Tatlı Tarifi Yalancı Krem Karamel-Resimli

afiyet olsun cidden çok güzel bir tatlı oğlum tatildeyken arkadaşlarıyla ona birkaç kez yaptım bende

işte bu da benim krem karamelim

ama bitti yaaa:))))

Son düzenleme:
resim biraz büyük olmuş ama tatlı enfes gözüküyor ellerine sağlık

Şimdi yaptım krem karamelimi, hemen de fotosunu çektim..kaydirigubbakcemile3
Biraz soğusun ters çevirip fotosunu çekip eklicem:dance:
Yalnız bir kepçe şeker az geldi biraz ekleme yaptım ben..

Son düzenleme:
ya bende yaptım akşam ama karamel dondu çok sert buzdolabında beklettim biraz önce yine baktım hala sertler hafif bi yumuşama var bende çıkardım sıcak suyun içine koydum erimeye başladılar

ya bende yaptım akşam ama karamel dondu çok sert buzdolabında beklettim biraz önce yine baktım hala sertler hafif bi yumuşama var bende çıkardım sıcak suyun içine koydum erimeye başladılar

keşke öyle birşey yapmayıp biraz daha betletseydin kendiliğinden eriyor

benim karameller çok uzun sürede eridi..
dün yapmıştım bugün tam olarak erimiş..
çok lezzetli olmuş..

Barçmancım çok teşekkür ederiz..
Paylaşımın için çok teşekkürler...

bende tatile girdim yaa deniyim dedim hemen:lepi:
çok beğendik barçman ablammm.hem çok kolay yapımı hemde çok hafifcokacimcoook
buda benim krem karamel

hihihiihi tam son tabağın zevkini kendime saklamıştım ki=)aklıma dur fotosunu çekemde ne marifetli olduğumu ana barçama gösterem dedim yafruuummm yolla tarifleri duramıyom ben ==):lepi:delikafadulden

:hooray:

o gun bugundur,bi turlu yapamadim krem karameli hep aklimda olsa bile,ama esimin gelecegi gun kesin yapmayi dusunuyorum,misir nisastasi diyosunya canim,normal nisasta ile olmazmi,bendeki nisastanin ustunde ne nisastasi oldugu yazmiyo,yada ben goremiyom,

yok canım buğday nişastasıyla aynı sonucu alamazsın mısır nişastası şart bu tatlı için

ok bir dahaki sefere mısır nişastasıyla deneyim
buğdayla nefis olmuştu
mısır nişastasıyla tadından yenmez heralde

oy oy casminim ben bu resmi görmemişim süper olmuş ellerine sağlıkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…