- 30 Temmuz 2025
- 234
- 111
- 18
- 32
- Konu Sahibi saveanimal
-
Silik cızgı gözüküyorKızlar bakabilir misiniz ?
Evet umarım marka yanıltmıyordurSilik cızgı gözüküyor
Tekrar test yaptınız mı benim de bu şekilde çıktı ama güvenemiyorumKızlar merhaba. Reglime 4 gün var. Days doctor gebelik testi yaptım. 10 dk içerisinde silik çizgi çıktı. Bu markanın yalancı pozitif verdiğini duydum. Geçen ay da bu markayı ve artımedi de denemiştim. Tamamen bembeyazdı. Days doctor ile gebelik öğrenen var mı?
Bir de akıntı ve sivilcelenme dışında belirgin bir belirtim yok. Geçen ay daha çok belirtim vardı hatta. Ama yine de kafamı kurcaladı. Testi yorumlar mısınız? Yükleyince netliği düşüyor ama ben pembe olarak ikinci çizgiyi görüyorum.
Evet predictor early ile yaptım bugün. Maalesef negatifTekrar test yaptınız mı benim de bu şekilde çıktı ama güvenemiyorum
Adete yakında beta hcg yukselınce olabılıyoEvet predictor early ile yaptım bugün. Maalesef negatif
Güncel fiyatı nedir bu testin ben geçen ay 380 tl ye almıştım eczaneden biraz fazla gelmişti.Evet predictor early ile yaptım bugün. Maalesef negatif
Kızlar merhaba. Reglime 4 gün var. Days doctor gebelik testi yaptım. 10 dk içerisinde silik çizgi çıktı. Bu markanın yalancı pozitif verdiğini duydum. Geçen ay da bu markayı ve artımedi de denemiştim. Tamamen bembeyazdı. Days doctor ile gebelik öğrenen var mı?
Bir de akıntı ve sivilcelenme dışında belirgin bir belirtim yok. Geçen ay daha çok belirtim vardı hatta. Ama yine de kafamı kurcaladı. Testi yorumlar mısınız? Yükleyince netliği düşüyor ama ben pembe olarak ikinci çizgiyi görüyorum.
Cok erken gebelık erken testler 5 gün oncesıne kadar doğru sonuç gösteriyorEki Görüntüle 3643295 bende adete 8 gün kala artımed le yaptım testim bu şekilde hafif bi çizgi var ama sonra prodoctorla yaptım negatif çıktı hangisi doğru arada kaldım
Canım yanlış anlama ama bu artimed yalancı pozitiflik veriyor bende de aynısı olmuştu çünkü prodoctor da yalanci veriyor freely de ayni sekildeEki Görüntüle 3643295 bende adete 8 gün kala artımed le yaptım testim bu şekilde hafif bi çizgi var ama sonra prodoctorla yaptım negatif çıktı hangisi doğru arada kaldım
Hangisini alalım ki o zamanCanım yanlış anlama ama bu artimed yalancı pozitiflik veriyor bende de aynısı olmuştu çünkü prodoctor da yalanci veriyor freely de ayni sekilde
Hangisine inanacağımı şaşırdımHangisini alalım ki o zaman
Canım yanlış anlama ama bu artimed yalancı pozitiflik veriyor bende de aynısı olmuştu çünkü prodoctor da yalanci veriyor freely de ayni sekilde
Cnm guvenilir birkac marka var awox bebetime miratech gibiHangisine inanacağımı şaşırdım
Bebetime da yalancı pozitif veriyor çok net çıkmıştı bende iki ay önceCnm guvenilir birkac marka var awox bebetime miratech gibi
Hadi ya ilkkez senden duydum suanBebetime da yalancı pozitif veriyor çok net çıkmıştı bende iki ay önce
Şu anda reglime 6 gün var kan versem doğru sonuç alır mıyım acabaHadi ya ilkkez senden duydum suan
Benim 5 gün kala kanda çıktı. Ama aynı zamanda predictor early, awox ve laboquickte silik çizgi gördüm. Eğer predictor earlyde yoksa bir gün daha bekleyip tekrar yap. Ben bu 3 teste güveniyorum. Çok uzun süredir deniyoruz, daha önce bu markalar bende hep negatifti. İlk defa silik çıktı onda da doğruymuşŞu anda reglime 6 gün var kan versem doğru sonuç alır mıyım acaba
Benim 5 gün kala kanda çıktı. Ama aynı zamanda predictor early, awox ve laboquickte silik çizgi gördüm. Eğer predictor earlyde yoksa bir gün daha bekleyip tekrar yap. Ben bu 3 teste güveniyorum. Çok uzun süredir deniyoruz, daha önce bu markalar bende hep negatifti. İlk defa silik çıktı onda da doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?