Tutar öyle biri aslında ama olabilir tabiFlört gibi olmuştur. Her şeyi aklinda tutacak degil ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutar öyle biri aslında ama olabilir tabiFlört gibi olmuştur. Her şeyi aklinda tutacak degil ya.
Tuttu diyelim ne dememizi bekliyorsunuz? "O çocukta kendi gözü vardi, size ondan engel oldu" mu?Tutar öyle biri aslında ama olabilir tabi
Çocuk seni görüp beğenmemiştir?Arkadaşlar bir arkadaş baya önce beni bir arkadaşına söylemişti tanıştırma amaçlı. Sonra da bana yeni biriyle görüşmeye başlamış dedi. Aradan aylar geçti konu o çocuktan açıldı. O da bekar işte dedi. Hani sevgilisi yokmuydu dedim. Yoo kimse yok hayatında dedi. Üstelemedim ama bozuldum. Üzerine gitsem mi yoksa hiç kaale almasam mı bir daha?
Bişey diyin diye yazmadımTuttu diyelim ne dememizi bekliyorsunuz? "O çocukta kendi gözü vardi, size ondan engel oldu" mu?
Ahahahahahah:))Şu arkadaşları sanki kendilerine koca ayarlamak zorunda gibi davranıp, beklentisi olmayınca arkadaşına bilenen tiplerdensiniz sanırım.
Bu durumda birkaç ihtimal var
1- Arkadaşların dediği gibi çocuk seni beğenmemiştir, arkadaşında daha öncede aynı şey olduğu için özgüvenin kırılmasın diye bu sefer söylememiştir. Zira bir kadının birden fazla erkek tarafından beğenilmediği için görüşme bile yapılmadan reddedilmesi gurur kırıcı olabilir diye düşünmüştür.
2- Çocuk arkadaşına farklı niyetle ya da flört eder tavırla yaklaştığı için vazgeçmiş olabilir. Zira kendisine farklı niyetle bakan adama başka birini önermek akıl karı değil.
3- Sizde ya da onda gördüğü bazı davranışlardan birbirinize uygun olmadığınıza karar verip vesile olmak istememiştir.
4- Sizinle tanıştırmak istediği dönemde erkek başkası ile tanışma amaçlı görüşüyordur, daha sonra arkadaşınız peşine düşmemiştir.
Ben size buraya onlarca sebep yazabilirim ama bunların hiçbiri sizin arkadaşınızla ilişkinizi sorgulamanızı gerektirecek bir durum olmaz. Çünkü arkadaşlıkta birbirine koca bulma zorunluluğu yok. Üstelik o adam tarafından beğenilme ya da varlığınızdan haberdar olma bile yok. Arkadaşınızın yaptığı tek şey pasif kalmak, bunun için arkadaşınıza bileniyorsanız, siz zaten o kızla gerçekten arkadaş bile değilsiniz. Arkadaşınızın yerinde olsam ve sizin bu konunuzu görsem kesinlikle sizle arkadaşlığımı gözden geçirirdim.
Arkadaşınıza buradaki konudan atıp tuttuğunuzu anlatın ve konuyu okutun bakalım ilişkiniz ne kadar devam edecek görelim.Ahahahahahah:))
Ya emeğinize sağlık destan mübarek.
Arkadaşıma neden bileneyim iyi misiniz nerenizden okudunuz konuyu yalan söyledi diye üzülmüşüm ne bilenmesi. Gururum kırılmaz öyle biri değilim beğenen de oluyor beğenmeyende. Kimse kimseye biri bulmak zorunda değil konumda da hiç böyle bişey dememişim ama kendi kafanızdan uydurmuşsunuz bişeyler.
Dip not: arkadaşımlar ilişkim gayet iyi devam ediyor emeğinize sağlık
Aynı şeyi kuzenim yapmıştı.(Eşime bizi tanıştırma sözü vermiş)Esimin sözlü olduğunu söylemişti.Benim de ona nişanlı olduğumu söylemişArkadaşlar bir arkadaş baya önce beni bir arkadaşına söylemişti tanıştırma amaçlı. Sonra da bana yeni biriyle görüşmeye başlamış dedi. Aradan aylar geçti konu o çocuktan açıldı. O da bekar işte dedi. Hani sevgilisi yokmuydu dedim. Yoo kimse yok hayatında dedi. Üstelemedim ama bozuldum. Üzerine gitsem mi yoksa hiç kaale almasam mı bir daha?
Konunun başlığına bakınız sanırım anlama sıkıntınız var. Ortada yalan var net bu siz konuyu okumadan yorum yapıyosunuz 1. sayfada detaylı yazıyor herşey konu içindeki cevaplarımda da aynı şekilde uzun bir konu değil göz gezdirin öyle yazın bence. Konunun Neden açıldığı belli kimseye de bilenmedim ve evet bu konuyu gösterirsem de ilişkimiz aynen devam eder merak etmeyin sizArkadaşınıza buradaki konudan atıp tuttuğunuzu anlatın ve konuyu okutun bakalım ilişkiniz ne kadar devam edecek görelim.
Kaldı ki arkadaşınızın yalan söylemesine değil ki ortada belki yalan bile yok belki. Adamı size neden ayarlamadığına takmış ve üzülmüşsünüz. Ayrıca ben kafamdan uydurmuyorum sadece arkadaşınızın tanıştırmak istediği aylar önceki adamı unutamayıp kafaya takanda , adamın hala bekar olduğunu öğrenince arkadaşına bilenip ve adamı dert edip buraya konuyu açanda sizsiniz.
Ben birşey demiyorum gösterin diyorum sadece. Madem düşündüğüm gibi değil; arkadaşınızda yanlış anlamaz hem siz derdinizi söylemiş olursunuz, hemde nedeni öğrenmiş olursunuz. Sizin yazının alt merninden anlaşılıyor niyetinizde yalan söylediğini düşündüğünüz arkadaşınıza gerçek düşüncenizi söylememe nedeninizde. Zira gerçek arkadaşlar dürüsttür, birşey düşünürse ona yalancı diye sosyal platformda konu açmak yerine, gider onunla paylaşır. Ama anladığım kadarı ile bu kız daha öncede size koca adayları bulmaya çalışmış ama olmamış; şimdi de ilerde arkadaşınızın bulabileceği potansiyel adayları düşünerek sadece arkasından yalancı diye konu açıyorsunuz ama yüzleşemiyorsunuz.Konunun başlığına bakınız sanırım anlama sıkıntınız var. Ortada yalan var net bu siz konuyu okumadan yorum yapıyosunuz 1. sayfada detaylı yazıyor herşey konu içindeki cevaplarımda da aynı şekilde uzun bir konu değil göz gezdirin öyle yazın bence. Konunun Neden açıldığı belli kimseye de bilenmedim ve evet bu konuyu gösterirsem de ilişkimiz aynen devam eder merak etmeyin siz![]()
Maşallah hayalgücünüz çok açık.Ben birşey demiyorum gösterin diyorum sadece. Madem düşündüğüm gibi değil; arkadaşınızda yanlış anlamaz hem siz derdinizi söylemiş olursunuz, hemde nedeni öğrenmiş olursunuz. Sizin yazının alt merninden anlaşılıyor niyetinizde yalan söylediğini düşündüğünüz arkadaşınıza gerçek düşüncenizi söylememe nedeninizde. Zira gerçek arkadaşlar dürüsttür, birşey düşünürse ona yalancı diye sosyal platformda konu açmak yerine, gider onunla paylaşır. Ama anladığım kadarı ile bu kız daha öncede size koca adayları bulmaya çalışmış ama olmamış; şimdi de ilerde arkadaşınızın bulabileceği potansiyel adayları düşünerek sadece arkasından yalancı diye konu açıyorsunuz ama yüzleşemiyorsunuz.
Ayrılmış olabilir belkiArkadaşlar bir arkadaş baya önce beni bir arkadaşına söylemişti tanıştırma amaçlı. Sonra da bana yeni biriyle görüşmeye başlamış dedi. Aradan aylar geçti konu o çocuktan açıldı. O da bekar işte dedi. Hani sevgilisi yokmuydu dedim. Yoo kimse yok hayatında dedi. Üstelemedim ama bozuldum. Üzerine gitsem mi yoksa hiç kaale almasam mı bir daha?