Yalanlarrr yalanlarr

Tabi evlatlar düşkündür babalarına , ama şimdi sizin içinizdeki şüpheden dolayı sürekli evde tartışma kavga olacak. Böyle bi ortamda büyümesi mi daha iyi sizce. İnanın şüphe karşıdaki insanın doğru söylediğinden emin bile olsanız yine de acaba doğru mu diye düşünürsünüz.

Evet haklısınız sadece kızım benim canımı yakıyor çünkü bende annem babam ayrı büyüdüm nasıl bı durum olduğunu iyi biliyorum
Bende anne baba ayrı büyüyenlerdenim, sizi anlıyorum, ama annem bizi büyüttü meslek sahibi olduk herşeyden önce huzurlu bir çocukluk yaşadık, bunların hepsi annemin cesareti sayesinde oldu , eğer sorumsuz eşiyle yaşamaya devam etseydi bugünkü hayatımız olmazdı, o yüzden korkmayın yanlız değilsiniz..

Devam etmek istemiyorum çünkü sürekli yalan söylediğini düşünecem ama 3 buçuk yaşında bı tane kızım var ve babasına çok duskun
Düşkün diye mi cidden .ilerde örnek aldığı kişi babası olduğunda yalan söylüyor diye kızınıza kızmayın . Dahada ileri gidebilir hatta . Çünkü şuan siz düşkün diye kendinize saygınızi öz güveninizi kaybediyorsunuz farkında degilsiniz. Bunu anlayacağı yaşa geldiğinde herşeyi boş vermis bir anne yalancı midesiz bir baba çokta sağlıklı bir geleceği olacağını sanmıyorum.

Sessızce ızle .Ama eşiniz uyanık gıbı kanıt bırakmıyor .

Sorun eşinizin sizi aldatıyor olması mı yoksa en son ne zaman aldattığı konusunda size yalan konuşması mı??

En son 17 mayısta konuşmuş olsaydı affedebilecek miydiniz?? Anlamadım ki birşey.. Daha önceden yakaladınız da "daha konuşmicam" mı dedi size??

Haaa bir de konuştuğu şuursuz kız değil işten ayrılsın, farklı bir şehire de gitse onlar yine konuşur.. Hem o kız gitse başkası da gelir merak etmeyin.. Allah yardımcınız olsun galiba bu adamla evli kalacaksınız..

Son düzenleme:
Boşanmalısın !

Maddi durumunuz iyimi hani denem o ki kız paranın peşindemi acaba 15 yaş küçük demişsiniz bu yaştaki cahil kızlar evli bekar demeden birinin imkânlarından faydalanmak için bazı ahlak kuralarını zorlar...basit bir kişilik olduğu ortada ..eşinizden soğumanız oldukça normal belliki orta yaş sendromunda heyecan arıyor kendine hadsiz..dikkat edin yinede siz daha iyisini bilirsiniz ama küçük bir aşifteye bırakmayın meydanı şimdilik konuyu kapatın ama takibi bırakmayın her fırsatta çökün kafasına meydanı boş bulmasın

Evet aynen bu durumdayız artık anlıyor konuştuklarımizi ve ben çok yoruldum şüphe etmekten 6 yıllık evliliğimde bı kez bile şüphe etmedim severek anlaşarak evlendik böyle saçma sapan şeyler yapması beni mahvetti

Sabah iş yerine geçmeden ve iş çıkışı konuşulmuş ramazan ayında bazen sahurda bikac kez 9 -10 civarı
Sahurda gecenin kör vakti bir erkek ve kadın ne konuşur sence. Herşey ortada.daha neyden şüpleniyorsun.aldatılıyorsun bu kadar net.
Kocanın ne demesini bekliyorsun da onunla bu konuda konuşuyorsun.evet seni aldatıyorum hadi beni çatır çatır boşa mı diyecek.tabiki yok öyle birşey diyecek.
Aldatılıyor olduğunu kabullenmen için illa aynı yatakta mı görmen gerek.
Her çocuk babasına düşkündür bu bir sebep değil.
Ya onurlu bir kadın olarak boşanacak evladının gözündede saygın bir anne olacaksın yada midem kabul ediyor deyip onursuz bir anne olarak evladını çok sevdiği ama annesini ondan 15 yaş küçük kadınlarla aldatan babasıyla büyüteceksin.
Ama şunu da söyleyeyim bir süre sonra babasına çok düşkün olan çocuğun babasından ilgi görmediğinden annesi ve babası sürekli kavga ettiğinden babası gece yarıları eve gelen belkide hiç gelmeyen bir hovarda olduğundan çok mutsuz olacak. Belki bir gün babasının metresinden bir de kardeşi olacak ve o çocukda babasına çok düşkün olacak

Peki babanız annenizi aldatsa ve annenizle hala evli olsa daha mı mutlu büyüyecektiniz?
Babam annemi aldattı, mesajlarına şahit oldum. Küçüktüm. Evliler hala. Ama hiç aklımdan çıkmıyor. Babama sevgim o kadar azaldı ki. Yıllar geçti aradan ama hala unutamadim öğrendiğim günü. Keşke annemin imkanı olsaydı da boşansa idi. Konu sahibesi, sırf çocuk için evli kalmayın. Çocuğa bu şekilde ne kadar büyük zarar vereceğinizin farkında değilsiniz. Emin olun eşiniz ilk firsatta yine aldatacak.

Bak simdi konu sahibi,yamacima gel.
Ozetle durum Suc ve sucluluk psikolojisi.Sucun ne oldugunu biliyorz zaten,yapilmasi gereken bir seyi yapmamak veya yapilmamasi gereken bir seyi yapmak.Burada medeni kanun ciftleri sadakat,sevgi ve saygi temelleri ile sıkı sıkıya baglar.
Esinizin sergilemis oldugu tavir sucluluk psikolojisi.Suclu olanlar,suclu olduklari anlasildigi anda bu durumu disariya fiziksel veya duygusal olarak aktarirlar.Eger esiniz siz suphenizi dile getirdekten sonra vursaydi bu fiziksel bir aktarim olurdu.
Ama esiniz yalan yolunu secmis ki bu da duygusal aktarim.Yani cok veya az ortada tatsiz bir durum var.Ki budan sonra adam mimlendi bir sey yapmasa bile siz hep diken uzerinde olacaksiniz.Umarim anlatabilmisimdir.

Allah yardımcınız olsun demeye geldim

Kız da ayrıca bir rezil ne işin var 15 yaş büyüklü evli barklı bir erkekle .. hiç mi mide olmaz utanma olmaz? Al birini vur ötekine

Şu forumdaki kadınların anlamadığı bir şey var, kocalığı ve babalığı umursamayan, başka bir kadın için bunları çöpe atan adamdan koca da babada olmaz. Bakın evlilik iki tarafın fedakarlığı ile yürüyen bir kurum. Siz diyorsunuz ya ben kızım için fedakarlık yapıyorum , babasız kalmasın diye uğraşıyorum diye bence sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Sizin kocanızın ne babalığı ne kızı ne de evliliği umrunda; bunlardan birisi bile birazcık umrunda olsa zaten siz yakaladıktan sonra bile konuşup görüşmeye devam etmezdi. Demek ki aralarında size rağmen devam etmeye kararlı oldukları bir ilişki var ve eşiniz o kız için sizi ve kendi evladını gözden çıkarmış ki görüşmeye devam etmiş. Yani siz şuan size koca kızına baba olmaya niyeti olmayan, kızla iletişimi koparmaktansa sizi kaybetmeyi göze alan bir adamla berabersiniz. Zira bu aldatmayı affetme olayı da değil, yakalamışsınız ama yanında kalmayı seçmişsiniz ve affetmişsiniz ama adam kızdan vazgeçmemiş. Aklınızı başınıza alın, kocanızın ne size eş olmakta ne de kızınıza baba olmakta gözü var, olsa zaten size rağmen devam ettirmezdi.
Ayrıca sizin hikayenizde aldatma kadar acı olan başka bir şeyde kendinizi saf yerine koydurmanız ve eşinizin sizi öyle görmesi. Eşinizin sizin aklınıza bile saygısı yok ki bulduğu saçma sapan bahanelere ve hala o kızla ilişkisini devam ettirmesine bakarsak. Bence ne karar verirseniz verin bunun vebalini daha ne olduğunu bile anlamayan evladınızın sırtına yüklemeyin.
Bundan sonra yapacağınız iki şey var, ya kızınıza ne kara güçlü bir anne olduğunuzu gösterecek delillerinizi toplayıp, bütün yasal haklarınızı alarak , o gereksizi hayatınızdan def edeceksiniz ya da diğer kadın nikah isteyipte kocanız sizden boşanmasın diye dua edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…