• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanci pozitif

monossori

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
72
12
3
27
Adetim 6 gün gecikti ama bir kaç defa düzensiz olduğu için net bisiyde diyemiyorum iki gündür ogurtu var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan önceki ayda 8 tane test yaptım 5 tane yalancı pozitif aldım o yüzden inanmak istemiyorum da ama bu marka güvenilir mi ikiside mimea kaset daha net çıkmış anlamadim

Eklentiler

• 1000256326.webp
    1000256326.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Bence çok net pozitif çıkmış. Hayırlı olsun. Bir kan testi verip netleştir . Bizede haber ver. Hakkında en hayırlısı olsun.

Adetim 6 gün gecikti ama bir kaç defa düzensiz olduğu için net bisiyde diyemiyorum iki gündür ogurtu var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan önceki ayda 8 tane test yaptım yalancı pozitif aldım o yüzden inanmak istemiyorum da ama bu marka güvenilir mi onuda bilmiyorum ikiside aynı marka ama kaset daha net çıkmış anlamadim
İkisi de birden yalancı çıkmaz heralde canım baya pozitif gözüküyor

Bence çok net pozitif çıkmış. Hayırlı olsun. Bir kan testi verip netleştir . Bizede haber ver. Hakkında en hayırlısı olsun.
Ay amin insAllah ya gerçekten testlerdende korkar olduk her defasında pozitif görüp heyecanlanıp kan verdik ama hüsran bakalım acile gidip kan vereyim bugün

Dimi bizde öyle dedik benim hiç kaset test böyle çıkmamıştı erken gebelik testlerin hep bu tarz yalancı pozitif verdi ama bakalım ins hayirlisiysa vardir
Erken gebelikte bu marka benimde yalancı pozitif çıkmıştı ama kasetle ikisi birden çıkmaz bu kadar net diye düşünüyorum bence kan ver daha fazla strese girmeden güzel haberler alırsın inşallah 🥰

Degerim 3831 çıkmış ama galiba iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyor pazartesi doktoruma randevu aldım kan vermeden direkt gidicem belki kese gözükebilir saglikliysa ins

Önceden sevindigimde hüsrana uğradım o yüzden galiba
Kimyasal geçirmişssin galiba öncekinde çok düşükmüş değerinde. O kötü sonuçlandı diye Buda kötü olacak değil kötü düşünme bu şekilde strese sokman da iyi değil senin için şuan anı yaşa ve mutlu ol değerinde iyi

Kimyasal geçirmişssin galiba öncekinde çok düşükmüş değerinde. O kötü sonuçlandı diye Buda kötü olacak değil kötü düşünme bu şekilde strese sokman da iyi değil senin için şuan anı yaşa ve mutlu ol değerinde iyi
Tesekkurederim
Kotu düşünmemeye çalışıyorum pazartesi kesinleşir artık herşey Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah🌹

Back
X