Yalanını yakaladım?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar bir arkadaş baya önce beni bir arkadaşına söylemişti tanıştırma amaçlı. Sonra da bana yeni biriyle görüşmeye başlamış dedi. Aradan aylar geçti konu o çocuktan açıldı. O da bekar işte dedi. Hani sevgilisi yokmuydu dedim. Yoo kimse yok hayatında dedi. Üstelemedim ama bozuldum. Üzerine gitsem mi yoksa hiç kaale almasam mı bir daha?

Kendisinin ilgisi var desem neden sizinle tanıştırmak istesin ki o zaman? Belki çocuk sizi beğenmemiştir de kırılmayın diye öyle bir anlık bahane bulmuş, biriyle görüşüyor demiştir. Kendi yalanını unutmuş gibi geldi. Ben şahsen böyle düşünür ve bahsini bile açmazdım. Tabii siz bilirsiniz.

Evet çok hoş, tam olarak sorun ne yalandan ziyade siz arkadaşınızla iletişimde sorun yaşamış olmayasınız anladığım kadarıyla bir arkadaşınız sizi bir arkadaşıyla tanıştıracaktı ancak karşı tarafın hayatında birisi var diyip , daha sonra aslında kimse olmadığını söyledi galiba , sanırım, zannımca. Eğer durum böyleyse istememiş işte birlikteliğinizi açık değil mi?

Ayrıca bu durum eğer arkadaşınızla işkinizi etkiliyorsa , sürekli zihninizde soru işareti varsa direkt sorabilirsiniz ya da arkadaşım ile ilişkim devam etsin diyorsanız o zaman samimi olmadığını göz ardı etmeyin.

Son düzenleme:
görüşmeye başlamıştır olmamaıştır , niye yalan olsun . her görüşen sevgilimi oluyor

Aradan aylar geçti diyorsunuz hayatinda biri vardiysa da ayrilmiştir belki.
Arkadaşiniz da koşup size "ayrildi goruşun" diye haber mi verecekti. Sanki sırada bekliyormuşsunuz gibi bunu mu yapmasini istiyorsunuz?

Neden üstüne gideceksiniz ki belki öncesinde foto gösterdi çocuk tanışmak istemedi.Size öyle dedi.Olamaz mı?

Belki o zaman görüşüyordur ve ayrılmıştır.
Yahut zamanında arkadasin cocugu kendisi için rezerve etmek adına seni yanlış yonlendirmistir.
Ben umursamazdım ama bozulmussam da bir daha bu arkadaşımdan yardım almazdım.

büyük ihtimalle arkadaşın senin fotoğrafını çocuğa gösterdi, çocuk da beğenmedi, arkadaşın da sen üzülme diye böyle demiştir. üzgünüm ama bence böyle, benim de başıma benzeri gelmişti. bir arkadaşım beni tanıdığıyla tanıştırmak istedi, çocuk boyumu sormuş ben de kısayım, arkadaşım da söyledi, herhalde çocuk olmaz dedi. bu sefer arkadaşım o çocuğu başka bir arkadaşımıza ayarlamaya çalıştı. sonra ne oldu peki? çocuğu bir yerde gördük şans eseri. bana instagramdan istek atmış, arkadaşımıza o kızla beni tanıştır demiş ahahahahhaah. ama benim arkadaşım da hiç önceki oalylar olmamış gibi bana söyledi ama nafileeee ben çoktan nişanlanmıştım. avucunu yalasın. ahahahahahha

siz de boşverin kısacası. hayırlısı olmuştur.

Daha önce de benzeri oldu ve istemediğini söylemişti bunda niye öyle yaptı onu anlamadım hatta çocuğa işte kızımızda güzel ayrılma durumu olursa aklında olsun filan dedim demişti bana. Bu kadar yalana gerek var mıydı. Üsteleyen biri asla değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…