Yalancı mi dengesiz mi?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Arkadaşım aracılığı ile biri ile tanıştım, kahve içmek istedi ok dedim buluştuk çocukta aşırı bir hayranlık işte seni ınstagram dan ilk gösterdiklerinde fake zannettim demeler aşırı mutluyum geldiğin için demeler kısacası şaşırdığım abartılı davranışlar vardı 96 doğumlu bu arada

Ilk günden sevgilim demeler mesajlar vs bende benim ilişkim yeni bitti temkinli gitmek istiyorum gibisinden durumu anlattım işte sonraki gün beni arkadaşları ile tanıştırdı gerçekten 20 kişi ile tanıştım ve aşırı rahatsız oldum çünkü herkese sevgilim dedi 2.gunden ben onlara karşı da mesafeli durdum yine

Ayrıca kendisi 2.gun olmasına rağmen ben hicbir kız arkadaşım ile ilişki yaşamadım ve öyle biri istiyorum sen yaşadın mı diye sordu

Daha sonra gece mesajlar atıp seni çok seviyorum bırakmazsın değil mi beni diye sordu

Asıl bomba ise ertesi gün sabah neden mesaj atmiyorsun yazmak aklinin ucuna bile gelmiyor degil mi diye sordu sonra normal konuştuk ondan sonra whatsapp dan mesaj atıp " çok fazla sorunum var ailevi yapamicam kaldiramicam konuşmasak daha iyi " yazmis bende arayıp sakince konuştum özet olarak " bunlar ne gibi bir engel oluşturur bilmiyorum ama kendin için en doğru kararı sen verirsin umarım problemlerin hallolur " dedim o da teşekkür etti işte sıkı bi aile benimki babamla da tartıştım okulum iyi gitmiyor vs dedi bana engel filan koyma lütfen dedi

Neyse az önce mesaj atmış ,sensiz duramıyorum babamın kanser olabileceğini öğrendik sana çok ihtiyacım var, gibi bende, lütfen verdiğin kararın arkasında dur baban için üzüldüm Ama dengesiz bir insan ile ne arkadaş ne sevgili olarak görüşmem sana artık inanmıyorum, yazdım

Sizin yorumunuz ne hiç böyle biri ile tanışmamıştım?

Bu arada ilk buluştuğumuz gün babasının kanser riski taşıdığını babaannesinin 2 gün önce kanserden vefat ettiğini soylemusti

22 değil de 15 yaşında ergen gibi. çocuk sizden ayrılana kadar siz ayrılsaydınız keşke.

Inanın o akşam konuşup ayrılsam mi diye düşünüyordum ki o mesaj attı çok tuhaf bir önceki gece de beni bırakma diye yalvardı

İki günde bir insan birini bu kadar sevemez. Aşık olur belki ama sevemez.

Kendi içindeki duygusal boşluğu kapatmak için size tutunmuş. Destek olabilecekseniz, göze alacak kadar duygu hissediyorsanız devam edin. Ama emin değilseniz hiç bulaşmayın. Bunun zor ve sorunlu bir ilişki olacağı, karşınızdaki insanın sorunlu olduğu aşikar. Belki süreçten dolayı, belki karakteri öyle. Bilemezsiniz, dolayısıyla içine girmek bir tür kumar.

Hayatının kötü bir döneminde gibi görünüyor ama kusura bakmasın bu karşısındaki insanla oyun oynar gibi saçmalamasını gerektirmez. Temkinli olalım dedikten sonra 20 kişiye sizi hava atar gibi sevgilim diyerek tanıştırması da ayrı bir sorun. Ben olsam o an bozardım henüz tanışıyoruz sevgili değiliz diyerek. Geri adım atmayın vaktinize yazık edersiniz.

Sorunu aşırı tecrübesiz bi tip olması.Adamakıllı sevgilisi olmamış olunca da eli ayağına dolanıyor garibimin.En uzak durulması gerekn tiptir bence doğru düzgün brişey yaşamadığı için ilişkinizin %80 i cinsellik üzerine kurulu olur benden söylemesi.Yaşayamadığı şeyleri hep sizinle denemek isteyecektir o yüzden bence en başından bitirin.

Daha gerçek bi ilişki yasayacak kıvama gelmemiş. Beynini lise cağlarında unutmuş. Ciddi bir ilişki yaşamak yerine ben çocuk büyütmek istiyorum diyorsan bi şans daha ver.

Kiz saf anina denk gelir acirsin konusursun filan ilerler bunun gibiler intihara cok meyilli haberin olsun ustune kalir elalemin dengesizini senmi yetistiriceksin bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…