- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
-
Bu adamla devam etmek istediğinizden emin misiniz..Merhaba bayanlar eşim tekstil fabrikasında teknisyen olarak çalışıyor 2 buçuk ay kadar önce bı kızla mesajlasmaya başlamış kız kendisinden 15 yaş küçük sonra ben bı tane mesaj gördüm ve yanlışlıkla atmış falan diye geçiştirdi daha sonra watsappta mesajı silip numarayı unutmuş eşim ben o numaradan kızı arayıp neden mesaj attığını sordum o benim abim falan ayağına yattı ama hep içimde bı kuşku vardı tabi ben çok fazla şey yakaladım mesela eşimi bikac kez aradığımda meşgul çaldi telefonu eve geldiğinde bakıyordum o saatte kimse aramamis sonra bı gün Turkcell uygulamasindan fatura detayına baktım dünya kadar SMS arama olduğunu gördüm ve buna rağmen eşim hep yalan soylemeye çalıştı bana en son 19 Nisan'da konuştum demişti bugün son fatura detayında gördüm ki en son 7 Mayıs'ta konuşmuş bu arada kız işten ayrıldı ama artık eşimin yalanlarindan ona inanmıyorum çok soğudum ne yapmalıyım bilmiyorum
Devam etmek istemiyorum çünkü sürekli yalan söylediğini düşünecem ama 3 buçuk yaşında bı tane kızım var ve babasına çok duskunBu adamla devam etmek istediğinizden emin misiniz..
Konuşmuş zaten olan bişey var ama malesef fatura detayında mesaj içeriğini göremiyorum ne boyutta konuşmuşlar bilmiyorum hep aklımda şüphe ve soru varYalan sucluluk karsinda gosterilen refleks oluyor genelde.
Ates olmayan yerden duman cikmaz diyorum.
Tabii ki evlat babaya düşkündür ama bence size düzgün bir açıklama yapması gerekiyor.Devam etmek istemiyorum çünkü sürekli yalan söylediğini düşünecem ama 3 buçuk yaşında bı tane kızım var ve babasına çok duskun
Maddi gücünüz varsa cesur davranın, genelde böyle adamlar yalanlara ve aldatmaya devam ediyorlarDevam etmek istemiyorum çünkü sürekli yalan söylediğini düşünecem ama 3 buçuk yaşında bı tane kızım var ve babasına çok duskun
Cikolatanin fazlasi disleri suphenin fazlasi evliligi curutur.Konuşmuş zaten olan bişey var ama malesef fatura detayında mesaj içeriğini göremiyorum ne boyutta konuşmuşlar bilmiyorum hep aklımda şüphe ve soru var
Açıklama yapıyor tam inanır gibi oluyorum başka bı yalanı ortaya çıkıyor önce konuşmuyorum diyordu sonra bikac kez mesajlastik dedi sonra 19 Nisan'da en son konuştum dedi ve son fatura detayıni goruntuledigimde 7 Mayıs'ta konuşmuşlar ve artık tek lafına inanmıyorum bunlar gibi çok fazla yalan söyledi banaTabii ki evlat babaya düşkündür ama bence size düzgün bir açıklama yapması gerekiyor.
Yani fazla mi şüphe ediyorumCikolatanin fazlasi disleri suphenin fazlasi evliligi curutur.
Saun bizi dinlemiyor,ne dersek diyelim olmayacak :) Uzerine kabahatli cikmasak bari..Maddi gücünüz varsa cesur davranın, genelde böyle adamlar yalanlara ve aldatmaya devam ediyorlar
Sabah iş yerine geçmeden ve iş çıkışı konuşulmuş ramazan ayında bazen sahurda bikac kez 9 -10 civarıKonuşma saatleri çok önemli burda. Goruşme arkadasca olabilir fakat arkadaslığın getirdiği bir görüşme ise makul saatlerde olmalı detayda saati görmüşünüzdür ona göre karar verin
Yapacak bişey yok herkes kaderini kendi kararıyla belirliyor, biz sadece yol gösterdik gerisi kendi seçimi..Saun bizi dinlemiyor,ne dersek diyelim olmayacak :) Uzerine kabahatli cikmasak bari..
Evet haklısınız sadece kızım benim canımı yakıyor çünkü bende annem babam ayrı büyüdüm nasıl bı durum olduğunu iyi biliyorumMaddi gücünüz varsa cesur davranın, genelde böyle adamlar yalanlara ve aldatmaya devam ediyorlar
Neden kabahatli çıkacaksınız ki yorumunuz beni güldürdü açıkçası kimseyi kabahatli çıkarmak gibi bir niyetim yokSaun bizi dinlemiyor,ne dersek diyelim olmayacak :) Uzerine kabahatli cikmasak bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?