Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Freely erken gebelik testinde yalancı pozitif olma durumu var mı arkadaşlar? Bugün 3 tane yaptım, üçünde de ikinci çizgi silik çıktı.
Üçünde de yanlışlık olma durumu olamaz herhalde.
Hala adet olmadım . Hafta sonu kaset test yaptım negatifti ama hassas test değildi yarın awox marka alıp tekrar deneyeceğim kesin sonuç olur heralde artık
Hala adet olmadım . Hafta sonu kaset test yaptım negatifti ama hassas test değildi yarın awox marka alıp tekrar deneyeceğim kesin sonuç olur heralde artık
Canım adet olmadıysan gecikmen varsa bence idrar test leriyle uğraşma direk kan ver. Çünkü idrarda çıkmayıp kanda çıkan çookk hamiş var belki sizinde öyledir.
Canım adet olmadıysan gecikmen varsa bence idrar test leriyle uğraşma direk kan ver. Çünkü idrarda çıkmayıp kanda çıkan çookk hamiş var belki sizinde öyledir.