çocukluğumdan beri izlediğim için farkında olamıyorsun çünkü başka alternatif gösterilmiyor
çok da önemli bir mesele değil zaten
farkına vardıttırıyorlar adamı
"çocukluğumuzdan itibaren seçici olabilseydik hayallerimiz suya düşmzdi" diyebiliriz o zaman
ve kendi çocuklarımıza da abuk sabuk filmler diziler izletmeyerek geleceği kurtarırız :lepi:
gerçi şimdiki gençler (özellikle lise çağı) tv de ne gördülerse gerçek hayatlarında uyguluyorlar, sanki senaryolar gerçekmiş gibikafamçokkarıştı
Allah akıl, fikir, düşünme yetisi versin gençliğe :sinifsinif:
"çocukluğumuzdan itibaren seçici olabilseydik hayallerimiz suya düşmzdi" diyebiliriz o zaman
ve kendi çocuklarımıza da abuk sabuk filmler diziler izletmeyerek geleceği kurtarırız :lepi:
gerçi şimdiki gençler (özellikle lise çağı) tv de ne gördülerse gerçek hayatlarında uyguluyorlar, sanki senaryolar gerçekmiş gibikafamçokkarıştı
ya çocukken insan saf temiz oluyor kişiliği şekillenmeye başlıyor
gördüğü duyduğu şeyleri sorgulamadan alıyor
çünkü sorgulamak için belirli bir birikim gerekir ama bu çocuklarda yok
koşulsuz kabullendiği için de bunlar bilinç altına giriyor
ister istemez içinde bir yerlerde(o olaya ilk tosladığında) gördüğü gibi olacak sanıyor
ya çocukken insan saf temiz oluyor kişiliği şekillenmeye başlıyor
gördüğü duyduğu şeyleri sorgulamadan alıyor
çünkü sorgulamak için belirli bir birikim gerekir ama bu çocuklarda yok
koşulsuz kabullendiği için de bunlar bilinç altına giriyor
ister istemez içinde bir yerlerde(o olaya ilk tosladığında) gördüğü gibi olacak sanıyor
siz belgeselden başka bişey izlemediğiniz için bu arkadaşların düşünemediklerini düşünebiliyorsunuz(?) sanırsam..mirmirmirmir
bu cümlene çok alındım
çok şükür düşünebiliyorum...
aman aman bir mesele değil benim bahsettiğim
aklıma geldi ve hakikatten ya hiç gerçekle bağdaşan filmler yapılmıyor dedim ve paylaşmak istedim
ayrıca
insan çocukluğunda seçici ve bilinçli olamıyor!
hayallerimin suya düştüğü yok esasen düşünce paylaşımı amaçlı açtım konuyu
uzulme tatlim o uzulsun sen onu umursamada pisman olup seni aradginda sende sıkıldım beni arame de
Ay ben konuyu yabancı filmler diye okudum, ona göre yorumladım bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?