Yalancı pozitif olabilir mi?

Merhaba benimde adetime 5 gün var bugün awox yaptım sizde de böyle mi silik çıktı

Eveet bende de çok silikti, ilk 3dk da çıktı. ertesi gün belirginleşmeye başladı. Sizde de vardır inş
Ben dünde yaptım ama o durdukça baya belirgin oldu ama bugün yaptığım ilk 5 dk belliydi inşallah yanıltmaz beni ya sizin testinizin silik fotoğrafı vars atar mısınız

Ben dünde yaptım ama o durdukça baya belirgin oldu ama bugün yaptığım ilk 5 dk belliydi inşallah yanıltmaz beni ya sizin testinizin silik fotoğrafı vars atar mısınız
Tek olan ilk gördüğüm test predictor early. Diğer ikisi ertesi gün awox ve predictor

Eklentiler

• IMG_1287.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_1292.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 149
Elimde şuan awox kalmadı eczaneden alıcam inşallah vardır sipariş etmiştim pazartesi gelicek
Eczanelerde awox olmuyor ama o yoksa da predictor early al, pembe kutulu olan kuzum. Awox 25, predictor 10 hassasiyet diyorlar ama benim awox daha belirgin çıktı. Bu ikisine de çok güveniyorum, aylardır beni hiç yanıltmadılar

Burda var eczanede ama bugün o nöbetçi değilmiş bakıcam alıcam bugün yarın sabah da yapayım sonra pazartesi zaten gelir test ay inşallah vardır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…