- 28 Mayıs 2016
- 1.125
- 453
- 123
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
-
Sanmıyorum dedikodu falan yapıldığını öyle bişey olsa mesajları silmez yada sessize almazdıYani bilmiyorum saçma sapan iş yeri dedikodusu yapılmış da olabilir. Ne konuştukları konusunda açıklama yaptı mı peki?
Bende anne baba ayrı büyüyenlerdenim, sizi anlıyorum, ama annem bizi büyüttü meslek sahibi olduk herşeyden önce huzurlu bir çocukluk yaşadık, bunların hepsi annemin cesareti sayesinde oldu , eğer sorumsuz eşiyle yaşamaya devam etseydi bugünkü hayatımız olmazdı, o yüzden korkmayın yanlız değilsiniz..Evet haklısınız sadece kızım benim canımı yakıyor çünkü bende annem babam ayrı büyüdüm nasıl bı durum olduğunu iyi biliyorum
Bence gözleme devam edin altı dolu önemli birsey yok gibiSabah iş yerine geçmeden ve iş çıkışı konuşulmuş ramazan ayında bazen sahurda bikac kez 9 -10 civarı
Düşkün diye mi cidden .ilerde örnek aldığı kişi babası olduğunda yalan söylüyor diye kızınıza kızmayın . Dahada ileri gidebilir hatta . Çünkü şuan siz düşkün diye kendinize saygınızi öz güveninizi kaybediyorsunuz farkında degilsiniz. Bunu anlayacağı yaşa geldiğinde herşeyi boş vermis bir anne yalancı midesiz bir baba çokta sağlıklı bir geleceği olacağını sanmıyorum.Devam etmek istemiyorum çünkü sürekli yalan söylediğini düşünecem ama 3 buçuk yaşında bı tane kızım var ve babasına çok duskun
Sessızce ızle .Ama eşiniz uyanık gıbı kanıt bırakmıyor .Merhaba bayanlar eşim tekstil fabrikasında teknisyen olarak çalışıyor 2 buçuk ay kadar önce bı kızla mesajlasmaya başlamış kız kendisinden 15 yaş küçük sonra ben bı tane mesaj gördüm ve yanlışlıkla atmış falan diye geçiştirdi daha sonra watsappta mesajı silip numarayı unutmuş eşim ben o numaradan kızı arayıp neden mesaj attığını sordum o benim abim falan ayağına yattı ama hep içimde bı kuşku vardı tabi ben çok fazla şey yakaladım mesela eşimi bikac kez aradığımda meşgul çaldi telefonu eve geldiğinde bakıyordum o saatte kimse aramamis sonra bı gün Turkcell uygulamasindan fatura detayına baktım dünya kadar SMS arama olduğunu gördüm ve buna rağmen eşim hep yalan soylemeye çalıştı bana en son 19 Nisan'da konuştum demişti bugün son fatura detayında gördüm ki en son 7 Mayıs'ta konuşmuş bu arada kız işten ayrıldı ama artık eşimin yalanlarindan ona inanmıyorum çok soğudum ne yapmalıyım bilmiyorum
Sorun eşinizin sizi aldatıyor olması mı yoksa en son ne zaman aldattığı konusunda size yalan konuşması mı??Merhaba bayanlar eşim tekstil fabrikasında teknisyen olarak çalışıyor 2 buçuk ay kadar önce bı kızla mesajlasmaya başlamış kız kendisinden 15 yaş küçük sonra ben bı tane mesaj gördüm ve yanlışlıkla atmış falan diye geçiştirdi daha sonra watsappta mesajı silip numarayı unutmuş eşim ben o numaradan kızı arayıp neden mesaj attığını sordum o benim abim falan ayağına yattı ama hep içimde bı kuşku vardı tabi ben çok fazla şey yakaladım mesela eşimi bikac kez aradığımda meşgul çaldi telefonu eve geldiğinde bakıyordum o saatte kimse aramamis sonra bı gün Turkcell uygulamasindan fatura detayına baktım dünya kadar SMS arama olduğunu gördüm ve buna rağmen eşim hep yalan soylemeye çalıştı bana en son 19 Nisan'da konuştum demişti bugün son fatura detayında gördüm ki en son 7 Mayıs'ta konuşmuş bu arada kız işten ayrıldı ama artık eşimin yalanlarindan ona inanmıyorum çok soğudum ne yapmalıyım bilmiyorum
Boşanmalısın !Merhaba bayanlar eşim tekstil fabrikasında teknisyen olarak çalışıyor 2 buçuk ay kadar önce bı kızla mesajlasmaya başlamış kız kendisinden 15 yaş küçük sonra ben bı tane mesaj gördüm ve yanlışlıkla atmış falan diye geçiştirdi daha sonra watsappta mesajı silip numarayı unutmuş eşim ben o numaradan kızı arayıp neden mesaj attığını sordum o benim abim falan ayağına yattı ama hep içimde bı kuşku vardı tabi ben çok fazla şey yakaladım mesela eşimi bikac kez aradığımda meşgul çaldi telefonu eve geldiğinde bakıyordum o saatte kimse aramamis sonra bı gün Turkcell uygulamasindan fatura detayına baktım dünya kadar SMS arama olduğunu gördüm ve buna rağmen eşim hep yalan soylemeye çalıştı bana en son 19 Nisan'da konuştum demişti bugün son fatura detayında gördüm ki en son 7 Mayıs'ta konuşmuş bu arada kız işten ayrıldı ama artık eşimin yalanlarindan ona inanmıyorum çok soğudum ne yapmalıyım bilmiyorum
Maddi durumunuz iyimi hani denem o ki kız paranın peşindemi acaba 15 yaş küçük demişsiniz bu yaştaki cahil kızlar evli bekar demeden birinin imkânlarından faydalanmak için bazı ahlak kuralarını zorlar...basit bir kişilik olduğu ortada ..eşinizden soğumanız oldukça normal belliki orta yaş sendromunda heyecan arıyor kendine hadsiz..dikkat edin yinede siz daha iyisini bilirsiniz ama küçük bir aşifteye bırakmayın meydanı şimdilik konuyu kapatın ama takibi bırakmayın her fırsatta çökün kafasına meydanı boş bulmasınMerhaba bayanlar eşim tekstil fabrikasında teknisyen olarak çalışıyor 2 buçuk ay kadar önce bı kızla mesajlasmaya başlamış kız kendisinden 15 yaş küçük sonra ben bı tane mesaj gördüm ve yanlışlıkla atmış falan diye geçiştirdi daha sonra watsappta mesajı silip numarayı unutmuş eşim ben o numaradan kızı arayıp neden mesaj attığını sordum o benim abim falan ayağına yattı ama hep içimde bı kuşku vardı tabi ben çok fazla şey yakaladım mesela eşimi bikac kez aradığımda meşgul çaldi telefonu eve geldiğinde bakıyordum o saatte kimse aramamis sonra bı gün Turkcell uygulamasindan fatura detayına baktım dünya kadar SMS arama olduğunu gördüm ve buna rağmen eşim hep yalan soylemeye çalıştı bana en son 19 Nisan'da konuştum demişti bugün son fatura detayında gördüm ki en son 7 Mayıs'ta konuşmuş bu arada kız işten ayrıldı ama artık eşimin yalanlarindan ona inanmıyorum çok soğudum ne yapmalıyım bilmiyorum
Evet aynen bu durumdayız artık anlıyor konuştuklarımizi ve ben çok yoruldum şüphe etmekten 6 yıllık evliliğimde bı kez bile şüphe etmedim severek anlaşarak evlendik böyle saçma sapan şeyler yapması beni mahvettiTabi evlatlar düşkündür babalarına , ama şimdi sizin içinizdeki şüpheden dolayı sürekli evde tartışma kavga olacak. Böyle bi ortamda büyümesi mi daha iyi sizce. İnanın şüphe karşıdaki insanın doğru söylediğinden emin bile olsanız yine de acaba doğru mu diye düşünürsünüz.
Sahurda gecenin kör vakti bir erkek ve kadın ne konuşur sence. Herşey ortada.daha neyden şüpleniyorsun.aldatılıyorsun bu kadar net.Sabah iş yerine geçmeden ve iş çıkışı konuşulmuş ramazan ayında bazen sahurda bikac kez 9 -10 civarı
Peki babanız annenizi aldatsa ve annenizle hala evli olsa daha mı mutlu büyüyecektiniz?Evet haklısınız sadece kızım benim canımı yakıyor çünkü bende annem babam ayrı büyüdüm nasıl bı durum olduğunu iyi biliyorum
Babam annemi aldattı, mesajlarına şahit oldum. Küçüktüm. Evliler hala. Ama hiç aklımdan çıkmıyor. Babama sevgim o kadar azaldı ki. Yıllar geçti aradan ama hala unutamadim öğrendiğim günü. Keşke annemin imkanı olsaydı da boşansa idi. Konu sahibesi, sırf çocuk için evli kalmayın. Çocuğa bu şekilde ne kadar büyük zarar vereceğinizin farkında değilsiniz. Emin olun eşiniz ilk firsatta yine aldatacak.Peki babanız annenizi aldatsa ve annenizle hala evli olsa daha mı mutlu büyüyecektiniz?
Arkadaş gibi konuştuk diyor sizce inandırıcı mi bence değil zaten gizli saklı konuşmasi ortaya çıkarıyor herseyiBen hala anlamadım adam ne konuştunuz diye sorduğunuzda ne anlatıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?