bundan 1 yıl önce biriyle tanıştım. eski okul arkadaşım. sosyal paylaşım sitesinden bulduk birbirimizi. ve benimle gorusmek ıstedıgını soyledı. başta istemedim ama sonra kabul ettim..
çok zengindi. villada yaşıyordu. şirketler gurubu vardı. babasından kalmış. babası başka bir ilde annesiyle yaşıyor. buda burada işleri yürütüyor. neredeyse tüm avrupa ülkerini gezmişti. bana o kadar iyi davranıyorduki. çok iyi birisiydi.. sürekli paradan bahsediyordu zaten. görmemiş nolcak diyordum içimden..
balayına hangı ulkeyı gezsek dıye dusunuyordu hep. seni kraliçe gibi yaşatıcam derdi. şirketlerimiz var, otellerimiz, ortak oldugum şirketler.. bazen şirkette sorun oluyordu canı sıkılıyordu. yurt dışı ortakları odemeyı yapmamıştı bi kez falan.. bunlar daha minik şeyler bu gibi yüzlerce olay. bişeyleri abartıyordu. emindim. ama neyi? hatta bi keresinde kız kulesinde portakallı pekin ördegi yemişler arkadaşlarıyla sıcak şarap yatagında 4 kişi. 4 bin tl hesap gelmiş şok olmuşlar gülmüşler. neyse buda bi anıları..
artık evlenmeyi düşünmeye başlamıştım onunla. cok ıstıyordu cunku. bi araştırın dedim aile buyuklerıme. şirket yonetım bınasının adresını vs herseyı verdım. sonra öğrendim. HERŞEY YALANMIŞ. şirket falan yok. hiçbirşey yok. sehır dısında yasıyor dedıgı aılesıyle gayet mutevazı bır semtte oturuyor. işide yokmuş. 4 aydır bı fırmada çalışmaya baslamıs normal bir maasla. tek dogru olan adı soyadı.. yıkıldım kızlar mahfoldum duyunca..ne yapıyım ben şimdi. bu yalanları tek bana degıl. 5 yıldır gorustugu dıger sınıf arkadasınada soylemıs. sadece netten gorustugum kısılere yanı sınıf arkadaslarıma soyledım pişmanım. basta kendımı farklı biri gibi hissettim sonra işler sarpa sardı geri dönemedim. söyleyemedım bırakırsın dıye dedı. hastalık bu. eminim. hasta o ne yapıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum dünyası hayalmiş. herşey yalan
Ben onun yalanlarla kurdugu dünyasindan ve sizin onunla birdaha görüsmemenizin hayriniza olacagindan baska birsey daha söylemek istiyorum.
Genc kizlarimiz biri ile tanisinca ayaklari bukadar mi yerden kesiliyor?
Sürekli paradan bahseden, hakkinda " görmemis ne olacak" diye düsündügünüz, hatta yedigi yemegi, ödedigi hesabi bile mevzu yapan biri ile sirf sizinle evlenmek istiyor ve sizi kraliceler gibi yasatacagini vadediyor diye evlenmeyi düsünüyorsunuz.
Bir insan karsima gecip bir cümleyi ikinci kez bile tekrar etse üzerinde düsünürüm.
Siz 1 yil boyunca ne yaptiniz?
yok kızlar ben tanıdık birine rasgelirsem diye evli yapmıştım. 25 yaşında üni öğrencisiyim.. bi yerde yanlış aksetmişim sanırım evlenmeyi düşünüyordum cünkü cok ıstıyordu derken biz kızlar aşık olunca zaten evlenmek isteriz hani, ama erkekte çok isteyince dört dörtlük olur gibisinden söylemeye çalıştım. evlenmek istiyordu bende istiyordumsevmiştim çünkü mutluydum yanında..
hiçmi anlamadın dıyorsunuz.. anladım. ama bu kadarını tahmin etmedim. sürekli takımlarla geliyordu yanıma. kıyafetleride markaydı zaten. cebinde hep 100lükler oluyordu. hatta ilk buluşmamızda dilenciye yolda 10 tl çıkarıp vermişti. (10 tl nedirki dersiniz belki ama dilenciyede çıkap 10 tl vermeyiz hani)
şirket oldugundan emin gibiydim. internette araştırdım şirket bınasını gordum dırek resmi gonderıp burası neresı dıye sordum. hiç dusunmeden oldugu mekanı soyledi. -ya bizim falancadakı ımalat bınamız diye. buda neymiş 96 yılı cıvarında babası sırketı kurmuş. cok ıyıymıs durumları. 2006 gibi batmış. o binada satılmış.
hiç bir zaman parkta fln oturmak ıstemezdı. sureklı cafeler restorantlar. ha kotu yerlere bıle gırmezdı.
bir gun arkadaslarımla gezerken geldı. onlar bıle ınandı. outlet bi avmdeydik. ona bile laf etmişti. bu hallerıne sinir oluyordum. ki bana olmayan parasıyla hava atıyormuş.
araba meselesıne gelince. arabası yoktu. transporter vardı sadece. yılbaşında sipariş verdim dedi. araba bekliyordu. kah kalk hadı bı araba alalım sen beğen dıyordu. gel sana telefon alalım şurdan gel bunu alalım. sordum yalanları ogrenınce. hadı ısteseydım dedım. bir miktar bırıkmıs param var onu harcardım dedi
en yakın arkadasımın nişanlısı tente işiyle ugrasıyor. bunu duyunca telefonunu aldı sözde 400 bın tllık ıs yapacaklar. o arkadasımın nişanlısı bıle anlamadı. sonunda fıyatta anlaşamadılar olmadı..
hayallerim herşeyim yıkıldı kızlarseviyorum bide. siz haklısınız olmaz onunla olmamalı
yok kızlar ben tanıdık birine rasgelirsem diye evli yapmıştım. 25 yaşında üni öğrencisiyim.. bi yerde yanlış aksetmişim sanırım evlenmeyi düşünüyordum cünkü cok ıstıyordu derken biz kızlar aşık olunca zaten evlenmek isteriz hani, ama erkekte çok isteyince dört dörtlük olur gibisinden söylemeye çalıştım. evlenmek istiyordu bende istiyordumsevmiştim çünkü mutluydum yanında..
hiçmi anlamadın dıyorsunuz.. anladım. ama bu kadarını tahmin etmedim. sürekli takımlarla geliyordu yanıma. kıyafetleride markaydı zaten. cebinde hep 100lükler oluyordu. hatta ilk buluşmamızda dilenciye yolda 10 tl çıkarıp vermişti. (10 tl nedirki dersiniz belki ama dilenciyede çıkap 10 tl vermeyiz hani)
şirket oldugundan emin gibiydim. internette araştırdım şirket bınasını gordum dırek resmi gonderıp burası neresı dıye sordum. hiç dusunmeden oldugu mekanı soyledi. -ya bizim falancadakı ımalat bınamız diye. buda neymiş 96 yılı cıvarında babası sırketı kurmuş. cok ıyıymıs durumları. 2006 gibi batmış. o binada satılmış.
hiç bir zaman parkta fln oturmak ıstemezdı. sureklı cafeler restorantlar. ha kotu yerlere bıle gırmezdı.
bir gun arkadaslarımla gezerken geldı. onlar bıle ınandı. outlet bi avmdeydik. ona bile laf etmişti. bu hallerıne sinir oluyordum. ki bana olmayan parasıyla hava atıyormuş.
araba meselesıne gelince. arabası yoktu. transporter vardı sadece. yılbaşında sipariş verdim dedi. araba bekliyordu. kah kalk hadı bı araba alalım sen beğen dıyordu. gel sana telefon alalım şurdan gel bunu alalım. sordum yalanları ogrenınce. hadı ısteseydım dedım. bir miktar bırıkmıs param var onu harcardım dedi
en yakın arkadasımın nişanlısı tente işiyle ugrasıyor. bunu duyunca telefonunu aldı sözde 400 bın tllık ıs yapacaklar. o arkadasımın nişanlısı bıle anlamadı. sonunda fıyatta anlaşamadılar olmadı..
hayallerim herşeyim yıkıldı kızlarseviyorum bide. siz haklısınız olmaz onunla olmamalı
o değil de yalancılık ne zaman hastalık oldu yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?