- 18 Kasım 2014
- 4.890
- 6.364
- 358
Birde güveni olmayan biriyle?anlatsam orada farklı erkekler vardı diye krize girecek sen onlarla muhattap oldun diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde güveni olmayan biriyle?anlatsam orada farklı erkekler vardı diye krize girecek sen onlarla muhattap oldun diye
haklısınız, daha karakolda ifade veriyolar araba yok iki kız ortada kaldı bırakır mısınız diyince gereksiz yere üstüme alındım
Konu bu değil ki, belki evlenmiyorum sadece sevişiyorum belki başka bişey. Bu açıdan bakabilirseniz fikrinizi merak ediyorum"anlatınca anlamayan " biriyle mi evleneceksiniz?
Konu daha da toksikleşiyor?anlatsam orada farklı erkekler vardı diye krize girecek sen onlarla muhattap oldun diye
işte sorun burda sana mı kaldı sen neden gittin diye başlayacak bu işte başka bir iş var diyecek çünkü konudan çok alakasızım gerçektenTanımıyorsun etmiyorsun nişanlanan arkadaşının ailesinde yok mu bir araba alıp götürecek en kötü taksiyle gelip alsınlar kızlarını.
Biraz hayır demek gerekiyor kişinin kendisini ilgilendirmeyen konularda.
Bu arada benim eşim kıskanç biri değildir ama gece tanımadığım iki kızı karakoldan alacağım desem kızar gel buraya ne işin var sana mı düştü diye.
Insansiniz, tabi farkli insanlarla iletisim halinde kalıp muhatap olmaniz gerekecek.anlatsam orada farklı erkekler vardı diye krize girecek sen onlarla muhattap oldun diye
hocam yani şunu demek istiyorum diyecek ki sen ne alaka bırakacak biri yok muydu ki? bu iş bu kadar basit olamaz vardır bu işin altında bir iş diye düşünecek demek istiyorumKonu daha da toksikleşiyor?
işte sorun burda sana mı kaldı sen neden gittin diye başlayacak bu işte başka bir iş var diyecek çünkü konudan çok alakasızım gerçekten
Sizi kimin gördüğünü dahi bilmiyorsunuz; ihtimaller üzerinden bir de insanlara "sarhoşlardı" iftirası atmayı; "benzetmişlerdir vb" diye halen yalan söylemeyi düşünüyorsunuz. Umarım karşınızdaki kişi bu yalanlarınıza kanmaz.Zaten sarhoşlardı yalan katarak anlatmışlar.
Ben anladım sadece anlam veremiyorum. Siz durumu anlattığınızda hala size inanmayıp hayır kesinlikle o adamlarla muhatap olmak için gittin bu işte bir iş var diyorsa bunun adı ne oluyor? Dümdüz güvensizlik oluyor.hocam yani şunu demek istiyorum diyecek ki sen ne alaka bırakacak biri yok muydu ki? bu iş bu kadar basit olamaz vardır bu işin altında bir iş diye düşünecek demek istiyorum
kimin gördüğünü kimin yetiştirdiğini biliyorumSizi kimin gördüğünü dahi bilmiyorsunuz; ihtimaller üzerinden bir de insanlara "sarhoşlardı" iftirası atmayı; "benzetmişlerdir vb" diye halen yalan söylemeyi düşünüyorsunuz. Umarım karşınızdaki kişi bu yalanlarınıza kanmaz
Gerçeği anlat dendiğinde " anlatsamda anlamayacak biri var karşımda" diyorsanız.Kızlar selam.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Geçen hafta arkadaşımın nişanına gitmiştim, nişan sonrası iş yerinden nöbet için çağırdılar, işyerine gittim daha sonrada nişan çıkışı birileri kavga etmiş karakola gitmişler, karakolda 2 kızın evine gitmesi gerektiğini söylediler. Bende gitmemem gerekirken gittim kızları almaya yanımda nişanlanan kişinin kuzeni de vardı.
Hayatımdaki kişiye de hastaneden sonrada direkt eve geldim dedim çünkü senin ne işin vardı orda vs vs gibi sorularla karşılaşmak sorun yaşamak istemedim.
Beni o Gün karakola giderken arkadaşları görmüş muhtemelen, ki bana sen nişandan sonra hastaneye ordan da eve mi gittin dedin gitmedin mi başka yere vs diye sordu. Gitmedim demek zorunda kaldım, yalanı yalanla kapatmaya çalıştım.
Anlatsam anlayacak birisi yok karşımda. Acaba inkara devam mı etmeliyim? siz olsanız nasıl davranırdınız? niyetim kötü aldatmak vs değil o iki kızı alıp evine bırakmaktı. ama birileri gördüm falan demiş. bende o gördüm diyenler sarhoştu yalan söylüyorlar benzetmişlerdir vs falan mı desem
sadece bir kez yalan söyledim belki, tepkisinden çekindiğim için. ve pişmanım, çaresiz hissediyorum tanımadığım insanlardan fikir almaya çalışıyorum. sizce kötü biri miyimKızılacak bişey yok adamında kızacağını zannetmiyorum. Herkes çekindiğiniz insanla evlenmeyin demiş fakat ben inşaAşlh adam öğrenir ayrılır diyorum. Çevremde de var en basit şeyde bile yalan söyleyen insanlar. Hiç haz edilecek bir durum değil açıkcası
ben böyle bir yalana sebep olacak bir ortamda dahi yılllardır ilk kez bulundum evden çıkmam çıkarsam da kız arkadaşlarımla çıkarım. ilk kez böyle bişey olunca karşıdaki de kafada kuran biri olunca yaptım bir hata.Gerçeği anlat dendiğinde " anlatsamda anlamayacak biri var karşımda" diyorsanız.
Çok merak ediyorum bu tarz bir adamla niye sevgilisiniz????
Yaşadığınız bir olayı dürüstçe anlatamadığınız,lafın sonu hep kavgaya çıkan sürekli bir şeylerin gizlendiği ilişkiye olan takıntılı baginiz kendinize vermediginiz değerden ötürü olabilir mi????
Ne var ki bunda bu kadar büyütecek? Hayatınızdaki kişi bu kadar küçük bir şeyi abartacak bir insan mı gerçekten? Kendimi sevgilimi böylesi saçma bir şey için sorguladığımı hayal dahi edemiyorum açıkçası.Kızlar selam.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Geçen hafta arkadaşımın nişanına gitmiştim, nişan sonrası iş yerinden nöbet için çağırdılar, işyerine gittim daha sonrada nişan çıkışı birileri kavga etmiş karakola gitmişler, karakolda 2 kızın evine gitmesi gerektiğini söylediler. Bende gitmemem gerekirken gittim kızları almaya yanımda nişanlanan kişinin kuzeni de vardı.
Hayatımdaki kişiye de hastaneden sonrada direkt eve geldim dedim çünkü senin ne işin vardı orda vs vs gibi sorularla karşılaşmak sorun yaşamak istemedim.
Beni o Gün karakola giderken arkadaşları görmüş muhtemelen, ki bana sen nişandan sonra hastaneye ordan da eve mi gittin dedin gitmedin mi başka yere vs diye sordu. Gitmedim demek zorunda kaldım, yalanı yalanla kapatmaya çalıştım.
Anlatsam anlayacak birisi yok karşımda. Acaba inkara devam mı etmeliyim? siz olsanız nasıl davranırdınız? niyetim kötü aldatmak vs değil o iki kızı alıp evine bırakmaktı. ama birileri gördüm falan demiş. bende o gördüm diyenler sarhoştu yalan söylüyorlar benzetmişlerdir vs falan mı desem
SORUN EN BAŞTA YALAN SÖYLEMEM EVE GELDİM DEMEM BELKİ EN BAŞINDA ANLATSAM ANLARDI BİLMİYORUM KİNe var ki bunda bu kadar büyütecek? Hayatınızdaki kişi bu kadar küçük bir şeyi abartacak bir insan mı gerçekten? Kendimi sevgilimi böylesi saçma bir şey için sorguladığımı hayal dahi edemiyorum açıkçası.
Burada ne ben ne başkası size kötüsün diyemez ama yanlış var ortada yalana başvurmak en hayatı durumlarda olur. Yarın evlenir siniz daha çok yalan ortamı oluşur o yüzden herzaman dürüst olunsadece bir kez yalan söyledim belki, tepkisinden çekindiğim için. ve pişmanım, çaresiz hissediyorum tanımadığım insanlardan fikir almaya çalışıyorum. sizce kötü biri miyim