Yalancı mı???(Hostes Hanım)

Konu sahibi yeni doğum yapmıştı sanırım. Asosyalleştim yazmış. Sanırım kızda yurtdışınada gidiyorum falan diyince biraz içlendi :)
İşte hep hiçbir şey yapmamaktan kaynaklanıyor demekki:) halbuki kızı çekiştirmek yerine "haydi biz de çıkalım hava alalım" dese daha mutlu olurdu :))

Hostesliğin belli bir okulu falan yok zaten seçilirse işe alacak firma eğitim veriyo.Ayrıca hostesler gayette gençte olabiliyo.
İşin garibi sana niye dert oldu ki bu?

Konu sahibi yeni doğum yapmıştı sanırım. Asosyalleştim yazmış. Sanırım kızda yurtdışınada gidiyorum falan diyince biraz içlendi :)
Ay içlencek ne var...tamam gönlü kayar insanın ama iyi niyetli olmak lazım bunu yaparken...hemen damgayı yapıştırmış yalancı diye...birde epey çekiştitdim kocama diyor
Bu artık içerlemek değil çatlamak

Hostesliğin belli bir okulu falan yok zaten seçilirse işe alacak firma eğitim veriyo.Ayrıca hostesler gayette gençte olabiliyo.
İşin garibi sana niye dert oldu ki bu?
Var var :) Kabin hizmetleri bölümü var. Ama tabi hostes olmak için ordan mezun olmaya gerek yok. Hatta zamanında lise mezunları bile olabiliyormuş. Ama artık yok sanırım.

Var var :) Kabin hizmetleri bölümü var. Ama tabi hostes olmak için ordan mezun olmaya gerek yok. Hatta zamanında lise mezunları bile olabiliyormuş. Ama artık yok sanırım.
İlla üni mezunu olmaya gerek yok diyebiliyorum önemli olan dil ve onların yaptıkları sınavlardan geçmek diye duydum

Içlenmemi gerektirecek bir durum yok.ne kadar abartıyorsunuz.ben zaten yurtdışına seyahate tatile giden bir insanım.buhune kadar gitmek istedigim her yere gittim.sadece aman allahım kız başka bir laf bilmiyor bilmiyor...bende merak ettim konuyu.bilenlere sordum.hemen biranda yurtdışı uçuşlara veriliyor mu diye.cok konuşan yalan konuşur gerçeğinden yola çıkarak.cunki yalana tahammül edemedigim için ona göre kıza mesafemi koymak adına.bos yere günahını almayayım diye.sordum.ögrendim.bu kadar...gıybet kelimesi ise çok abartiliyo.muhabbetin espirisi o.hic kimse tanıdığı biri hakkında muhabbet edip , şu şöyle yapmış demiyor mu.o misal

İlla üni mezunu olmaya gerek yok diyebiliyorum önemli olan dil ve onların yaptıkları sınavlardan geçmek diye duydum
İlla kabin hizmetlerinden mezun olmak gerekmiyo zamanında lise mezunu bile almışlar. Ama artık üniv mezunu şartlarıda var sanırım. Tabiki sadece mezuniyette yetmiyo zor sınavlardan mülakatlardan geçiyolar.

Yalancı demedim.yalancı mı diye sordum.konu başlığımdan anlaşılacağı üzere.çatlayacak bir konu yok.

İşte hep hiçbir şey yapmamaktan kaynaklanıyor demekki:) halbuki kızı çekiştirmek yerine "haydi biz de çıkalım hava alalım" dese daha mutlu olurdu :))
Bu aralar hiçbirşey yapamadığım konusunda haklisiniz.ama gıybet=benim için bir kişi hakkında konusmak.hergun herkesin birileri hakkında konuştuğu gibi.çekistirmek daha agir bir şey.giybet kelimesi muhabbetin espirisi

Yalan söylüyorsa mesafe koyarım demeden önce hava attığı için mesafe koysaydınız eğer şuan milletin mesleğini sorgulamazdınız.

Ben yurt dısında yasıyorum hep genc hostesleri görüyorum.

Arkadas ne hostesmiş:/
M melomis bebismi agliyo ne bi ses geldi onunla ilgilen.Kim yalan soyluyo kim dogruluk abidesi bunun terazisi sen deilsin zannedersem.Herkes kendinden sorumludur.Sen ben ve hatta hostes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…