Tatlı Tarifi Yalancı Krem Karamel-Resimli

bu gerçekten çok kolay denemeni öneririm bir kez deneyen hemen tatlı listesine ekliyor misafire ikram etmek içinde ideal bir tatlı

bi de tavsiyem yerken kaşığa suyundan da yani karamelinden de koyun..o zaman daha bi enfes oluyor..biraz önce yedim yine,süper yaaaa..:içelim:

ben de ne zamandır annemden yapmasını istiyodum..barçmanın bu kolay tarifini görünce hemen kendim yaptım az sonra resim çekip eklerim..henüz yemedik ama güzel görünüyor..

gercekten harika ve kolay yılbasında ikinci kez yaptım kızkardesim çok sevdi bundan sonra sütlü tatlı yapılacaksa kesinlikle bu tarif derim ben..tarif sahibine tekrar tesekkürlerr..

görünümü çok güzel olmayabilir belki ama tadı çok hoş olmuş ilk kez denememe rağmen..teşekkürler barçman..

rica ederim kızlar gerçekten hem çok kolay hem çok hafif hemde çok lezzetli bir tatlı
oldukçada bereketli kalabalıkbir misafir grubunuda rahatlıkla ağırlayabilirsiniz

o önemli değil kötü görünmüyorlar sanırım kaşıkla karameli muhallebi üstüne gezdirerek dökmemişsin canım

aslında gezdirmedim evet ama sonradan boş kalan yerlere ekleme yaptım..bi dahakine gezdiririm artık iyice kaydirigubbakcemile3

mrb kislar yarin misafirimgeliyo tatli olarak muhallebi yapmayi dusunuyodum yazilarinizi gordum krem karemel yapmaya karar verdim ama bikac sorum olcak size normal muhallebi yapsam olurmu bide muhallabi sicakkenmi dokcez karameli en kisa zamanda cvp yazarsaniz cok sevinirim optum sizi canlar:teytey::dance:

evet,bence kendi bildiğin muhallebiyi değil de bu tariftekini yapsan daha i olur,içinde yumurta olduğu için ağıza kaymak gibi geliyor..diğer sorunun cevabı ise : evet karameli,cokacimcoook muhallebi sıcakken dökcen...

resim çıkmamış ablam ama nefis olduğuna eminim afiyet olsun

dün akşam yaptım ama saat geç olduğu için ve şekeri erimediği için tadına bakamadım
yannız kocem ben yattıktan sonra yemiş ve çok beğenmiş :asigim:
akşama foto çekip eklicem
ablam çok teşekkür ederim Şeniz

birşey değil ablam afiyet olsuncokacimcoook

işte işte süper tatlının süper fotosu hihoyyyt

az yumurta ile olması çok güzel... teşekkürler Barçman cım.. çok hora geçti yerimseniben a.s.

tatlım ben de yaptım şimdi
dolaba koydum ama
hala şüphelerim var
o karameller kaskatı duruyor üzerinde
nasıl eriyip yayılacak üzerine bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…