Hahah evet o konuyu biliyorum.okumuştum.pilotun karısı görüntülü mü aramış neBurada bi üye vardı kendini hostes sanan o mu acaba o kız
Bende üzüm suyu içince pilot oluyorum mesela, doğru olabilir.
Bu konuyu açan da pilotun eşiymiş zatenBurada bi üye vardı kendini hostes sanan o mu acaba o kız
Bende üzüm suyu içince pilot oluyorum mesela, doğru olabilir.
Hahahahaha.. ..hıç güleceğim yoktuHostes arkadaşım var tam zamanını bilmiyorum ama yurtdışına gidiyor devamlı,yurtiçide oluyor bazen.gittiği heryerde fotoğrafı var. Emin olun onunda olurdu fotoğrafı ama bundan size ne ki ? Eşimle oturup bi kızın dedikodusunu yapmam heralde ilginçsiniz sizde.
Teşekkürler çok açıklayıcı oldu.fesatligimi anlamış oldumEğitimler max 3 ay falan sürüyor ve direkt uçuşa çıkabiliyorlar. Yurtdışı-yurtiçi uçuş ayrımı yok. Deneyim vs de gerekmiyor. Zaten deneyimli kabin amiri kabin memurlarına eşlik ettiği icin Yen'i başlayan biri de istediği yere gidebilir. Sabah Kayseri'den İstanbul'a gider. Öğlen İstanbul-Amsterdam uçuşu yapar. Şehirde fotoğrafının olmaması da mümkün cunku yatısız uçuyordur yani gittiği yerde kalmadan direkt dönüyordur. yatısız yurtdışı ucuslar da oluyor.
Bizim tanidigin kizida hostes 22 yasinda surekli yurtdisi ucuyorlar.Öncelikle sizinle paylaşmak istediğim konu bir dert değil ama merak ettiğim bir şey. Hostes hanımlar ve bu konu ile ilgili bilgisi olanların olduğunu biliyorum burada o yüzden sormak istiyorum çünkü birkaç gün önce hosteslik ile ilgili birtakım mevzular olmuştu. Eşimle hostes bir tanıdığımız var 20 li yaşlarda. Kendisi hem yurtiçi hem yurt dışı hosteslik yaptığını söylüyor. Fakat bana saçma gelen şu ki henüz bu hosteslik okulunu ya da eğitimini tam olarak bilmiyorum. orayı bitireli bir yil bile olmadı. Daha bu meslekte yeni. Yurt dışı uçuşlara daha tecrübeli hostesler verilmiyor mu?Eşime sabah bu konunun gıybetini bayağı bir yaptım. Yurt dışı seyahatlerimizde benim uçaklarda gördüğüm hostes hanimlar hep otuzlu yaşlarda tecrübeli hosteslerdi.Hiç 20 lik hosteslere rastlamadım.belki bana denk gelmedi. Ayrıca Instagram'da resmen otu çöpü çekip paylaşan bir insan yurt dışı uçuşlarında görev yapsa hiç gittiği yerlerde bir kare bile poz çekilip koymaz mı. Sonuçta uçakta uyumuyorlar. En azından havaalanından çıkıp gittikleri otelin orada ,sokakta vs.. bir kafede bile fotoğraf yok. Hem Yurtiçi hem yurtdışı karışık uçuşları oluyormuş muş. Ya Yurtiçi görevlisindir ya yurtdışı görevlisindir. Yani mantıken düşündüğüm de öyle gibi geliyor tam bilmiyorum bu işleri. O yüzden bilenlere soruyorum. Bu kızın ikide bir yurt dışına gidiyorum bilmem ne diye söylediği şeyler yalan mı. Gerçi yalansa da kendine yalan yapar ama yine de bizi keriz yerine koyup saçma sapan hava attığında lafı ağzına vermek için emin olmak istedim...
Öncelikle sizinle paylaşmak istediğim konu bir dert değil ama merak ettiğim bir şey. Hostes hanımlar ve bu konu ile ilgili bilgisi olanların olduğunu biliyorum burada o yüzden sormak istiyorum çünkü birkaç gün önce hosteslik ile ilgili birtakım mevzular olmuştu. Eşimle hostes bir tanıdığımız var 20 li yaşlarda. Kendisi hem yurtiçi hem yurt dışı hosteslik yaptığını söylüyor. Fakat bana saçma gelen şu ki henüz bu hosteslik okulunu ya da eğitimini tam olarak bilmiyorum. orayı bitireli bir yil bile olmadı. Daha bu meslekte yeni. Yurt dışı uçuşlara daha tecrübeli hostesler verilmiyor mu?Eşime sabah bu konunun gıybetini bayağı bir yaptım. Yurt dışı seyahatlerimizde benim uçaklarda gördüğüm hostes hanimlar hep otuzlu yaşlarda tecrübeli hosteslerdi.Hiç 20 lik hosteslere rastlamadım.belki bana denk gelmedi. Ayrıca Instagram'da resmen otu çöpü çekip paylaşan bir insan yurt dışı uçuşlarında görev yapsa hiç gittiği yerlerde bir kare bile poz çekilip koymaz mı. Sonuçta uçakta uyumuyorlar. En azından havaalanından çıkıp gittikleri otelin orada ,sokakta vs.. bir kafede bile fotoğraf yok. Hem Yurtiçi hem yurtdışı karışık uçuşları oluyormuş muş. Ya Yurtiçi görevlisindir ya yurtdışı görevlisindir. Yani mantıken düşündüğüm de öyle gibi geliyor tam bilmiyorum bu işleri. O yüzden bilenlere soruyorum. Bu kızın ikide bir yurt dışına gidiyorum bilmem ne diye söylediği şeyler yalan mı. Gerçi yalansa da kendine yalan yapar ama yine de bizi keriz yerine koyup saçma sapan hava attığında lafı ağzına vermek için emin olmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?