Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bu başlığın altına yalancı pozitif vermiş testleri yazar mısınız? bu konuda tecrübe etmiş herkesin yazmasını istiyorum çünkü pozitifi görüp regl olmaktan bıkmış durumdayım ve çoğu kişi de bundan muzdariptir eminim. ilk ben başlıyorum: DURATEST.
Laboquick , prodoctor, nimo , days doctor , artimed , freely bunların hepsi 1 bucuk yıllık evliyim hepside yalanci pozitif verdi prodoctor çok kullanıyordum 3 kere test yaptim 3 u de yalanci pozitif ti
Nimo erken gebelik testi çok yalancı pozitif veriyor ben inandım siz inanmayın yalancı pozitif çıkardığı testi ekliyorum bu kadar net yalancı pozitif benim başıma geldi kesinlikle Nimo almayın
Laboquick , prodoctor, nimo , days doctor , artimed , freely bunların hepsi 1 bucuk yıllık evliyim hepside yalanci pozitif verdi prodoctor çok kullanıyordum 3 kere test yaptim 3 u de yalanci pozitif ti