İkisi de birden yalancı çıkmaz heralde canım baya pozitif gözüküyorAdetim 6 gün gecikti ama bir kaç defa düzensiz olduğu için net bisiyde diyemiyorum iki gündür ogurtu var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan önceki ayda 8 tane test yaptım yalancı pozitif aldım o yüzden inanmak istemiyorum da ama bu marka güvenilir mi onuda bilmiyorum ikiside aynı marka ama kaset daha net çıkmış anlamadim
Ay amin insAllah ya gerçekten testlerdende korkar olduk her defasında pozitif görüp heyecanlanıp kan verdik ama hüsran bakalım acile gidip kan vereyim bugünBence çok net pozitif çıkmış. Hayırlı olsun. Bir kan testi verip netleştir . Bizede haber ver. Hakkında en hayırlısı olsun.
Özel hastane acılı bakar. Devlet betahcg için gelene bakmıyor bilginiz olsun.Ay amin insAllah ya gerçekten testlerdende korkar olduk her defasında pozitif görüp heyecanlanıp kan verdik ama hüsran bakalım acile gidip kan vereyim bugün
Dimi bizde öyle dedik benim hiç kaset test böyle çıkmamıştı erken gebelik testlerin hep bu tarz yalancı pozitif verdi ama bakalım ins hayirlisiysa vardirİkisi de birden yalancı çıkmaz heralde canım baya pozitif gözüküyor
Erken gebelikte bu marka benimde yalancı pozitif çıkmıştı ama kasetle ikisi birden çıkmaz bu kadar net diye düşünüyorum bence kan ver daha fazla strese girmeden güzel haberler alırsın inşallahDimi bizde öyle dedik benim hiç kaset test böyle çıkmamıştı erken gebelik testlerin hep bu tarz yalancı pozitif verdi ama bakalım ins hayirlisiysa vardir
Evet evet bakmıyorlar özel hastaneye veriyoruz 7-8 aydır önceden bakıyorlardı ama kaldırmışlarÖzel hastane acılı bakar. Devlet betahcg için gelene bakmıyor bilginiz olsun.
Amin insAllah çok tesekkurederimErken gebelikte bu marka benimde yalancı pozitif çıkmıştı ama kasetle ikisi birden çıkmaz bu kadar net diye düşünüyorum bence kan ver daha fazla strese girmeden güzel haberler alırsın inşallah
Degerim 3831 çıkmış ama galiba iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyor pazartesi doktoruma randevu aldım kan vermeden direkt gidicem belki kese gözükebilir saglikliysa insBence çok net pozitif çıkmış. Hayırlı olsun. Bir kan testi verip netleştir . Bizede haber ver. Hakkında en hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsinDegerim 3831 çıkmış ama galiba iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyor pazartesi doktoruma randevu aldım kan vermeden direkt gidicem belki kese gözükebilir saglikliysa ins
Amin insAllah güzel ilerler sağlıklı hayırlı bir gebelik olur Allah'ım isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin
çok güzel çıkmış hayırlı olsun canımDegerim 3831 çıkmış ama galiba iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyor pazartesi doktoruma randevu aldım kan vermeden direkt gidicem belki kese gözükebilir saglikliysa ins
Evet ama yine sevinemiyorum korkuyorum yükselmesse diyeçok güzel çıkmış hayırlı olsun canım
Zaten çok yüksek çıkmış değerin canım düşük değil ki yükselir. Herkes 5 üzeri çıkınca seviniyor burdaEvet ama yine sevinemiyorum korkuyorum yükselmesse diye
Önceden sevindigimde hüsrana uğradım o yüzden galibaZaten çok yüksek çıkmış değerin canım düşük değil ki yükselir. Herkes 5 üzeri çıkınca seviniyor burdabence kendini gereksiz strese sokma
Kimyasal geçirmişssin galiba öncekinde çok düşükmüş değerinde. O kötü sonuçlandı diye Buda kötü olacak değil kötü düşünme bu şekilde strese sokman da iyi değil senin için şuan anı yaşa ve mutlu ol değerinde iyiÖnceden sevindigimde hüsrana uğradım o yüzden galiba
TesekkurederimKimyasal geçirmişssin galiba öncekinde çok düşükmüş değerinde. O kötü sonuçlandı diye Buda kötü olacak değil kötü düşünme bu şekilde strese sokman da iyi değil senin için şuan anı yaşa ve mutlu ol değerinde iyi
Değerin yüksek bile çıkmış belkide ikizdirTesekkurederim
Kotu düşünmemeye çalışıyorum pazartesi kesinleşir artık herşey Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah
Amin inşallah canımTesekkurederim
Kotu düşünmemeye çalışıyorum pazartesi kesinleşir artık herşey Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?