Tatlı Tarifi Yalancı Krem Karamel-Resimli

Bende yapmak istiyorum hemde çooooookkk cokacimcoook

yalnız bu yumurta nasıl konuluyor içine yumurtalı muhallebi pişirmeyi bilmiyorum da :kedi:

sütün içine direk 1 yumurta mı kırmalıyım fisfisfis

canım ben yapmıştım bütün malzemeler direk konup karıştırılıyo işte,tarifteki gibi aynı

Dün akşam yaptım :hulya: karameli için şekeri 1 kepçeden fazla kullandım
10 nescafe fincanını yarım yarım doldurdum üzerine gezdirerek karameli döktüm zemuszemus
süper oldu görüntü buradakilerle aynıydı zemuszemus

hafif bi tatlıydı afiyetle yedik cokacimcoook
bundan sonra yapacaklarım arasında ilk sıralara yerleşti bile :lepi:
Tarif için çok teşekkürler kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
bugün bende yaptım tatlıyı,çok güzel old.benimde10 tane çıktı.barçman teşekkürler canımboshayallersmile

Ben geçen gün yaptım bu tarifi..ılk yediğimde pek beğenmedim, ama dolapta 9 saat bekledikten sonra harika oldu ya, nasıl bitti şıp diye anlamadık kaydirigubbakcemile3ılona sayesinde bu topiği gördüm..Gerçek krem karameli beceremedim, bu tam benlik, ikinci yapışımda resim de eklicem opuyorumnanaktanÇok teşekkür ederim tarif için alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Barçman ellerine sağlık çok güzel görünüyor hafta sonu misafirlerime yapmayı düşünüyorum. Tarifi bizimle paylaştığın için teşekkürler...

nefiss duruoocokacimcoook ellerine sağlıkk cnmm.en kısa zmanda denicemm

bu güzeL tadı bizimde tatmamızı sagLadıgın icin tesekkürLer kaydirigubbakcemile5
cok hafif,Leziz ve koLay bir tatLı
ancak muhaLLebisinin üzerine karameLini döküp doLapta bekLetmeme ragmen üzerinde kaLıp sekLinde bir miktar katı sekiLde karameL kaLdı. neden öyLe oLdu anLayamadım bilmiyorumkismile

Öncelikle Birşey değil
Bazen karamel kristalleşebiliyor
Ama biraz bekleyince kendiliğinden eriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…