yalancı pozitif veren testler tam liste

alvins

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
146
En iyi cevaplar
1
45
18
29
kızlar bu başlığın altına yalancı pozitif vermiş testleri yazar mısınız? bu konuda tecrübe etmiş herkesin yazmasını istiyorum çünkü pozitifi görüp regl olmaktan bıkmış durumdayım ve çoğu kişi de bundan muzdariptir eminim. ilk ben başlıyorum: DURATEST.

Ben yalancı pozitife hiç denk gelmedim ama hep okuduğum kadarıyla: artımed çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor.

Laboquick alabilirsiniz internetten. Kaset testleri erken gebelik testleri kadar hassas.

Laboquick , prodoctor, nimo , days doctor , artimed , freely bunların hepsi 1 bucuk yıllık evliyim hepside yalanci pozitif verdi prodoctor çok kullanıyordum 3 kere test yaptim 3 u de yalanci pozitif ti

Artimedin yalancı pozitifini bırakayım bende buraya 🤣

Eklentiler

• IMG_8401.webp
    IMG_8401.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 80
Nimo erken gebelik testi çok yalancı pozitif veriyor ben inandım siz inanmayın yalancı pozitif çıkardığı testi ekliyorum bu kadar net yalancı pozitif benim başıma geldi kesinlikle Nimo almayın

Eklentiler

• IMG_7689.webp
    IMG_7689.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 73
Laboquick , prodoctor, nimo , days doctor , artimed , freely bunların hepsi 1 bucuk yıllık evliyim hepside yalanci pozitif verdi prodoctor çok kullanıyordum 3 kere test yaptim 3 u de yalanci pozitif ti
Nimo Day’s doctor pozitif kan verdim pozitif bence her zaman için yalancı pozitif veriyor diyemeyiz

E tamam işte olanı pozitif gösterdiği de oluyormuş demek ki onu diyorum
Miratech yalancı çizgi çıkarıyor mu acaba kan verdim negatif ama yumurtlamanın 11.günü yapmıştım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 24
  • image.webp
    image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 30
Back
X