görüşmeye başlamıştır olmamaıştır , niye yalan olsun . her görüşen sevgilimi oluyorArkadaşlar bir arkadaş baya önce beni bir arkadaşına söylemişti tanıştırma amaçlı. Sonra da bana yeni biriyle görüşmeye başlamış dedi. Aradan aylar geçti konu o çocuktan açıldı. O da bekar işte dedi. Hani sevgilisi yokmuydu dedim. Yoo kimse yok hayatında dedi. Üstelemedim ama bozuldum. Üzerine gitsem mi yoksa hiç kaale almasam mı bir daha?
Neden üstüne gideceksiniz ki belki öncesinde foto gösterdi çocuk tanışmak istemedi.Size öyle dedi.Olamaz mı?Arkadaşlar bir arkadaş baya önce beni bir arkadaşına söylemişti tanıştırma amaçlı. Sonra da bana yeni biriyle görüşmeye başlamış dedi. Aradan aylar geçti konu o çocuktan açıldı. O da bekar işte dedi. Hani sevgilisi yokmuydu dedim. Yoo kimse yok hayatında dedi. Üstelemedim ama bozuldum. Üzerine gitsem mi yoksa hiç kaale almasam mı bir daha?
Evet olabilir tabi ama bunu takacak biri değilim daha önce benzeri olmuştu söylemiştiNeden üstüne gideceksiniz ki belki öncesinde foto gösterdi çocuk tanışmak istemedi.Size öyle dedi.Olamaz mı?
Hayır hiç olmadı dediGörüşmeye başlamış devami olmamış iste. Neyini anlamadiniz?
Flört gibi olmuştur. Her şeyi aklinda tutacak degil ya.Hayır hiç olmadı dedi
Daha önce de benzeri oldu ve istemediğini söylemişti bunda niye öyle yaptı onu anlamadım hatta çocuğa işte kızımızda güzel ayrılma durumu olursa aklında olsun filan dedim demişti bana. Bu kadar yalana gerek var mıydı. Üsteleyen biri asla değilimEvet çok hoş, tam olarak sorun neyalandan ziyade siz arkadaşınızla iletişimde sorun yaşamış olmayasınız anladığım kadarıyla bir arkadaşınız sizi bir arkadaşıyla tanıştıracaktı ancak karşı tarafın hayatında birisi var diyip , daha sonra aslında kimse olmadığını söyledi galiba , sanırım, zannımca. Eğer durum böyleyse istememiş işte birlikteliğinizi açık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?