ablacım çok teşekkür ederima.s. de,benim anlamadığım bir şey var;diğer resimlerde karamel çok fazla muhallebi içinde kaybolmuş gibi,benim yaptığımda ise karamel üstte bir tabaka halinde duruyor...acaba benim karamelim az mı olmuş,yoksa biraz zaman sonra eriyecek mi?daha yapalı 1 saat falan oldu da...kaydirigubbakcemile5
Hmmm acilen yapmam lazim..ya ben emziren bi kadinim canim cekti simdi uffff.
bende nihayet denedim tarifi gerçekten de çok güzel oldu çok sağolun
ancak benim başka bi derdim var karameli azcık yaktım şimdi bu leke nasıl çıkcak ki hem kaplardan hemde tencereden((((
karamelle ilgili bişey sorcaktım.. şekeri eritirken içine limon sıkılmıyor mu?ben öyle biliyorum da..
ya da bir iki damla limon sıksak nasıl olur ki acaba?
canım kapları ve tencereni çamaşır suyuyla beklet ancak o şekilde çıkar
canım benim anlamadığım şey bu muhallebiyi kaplara boşaltmadan önce kabı biraz ıslatıyomuyuz bide kaplara boşaltmadan yine öncesinde erittiğimiz şekerimi önce alta döküp sonra muhalleniyimi döküyoruz üzerine
muhallebi kalıptan çıkardıktan sonra ozaman karamel üzerine dökülcek dimi yaww ay ben niye anlamadım yaaa
bu muhallebiyi ve karameli fincanlara döktükten hemen sonra...
bu da fincandan ters çevrilmiş hali..yemeye hazır..
harika gözüküyor ellerine sağlık ve afiyet olsuncokacimcoook
evveeeeet, bu da yemeye hazır hali...kızlar gerçekten deneyin..çok güzel oluyor ama karamel sevmeyenler kesinlikle beğenmcektir..ben karamel hastası olduğum için çok beğendim..teşekkürler barçman!!
süper süper süper bende karamelini böyle seviyorum biraz koyu renkli ama yanmamış onun ayarını çok iyi yapmışsın peki tadını beğendinizmi?
bu muhallebinin ve karamelin fincana sıcakken dökülmüş hali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?