• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALANCI ŞAHİTLER

Anlaşmalı boşanmınsınız neden istinafa taşıdınız ki istinafa gidince boşanmada gecersiz olmuştur dava tekrar görülecek,evet aldığınız para az olabilir ama dava sonuçlanınca 3-5 milyon tazminat alacagınızı yada aylık 50-60 bin nafaka bağlanacağınımı düşünüyorsunuz karşınızda ki kişi milyoner değilse zaten ucuk rakamlar cıkmaz.

Gönderiniz paralar için üzerinden 11 yıl geçmiş kayıtlar hala duruyormudur acaba 11 yıl olduğu için ulasması zor olur zaten.Ki gönderdiğim hesab personel hesabı imiş ulasması zor olur.

Evde de bir hakkınız yok evliyken alınmamış, zaten şuan hayatınızda birisi varmış bir miktar nafaka bağlandı diyelim o kişi ile evlendiğinizde zaten direkt kesilecek biten bir davayı neden tekrar başlattınız.
yaşadıklarım yanlarına kar kalsın istemedim o tatil yapıyor benim arabamla keyf sürüyor evlenebilirmiyim bilmiyorum (ben bulaşık yıkarken ki muhasebe yapıyorum ama çoğu ofis çay servisi de istiyor şimdi değil ama yazın çay yapıp bulaşık yıkıyordum bu işi yeni buldum yaşadıklarımlarından çoğu kabiliyetimi kaybettim eskisi kadar iyi değilim hafıza sorumlarım var iş atlıyorum vs öncesi kadar becerim yok zayıfladı aslında nasıl becerilemimi kazanırım diye de konu acabilirim söylemlerim kopuk vs )

son annesinin evine gittim ayrılmadan beni almadı nasıl gittiysen gel dedi sabaha kadar uyumamıştım annesi ablası komşudan aldıkları kazağı bana verdiler cebimde param yok sormadılar paran varmı diye. kardeşi benden aldıklarıyla buyuk kısmını açtığı şarküterideydi ne geldin defol git dedi benim hakkımı bana yedirmediler şucumda arabasına bindim hayırlı olsun dedim teyzesi de vardı yeni passat almış onu saklıyordu onu teyzesine duyurmak için demişim aklıma bile gelmemişti hayırlı olsun bu küçük arabayı aldın dedim bana bir bakışı vardı katil gibi herşeyimi alsınlar oturayım mı hanımlar belki emsal olur kimse karısını dolandırmaya bu kadar ezmeye cesaret edemez ben sussam herkes sussa kendilerini haklı sanacaklar cümlelerim kopuk kusura bakmayın teyzeside gelinine eziyet ediyordu gelin bana hizmet edecek diyordu almış oğlunu gelin nerde dedim o cezalı benle gecinmedi dedi. ben bunu aslında onun köyündekilerde duyulur kimse evine aldığı garip kızlara yapamamsın diyede yapıyorum bizlere yazık değil mi bizi de ana doğurdu. her türlü zülmü görelim ses etmeyelim

Aman aman siz ucuz atlatmışsınız. Burayı okuyan hanımlar kimse eşi için anası babası için kredi çekmesin. Tiktokta bir kadın var, kocası kadının üzerinden krediler çekmiş. Kadın boşanma aşamasında ve borçlar kadının şahsi borcu olarak üzerine kalmış. Öyle binle de ifade edilen borçlar değil, milyonlarca borç.
kadının hesabı ne merak ettim çok var böyle...... hastayken çocuğum düşmüş çık çık bankadan baskı yaptı geldi evrak imzalattı can havlindeydim neye uğradığımı şaşırmıştım

Aslında mallar bölündüğü gibi, borçlar da bölünse diyeceğim ama bu sefer bu tipler başkaları için kredi çeker kadını da ortak eder borca. Kimse için ödenmeyecek bir kredi çekmesin kimse.
öyle birşey olsa trilyon çeker evi vs satar ailesine yapar beni de boşardı inş yanlarına kar kalmaz bu komşu da karı parası yiyen asalağın teki hep onu örnek gösterirdi kadın zengin bak m.zo yaşadı zengin karı aldı vs vs

Back
X