Yalanlarrr yalanlarr

Fatmanurirfan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
512
339
103
29
Merhaba bayanlar eşim tekstil fabrikasında teknisyen olarak çalışıyor 2 buçuk ay kadar önce bı kızla mesajlasmaya başlamış kız kendisinden 15 yaş küçük sonra ben bı tane mesaj gördüm ve yanlışlıkla atmış falan diye geçiştirdi daha sonra watsappta mesajı silip numarayı unutmuş eşim ben o numaradan kızı arayıp neden mesaj attığını sordum o benim abim falan ayağına yattı ama hep içimde bı kuşku vardı tabi ben çok fazla şey yakaladım mesela eşimi bikac kez aradığımda meşgul çaldi telefonu eve geldiğinde bakıyordum o saatte kimse aramamis sonra bı gün Turkcell uygulamasindan fatura detayına baktım dünya kadar SMS arama olduğunu gördüm ve buna rağmen eşim hep yalan soylemeye çalıştı bana en son 19 Nisan'da konuştum demişti bugün son fatura detayında gördüm ki en son 7 Mayıs'ta konuşmuş bu arada kız işten ayrıldı ama artık eşimin yalanlarindan ona inanmıyorum çok soğudum ne yapmalıyım bilmiyorum

Bu adamla devam etmek istediğinizden emin misiniz..

Konuşmuş zaten olan bişey var ama malesef fatura detayında mesaj içeriğini göremiyorum ne boyutta konuşmuşlar bilmiyorum hep aklımda şüphe ve soru var
Cikolatanin fazlasi disleri suphenin fazlasi evliligi curutur.

Tabii ki evlat babaya düşkündür ama bence size düzgün bir açıklama yapması gerekiyor.
Açıklama yapıyor tam inanır gibi oluyorum başka bı yalanı ortaya çıkıyor önce konuşmuyorum diyordu sonra bikac kez mesajlastik dedi sonra 19 Nisan'da en son konuştum dedi ve son fatura detayıni goruntuledigimde 7 Mayıs'ta konuşmuşlar ve artık tek lafına inanmıyorum bunlar gibi çok fazla yalan söyledi bana

Konuşma saatleri çok önemli burda. Goruşme arkadasca olabilir fakat arkadaslığın getirdiği bir görüşme ise makul saatlerde olmalı detayda saati görmüşünüzdür ona göre karar verin

Yani bilmiyorum saçma sapan iş yeri dedikodusu yapılmış da olabilir. Ne konuştukları konusunda açıklama yaptı mı peki?

Konuşma saatleri çok önemli burda. Goruşme arkadasca olabilir fakat arkadaslığın getirdiği bir görüşme ise makul saatlerde olmalı detayda saati görmüşünüzdür ona göre karar verin
Sabah iş yerine geçmeden ve iş çıkışı konuşulmuş ramazan ayında bazen sahurda bikac kez 9 -10 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…