Aynı gün 2 freely testim yalancı pozitifti maalesefFreely erken gebelik testinde yalancı pozitif olma durumu var mı arkadaşlar? Bugün 3 tane yaptım, üçünde de ikinci çizgi silik çıktı.
Üçünde de yanlışlık olma durumu olamaz herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün 2 freely testim yalancı pozitifti maalesefFreely erken gebelik testinde yalancı pozitif olma durumu var mı arkadaşlar? Bugün 3 tane yaptım, üçünde de ikinci çizgi silik çıktı.
Üçünde de yanlışlık olma durumu olamaz herhalde.
Ben gebeyken Artimed de negatif çıkarmıştı![]()
Erken gebelik mi kaset miBen gebeyken Artimed de negatif çıkarmıştı![]()
O test kafayı yemiş bence![]()
Erken gebelikErken gebelik mi kaset mi
Ben de yaptım adetten önce pazar günü negatif verdi adetim 2 gün gecikti yorumunuzu görünce mutlu oldum Niyeyse
Erken gebelik
İnşallah vardır zaten Artimed sıkıntılı olmayana da pozitif gösteriyorBen de yaptım adetten önce pazar günü negatif verdi adetim 2 gün gecikti yorumunuzu görünce mutlu oldum Niyeyse![]()
İnşallah yarın sabah tekrar yapıcam freely o nasıl acabaİnşallah vardır zaten Artimed sıkıntılı olmayana da pozitif gösteriyor![]()
Yalancı pozitif verebilir. Awox sipariş et onu kullan ya da predictor early. Predictor pahalı biraz Awox idealİnşallah yarın sabah tekrar yapıcam freely o nasıl acaba
Hala adet olmadım . Hafta sonu kaset test yaptım negatifti ama hassas test değildi yarın awox marka alıp tekrar deneyeceğim kesin sonuç olur heralde artıkMiratech te hiç yalancı pozitif görmedim ben kuruma da yapmadı tertemiz negatif her seferinde. Şimdi elimde var yine yarın sabah yapıcam
Canım adet olmadıysan gecikmen varsa bence idrar test leriyle uğraşma direk kan ver. Çünkü idrarda çıkmayıp kanda çıkan çookk hamiş var belki sizinde öyledir.Hala adet olmadım . Hafta sonu kaset test yaptım negatifti ama hassas test değildi yarın awox marka alıp tekrar deneyeceğim kesin sonuç olur heralde artık
İnşallahCanım adet olmadıysan gecikmen varsa bence idrar test leriyle uğraşma direk kan ver. Çünkü idrarda çıkmayıp kanda çıkan çookk hamiş var belki sizinde öyledir.