddia ediyodu. çalışmama gerek olmadığını söylüyordu. yalan üstüne yalan. teşekkür ederim yazdığınız için. bu dönem çok ihtiyacım var. hâlâ olayın şokundayım . 1 hafta oldu öğreneli. evlilik için sağlık raporu bile almıştım. ay sonuna evlenmek istediğini söyleyince inandım. 35 yaşında hala buna kanmak zoruma gitti. oysa kimliğine bile bakmıştım. bundan sonra adlı sicil kaydı istemezsem bana da özge demesinler

Cevap yazan herkese teşekkürler. 1 haftada atlattım bu şoku. telkinleriniz etkili oldu. çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…