yalandan gülümsemekten sıkıldım

nevall33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
73
50
3
merhabalar, diğer konularım hep hamilelik ile alakalıydı ve şimdi diyorum ki iyi ki çocuğum olmamış. Konum uzun olabilir ama anlatacak kimsem yok. 1 yıllık evliyim, eşim ailesine çok düşkün hem de fazlasıyla. biz eşimle mersinde tanıştık ben doğma büyüme buralıyım, o ve ailesi memleketleri diyarbakırdan mersine sonradan taşınmışlar. evlendikten sonra ailesi diyarbakıra geri döndüler. eşimin çekirdek ailesine daha çok yönelir diye düşünürken tam aksine onlar gittikten sonra bana her ne kadar belli etmese de içten içe çok sıkılmaya başladı. ailesi sonuçta özleyebilir. eşimin sorunlu bir abisi var, abisinin dertlerini kendine dert ediyor ve bu bütün hayatına sirayet ediyor. devamlı telefondalar ailesiyle. sorunum şu, bana diyarbakıra yerleşmek istediğini söyledi fikrimi sordu ben de gidersem zorlanacağımı yapayacağımı burada düzenli bi işimin olduğunu söyledim. alışırsın falan deyip konu aralıkta kaldı ben de mevzuyu unutmuştur diye düşündüm. bugüne kadar asla huyum olmayan bi şeyi yaptım ve utanıyorum bundan. dün o duşa girerken telefonunu kurcaladım ve abisiyle olan mesajlarını gördüm. mesajda abisine oraya gelince arabam ikimizin olacak ne kazanırsak yarıya yarıya demiş sen çalışma dinlen demiş. dünden beri yüzüne yapmacık bi şekilde gülümsemekten sıkıldım, her boşlukta ağlıyorum. normalde de çok duygusal bir insanım. yüzüne vursam neden telefonumu kurcaladın dicek, nasıl yapacağım bilmiyorum. olayları abartmıyorum değil mi?

Boşanmayı düşündünüz mü? Siz bu ilişkide fazlaliksiniz zira eşinizin sizin dahil olmadığı bir ailesi var .
boşanmayı düşünüyorum ama neyi nasıl yapacağımı nasıl ispat edeceğimi bilmiyorum bu durumu ortaya çıkarmak istiyorum, manipülatif bi insan olduğu için boşanma evresinde beni suçlayacaktır

Kocan senin rızan olmadan başka bir şehre taşınmaya çoktan karar vermiş

Sen neden hala yüzüne gülümsemeye çalışıyorsun

Böyle yaparsan tabii ki seni hiçbir şeye saymaz
bu olayları yüzüne vurana kadar bi şey olmamış gibi davranıyorum açıkçası ne yapacağımı da bilmiyorum henüz çok yeni olduğu için çok duygusal bakıyorum olaylara kafamın içi susmuyor

Ağlamadan gayet soğukkanlı bir şekilde karşınıza alıp konuşacaksınız ve sizi manipüle etmesine izin vermeyeceksiniz.

Konu telini kurcalamam değil benden habersiz ikimizin ortak hayatı konusunda tek başına kararlar alman diyeceksiniz. Israrla benim adıma bana sormadan karar alamazsın bu kadar detaylı planlar yapamazsın, konuyu telefonu kurcalamis olmama getiremezsin, hissettim baktım senin gibi senden habersiz hayatımızı bu kadar etkileyecek, bu kadar ciddi kararlari tek başıma almadım falan diyeceksiniz.

Sakın duygusal yaklaşmayın, gayet ciddi ve kendinizden emin olarak konuşun.

konuyu açarsa net direk gitmek istemeyeceğinizi söyleyeceksiniz ama huzurunuz olur mu bilmiyorum
Çünkü kalırsanız size huzur vermez
Giderseniz de huzurunuz olmayacak belli
sanırım artık oluru yok bazı şeylerin, üzülmemin sebebi de 1. yılımızı henüz yeni doldurmamız

Ağlamadan gayet soğukkanlı bir şekilde karşınıza alıp konuşacaksınız ve sizi manipüle etmesine izin vermeyeceksiniz. Konu telini kurcalamam değil benden habersiz ikimizin ortak hayatı konusunda tek başına kararlar alman diyeceksiniz. Israrla benim adıma bana sormadan karar alamazsın bu kadar detaylı planlar yapamazsın, konuyu telefonu kurcalamis olmama getiremezsin, hissettim baktım senin gibi senden habersiz hayatımızı bu kadar etkileyecek bi kadar ciddi kararlari tek başıma olamadım falan diyeceksiniz.

Sakın duygusal yaklaşmayın, gayet ciddi ve kendinizden emin olarak konuşun.
duygusallığıma engel olamıyorum o yüzden bir iki gün yalnız kalıp içimi soğutmak istiyorum açıkçası

boşanmayı düşünüyorum ama neyi nasıl yapacağımı nasıl ispat edeceğimi bilmiyorum bu durumu ortaya çıkarmak istiyorum, manipülatif bi insan olduğu için boşanma evresinde beni suçlayacaktır
Neyi ispat etmeye çalışacaksınız ortada bir ihanet mal kaçırma vs tarzı bişi yoksa ispata calismak gereksiz . Seninle aile olamadık hayatında ben öncelikli gelmiyorum abin geliyor o zaman geceleri onu düdükleyeceksin diyip haklarınızı alacak davanizi açacaksınız . Siz adamın hayatında yoksunuz. Maaşını bile kafasında abisine hediye etmiş . Böyle herife kadinlik mi yapılır .

duygusallığıma engel olamıyorum o yüzden bir iki gün yalnız kalıp içimi soğutmak istiyorum açıkçası
İçiniz konuşmadan nasıl soğuyacak? Adam haberiniz yok sanıyor çünkü. Ortada karşılıklı bir tartışma kavga yok ki içiniz soğusun.

Bu kadar duygusal olmayın haklılığınızı da kaybedersiniz böyle sizden habersiz hayatınızla ilgili kararlar alırlar daha 1 yılda.

merhabalar, diğer konularım hep hamilelik ile alakalıydı ve şimdi diyorum ki iyi ki çocuğum olmamış. Konum uzun olabilir ama anlatacak kimsem yok. 1 yıllık evliyim, eşim ailesine çok düşkün hem de fazlasıyla. biz eşimle mersinde tanıştık ben doğma büyüme buralıyım, o ve ailesi memleketleri diyarbakırdan mersine sonradan taşınmışlar. evlendikten sonra ailesi diyarbakıra geri döndüler. eşimin çekirdek ailesine daha çok yönelir diye düşünürken tam aksine onlar gittikten sonra bana her ne kadar belli etmese de içten içe çok sıkılmaya başladı. ailesi sonuçta özleyebilir. eşimin sorunlu bir abisi var, abisinin dertlerini kendine dert ediyor ve bu bütün hayatına sirayet ediyor. devamlı telefondalar ailesiyle. sorunum şu, bana diyarbakıra yerleşmek istediğini söyledi fikrimi sordu ben de gidersem zorlanacağımı yapayacağımı burada düzenli bi işimin olduğunu söyledim. alışırsın falan deyip konu aralıkta kaldı ben de mevzuyu unutmuştur diye düşündüm. bugüne kadar asla huyum olmayan bi şeyi yaptım ve utanıyorum bundan. dün o duşa girerken telefonunu kurcaladım ve abisiyle olan mesajlarını gördüm. mesajda abisine oraya gelince arabam ikimizin olacak ne kazanırsak yarıya yarıya demiş sen çalışma dinlen demiş. dünden beri yüzüne yapmacık bi şekilde gülümsemekten sıkıldım, her boşlukta ağlıyorum. normalde de çok duygusal bir insanım. yüzüne vursam neden telefonumu kurcaladın dicek, nasıl yapacağım bilmiyorum. olayları abartmıyorum değil mi?
Daha bir yıllık evlisin ne hamileliği? Neden karşınızdaki insanı tanımaya calismiyorsunuz bunu gerçekten merak ediyorum. Neyse, senin kocan ne eder ne yapar anasının yanına döner sen de ağlaya ağlaya kabul edersin gibi duruyor. Niye geçiştirdin ki konu açılınca? Asla gelmem bu da nereden çıktı vs diyecektin.

Adamı al karşına, telefonunu karıştırdığını söylemek istemiyorsan son durumu ne düşündüğünü sor, gitmemekte kesin kararlı olduğunu söyle konuyu aç. Ne münasebet eşek kadar abisini mi besleyeceksiniz anası babası baksın

Bosanirken de anlaşamıyoruz şöyle böyle diyeceksin ne kozu ne manipulesi?

Kimse için istediğin hiç bir şeyden vazgeçmeyeceksin hele böyle büyük bir fedakarlık hiç yapmayacaksın. Aile evine yakın olmak eşittir huzursuzluk kaldı ki daha taşınmadan neler yaşayabileceğini az çok gösteriyor sana. Neyin duygusallığı net bı şekilde böyle bişey olmadığını söyleyip işine gelmiyorsa da kapıyı göstereceksin o kadar .

Boşanmayı dusunuyorsaniz,
"Boşanma üstü hamile kaldım" diye konu acmamak icin
bu dönemde ekstra önlem almanizi öneririm.

Neyi ispat etmek taşınmak zorunda değilsiniz işten çıkmak büyük hata olur ayrıca zaten sizin evlilik aile ve sorunlu abinin olduğu yere gidince biter .Ben size Bosanin demiyorum ben olsam birorirdim çocuksuz 1 yıllık evlilik başı neyse ortası sonu da öyle oluyor .Başta gitmeyen ne ortada gidiyor ne sonda yüzü güldürüyor.Ha fikir çok ters ise size o koca gider memlekete sizde gidersiniz çocuk yaparsınız koca ailesi ile abi ile bir Ömür yaşarsınız.Cocuk olunca da o bağı koparamaz sürekli uğraşırsınız.Aglayacak birşey yok çocuk yok..Olsa oturup ağlayın bir ömür

Evlilik biter derken evliliği kağıt üzerinde süren aslında duygusal olarak bitmiş bir sürü evli kadın var takılmayan eş ailesine hizmetle ömür geçiren eşinin ekonomisini bir aile ferdine bağlaması sonucu yıpranan onlara dönersiniz buna daha sağlam ağlanir

Abisi kaç yaşında kendi başının çaresine bakamıyor mu

Back
X