- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
Ablasına sinirlendim çünkü benim istenme sözüm geçtikten sonra bir anda böle bişeyi ortaya attı kimse bilmiyodu evet belkide erkek arkadaşım ailesine ablam evlensin dedi ama benim haberim yok bana bişey söylemiyor iş durumu maddiyatı iyi zaten bende üzgünüm niye saldıyosun diyosunuz ki ben kimseye ağzımı açıp bişey demedim ablasınada onada bişey demedim hayırlı olsun dedim sustum evlilik merakına gelince 4 senedir birlikteyiz sizce artık meraklanmamın heves etmemin zamanı gelmemiş mi ben size kızmıyorum ama sadece beni anlayın sizde kimseye saldırdığım yok ama pat diye böle bişey çıkınca aklıma başka bişey gelmiyor
Saldırmak derken BELKİ DE günahını alıyorsunuz ablasının. İlla yüzüne bağırıp çağırmanız gerekmiyor, bize burda onu suçlar tavırla konuşmanız saldırmayın demem için yeterli bence.
4 sene değil 1 ayda bile heveslenebilirsiniz buna kimse bir şey diyemez ama hadi evlenelim hadi evlenelim diye çocuğu sık boğaz etmeniz yanlış bence. Siz böyle davrandıkça dikkat edin de sizden uzaklaşmasın. Biraz ağır davranın. Onun sizi evliliğe ikna etmeye çalışması lazım asıl. Yani bu benim düşüncem. Üzülmeyin kırılmayın lütfen.