Tatlı Tarifi Yalancı Krem Karamel-Resimli

Merhaba Barçman:)Bu güzel tarifi bizlerle paylaştığın için teşekkürler:)Dün öğleden sonra tarifini denedim.Dediğin gibi bardaklara koyarak yaptım,çünkü krem karamel kasem yoktu:)Akşam tadına baktık,süper!Ama öğleden sonra yediğimizde daha güzel olmuştu.Demek ki 1 gece önceden yapmak daha iyiymiş:)Eşimle konuştukta yazın harika gider bu tatlı,hele ki iftara gelen misafirlere tam ideal tatlı bu!Tekrar teşekkürler,ellerine sağlık:)

Evet canım bu tatlı yaz kış çok iyi gidiyor
Ve dolapda durdukça güzelleşiyor

slm bende önceki gün yaptm tadı güzeldi ama tabağa ters çevirince üstünde yarıklar oldu neden ki? uanlış bişe yapmadım ama anlam veremedim ???

ben de simdi yapicam bakalim, ama 5 saat sonra misafirlere cikarmam lazim 5 saat dolapta durmasi yeterli olur mu acaba?

Kizlar ben tatliyi yaptim, cok güzel oldu ama bazilarinin da yazdigi gibi catlak catlak oldu misafir önüne koyana kadar tatlilar fincan seklinde duramayip yikildilar. neden oldu ki öyle acaba?

beyendilerde, 4 kisiydik 2 fincandaki böyle durmadi hemen dagildi o iki fincani esimle biz yedik sekli düzgün kalanlari misafire verdim

neden dökülüyorlarki anlamadim

Tekrar merhaba:)Daha önce Yalancı Krem Karamelimin resmini ekleyememiştim.Şimdi ekliyorum.Bu güzel tarif için Barçman'a sonsuz teşekkürler:)

beyendilerde, 4 kisiydik 2 fincandaki böyle durmadi hemen dagildi o iki fincani esimle biz yedik sekli düzgün kalanlari misafire verdim

neden dökülüyorlarki anlamadim
Sanırım ununu ve nişastasını koyarken kaşığı doldurmadın canım
Birde krem karameli buzdolabında uzun süre bekletmek gerekiyor
Yani sabah yapıp akşam yemek en doğrusu

Tekrar merhaba:)Daha önce Yalancı Krem Karamelimin resmini ekleyememiştim.Şimdi ekliyorum.Bu güzel tarif için Barçman'a sonsuz teşekkürler:)
Harika görünüyor ellerine sağlık

canım sabah yapıp bi kısmını aksam oteki kismını ertesigun yemistik iki seferdede doküldü demek sorun nisastasında

cumartesı gelen mısafırlerım ıcın yaptım
harıka oldu
sunumu ve lezzetıyle tam not aldı
bu kolay ve guzel tarıf ıcın tesekkur ederım

Gecenin bi yarısı mısır nişastası aradım evde yaww, normalde mutfaktaki performansları üstün özelliklere sahip anneme bırakırım ama çok canım çekti. Uyandırıp soramıyorum da kıyamadım. :) :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…