yalancılık hastalığı.. mitomani.. sevgilim..

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
bundan 1 yıl önce biriyle tanıştım. eski okul arkadaşım. sosyal paylaşım sitesinden bulduk birbirimizi. ve benimle gorusmek ıstedıgını soyledı. başta istemedim ama sonra kabul ettim..
çok zengindi. villada yaşıyordu. şirketler gurubu vardı. babasından kalmış. babası başka bir ilde annesiyle yaşıyor. buda burada işleri yürütüyor. neredeyse tüm avrupa ülkerini gezmişti. bana o kadar iyi davranıyorduki. çok iyi birisiydi.. sürekli paradan bahsediyordu zaten. görmemiş nolcak diyordum içimden..
balayına hangı ulkeyı gezsek dıye dusunuyordu hep. seni kraliçe gibi yaşatıcam derdi. şirketlerimiz var, otellerimiz, ortak oldugum şirketler.. bazen şirkette sorun oluyordu canı sıkılıyordu. yurt dışı ortakları odemeyı yapmamıştı bi kez falan.. bunlar daha minik şeyler bu gibi yüzlerce olay. bişeyleri abartıyordu. emindim. ama neyi? hatta bi keresinde kız kulesinde portakallı pekin ördegi yemişler arkadaşlarıyla sıcak şarap yatagında 4 kişi. 4 bin tl hesap gelmiş şok olmuşlar gülmüşler. neyse buda bi anıları..
artık evlenmeyi düşünmeye başlamıştım onunla. cok ıstıyordu cunku. bi araştırın dedim aile buyuklerıme. şirket yonetım bınasının adresını vs herseyı verdım. sonra öğrendim. HERŞEY YALANMIŞ. şirket falan yok. hiçbirşey yok. sehır dısında yasıyor dedıgı aılesıyle gayet mutevazı bır semtte oturuyor. işide yokmuş. 4 aydır bı fırmada çalışmaya baslamıs normal bir maasla. tek dogru olan adı soyadı.. yıkıldım kızlar mahfoldum duyunca.. ne yapıyım ben şimdi. bu yalanları tek bana degıl. 5 yıldır gorustugu dıger sınıf arkadasınada soylemıs. sadece netten gorustugum kısılere yanı sınıf arkadaslarıma soyledım pişmanım. basta kendımı farklı biri gibi hissettim sonra işler sarpa sardı geri dönemedim. söyleyemedım bırakırsın dıye dedı. hastalık bu. eminim. hasta o ne yapıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum dünyası hayalmiş. herşey yalan

gerçekten zor bi durum. aynı şeyi bende yaşadımm zenginlik değildi ama annesi ölmüştü hatta mezarda ağlıodu beni arıodu annemin basındayım ağlıyorum vs. kuzenimle kalıyorum derdi kızla beni konustururdu felan... daha biçOk şey:) halbuki annesi yasıomuş ve aynı evdelermiş :))))) kuzeni kız kardeşiymiş. yaşını büyük sölemişti küçükmüş ismi bile yalanmış :)
şmdi anlatırken gülüyorumm çok komik geliyor ama ozaaman yıkılmıştım çok seviodum alışmştım salak gibi ağlıodum onunla mezarda diye :)
Ama öğrenince anında kestim iletişimiimi hattımı felan hep değiştim kuzenm araclığyla ulaşmak felan istedi hep engelledik 6 ay sonra peşimi bıraktı... araarada yine kuzenime baska facelerden mail atar o nasıl iyimi diye salak.
bence hiç üzülme yol ver

(( ben hala düzelirmi diye düşünüyorum.. bir daha asla söylemicem yalan, doktorada gitcem diyor. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum şu an hangi ruh halıyle soyledım bılmıyorum dıyo

1 sene sonra öğrenmen kötü olmuş. bu kadar büyük yalan söyleyen biriyle gelecek düşünmen hayatının hatası olur

(( ben hala düzelirmi diye düşünüyorum.. bir daha asla söylemicem yalan, doktorada gitcem diyor. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum şu an hangi ruh halıyle soyledım bılmıyorum dıyo

ayrılmak istemiyorum diyorsanda biraz derinlere in istersen belki depresyonda falandı,yada yazdığın gibi hastalıktı. ama huylu huyuncan vazgeçmez aklında olsun

Son düzenleme:
Eskiden di 'paranında imanında kimde olduğu bilinmez' derlerdi.Artık paranın kimde olduğu aşikar meydanda oluyor.parası olan benim param var dermişcesine arabasıyla-marka kıyafetleriyle-ceptelefonuyla-takıldığı yerlerle belli ediyor zaten sen hiç anlamadın mı?

canım bu hastalıktan eşini öldürenler var... adam kendini karısının aldattığına inanıo beyinde ve öldüro ... Allah koruusn.. eğer hatalık oldğunun frkındaysa ve tedavi olmayı kabul ediyorsa... tedavi sürecinde sürekli yanında olup iinceleyerek hastalık seyrine göre tutumlarına karar verebilirsin ozaman

hiç belli etmedi mi yani şaşırdım kaldım
neler oluyomuş hiç başıma gelmedi ama
gelseydi bana bu kadar yalan söylemiş birine tekrar güvenemezdim ki
zaten alışmışlıklar varsa yine söyler yine söyler

canım çok geçmiş olsun öncelikle
ama hiç mi anlamadın ne biliyim mesela snei nasıl yerlere götürdü
hediyeleri nasıldı,arabası ne marka idi,hayat tarzı nasıldu
kıyafetlerinin markası,gittiği mekanlar,seninle gittiği mekanlar vs vs
kızkulsinde 4000 tl yemek yemişler ve seni hiç götürmedi mi bu 1 sene içinde
yada sen istemedin mi ne biliyim yaa
çok zor rabbim yardımcın olsun ama eğer hastalık ise iyileşme olanağıda yoksa işin zor

canım al bendende o kdara yorumumdada aynısını söyledim zaten
şirketler,oteller vs vs olan birisinin hayat tarzı senin benim gibi olmaz dğeil mi sonuçta

tedavilik bir durum doktora teşvik et seviyorsan yoksa hiç uğraşma kendi hayatına bak.

Konunu burada da açmışsın diğer arkadaşlarada örnek olması için diğer topicteki cevabımı kopyalıyorum..

Canım çocukluk arkadaşımın eşini anlatıyorsun inanki.
Hatta arkadaşlığımız bitti o adam yüzünden.
O kadar yalan söylerdiki söylediği yalanı unutup bunu gene yalanla kapatırdı.
Mimar olduğunu söylemişti, sadece dekorasyon firmasında çalışıyormuş.
Aile bile bıkmış , baş edememiş bununla mesafeli idi ilişkileri.
Onda bile annesinin ölümünden onu sorumlu tuttukları için böyle davranıyorlar bana derdi ..,
Hiç alakası yokmuş meğer.
Nişandan sonra dökülmeye başladı tek tek yalanlar.
Ama arkadaşımın annesi bazı şeyleri bildiği halde elalem ne der diye yaktı kızın başını.

Sonrası dramatik tabi.
20 günlük evliydi icradan gelip evin eşyasını yoplayıp gittiler.
Ailem aldı eşyaları demişti yalan tabiii.
Düğünde takılanlarla icra kaldırıldı.
Kira ödenemedi , annesinin yanına taşındılar.
En sonunda 2 yaşında çocukla boşandı bu adamdan.
Sonra tekrar evlenmiş duyduğum.
Allah mutlu etsin ama gençliği heba oldu gitti
Annesi vicdan azabından hastalandı, boşandıktan sonra rahmetli olmuş.

Aman diyim sakınnnn
Uzak dur, bitir gitsin.
Kendine yazık etme arkadaşım.

Adi ustunde yalan size bu kadar yalan soyleyen birisi ile isiniz olmasin.Diyelim ki siz ona cok asik oldugunuz icin arastirma geregi duymadan evlenmeye niyetlendin sevgilin ne yapacskti o zaman butun vaattlerini yerin getirebilcekmiydi.Anlamadigim birsey var zengin insanlar harcadigi para ile,giyimi kusami ile,bindindigi araba ile kendini belli eder.Sizin yaninizda nasil davraniyordu kendisini cok zengin diye tanismi. Ya sizinle beraberken nasildi hic mi dikkatinizi cekmedi sizi oturdugu villaya yada sozde sirketine goturmedi mi sizi.

nasıl yanı pekı 1 sene boyunca hıc mı anlamadınız anlattıgı gıbı bırı olmadıgını
yanı ne bılım bı yere gıderken hesabı oduyememeler cuzdanında mılyonlar degılde 5 -10 lıralar cıktıgını
arkadasınız bunları ogrendıgınızı bılıyormu :26:

Ya beraber psikiyatriste psikoloğa gidin çok seviyorsanız (beraber dediğim yanında olmanız için) ya da ayrılın. Yaşanmaz böyle ne doğru ne yalan bilinmeden

Zenginlik belli olan bir durum aslında..
Giydiği kıyafet, evi barkı, altındaki araba, telefonu, gittiği yerler, aldığı hediyeler, bıraktığı bahşiş, cüzdan sayısı, banka kartı sayısı daha eminim bir çok şey daha vardır pek aklıma gelmiyor..
Anlaşılmaması tuhaf ve kötü geldi bana..
Bu bir hastalık, bence hiç muhatap olmadan uzaklaşın..

Çok kötü bır durum

Hiç anlamadın mı gıttığınız mekanlar felan nasıldı? :26:
Senın yerınde ben olsam bu ılışkıye devam edemezdım, hasta bıle olsa umrumda olmazdı güvenemezdım :26:

1 sene boyunca hiçmi anlamadın arabası felan varmıydı..yada ne biliyim yemege gittiginiz mekanlar felan filan hani kendisi 4 bin lira hesap ödüyormuşya seni nerelere götürdü :))) yada hediyesi felan varmıydı o kadar zaman çakmadınmı durumu :)

Benimde çok yakın bir arkadaşım sürekli yalan söylerdi kendi bile inanıyordu söyeldiği yalanlara. İstediği herşeye o yalanlar sayesinde sahip oluyordu sanırım. Bu nasıl bir hastalıktır tedavisi var mıdır bilmiyorum ama inşallah o da sağlığına kavuşur siz bir şekilde hayatınzıa devam edersiniz ama ben ona da çok üzüldüm.

ondan ayrıl bence,ne demek 1 kere sanalda yalan soylemiş te sonra geri dönememiş??
demekki normaldeki arkadaşlarına söylemiyor,yanı demekki hasta bile değil...
herkese yalan söyleyebilir ama sen onun sevgilisi,sözde evleneceği kızsın,nereye kadar götürecekti bunu?
ayrıl ve de ki çok zengin olmadığın için değil,bana yalan söylemediğin için terkediyorum seni!!!!!!!

kendınızı ondan uzaklastırın.hıcbır sekılde gorusmeyın.hayat boyu sorunlarla ugasacak kadar sevıyorsanız ben bılmem tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…