Yalanlarrr yalanlarr

Boşanmam diyorsanız kurcalamayın bence. Üzülen siz olursunuz ve üzüldüğünüzle kalırsınız.

Ayrıca bir insan kendisinden 15 yaş büyük insanla nasıl bir arkadaşlık kurabilir ki? Mesela ben 35 yaşında bir adama abi gözüyle bakarım ve romantik video falan göndermem. Yaşlar 30-45 gibiyse bilemiyorum tüm sayfaları okumadım.
 
Sizin için üzgünüm. Umarım çocukluğunuzu unutturacak çok büyük mutluluklarınız olur
 
Durum Çok açık ortada aslında ama siz en iyisini bilirsiniz . Aldatma var alenen ama dillendirmek zor sanırım sizin icin .Allah kolaylık versin size , eşinize de akıl fikir
 
Çok gorduk o abi diyenleri pislikler
Ne konusuyon ne senden 15 yas kucuk bı kızla
Ülkeyi bol suyla yıkamak lazım canım baksana . abilerde adam olup abilik yapsaymis ya . İşine gelmez abilerin tabi. Hep söylüyor um soylicem sapik yetisdiler erkek diye ülkeyi .
 
Nasıl, ne sebeple tanışmışlar ve kız eşinizin evli olduğunu biliyor mu?
 
ben anlamiyorum bu cocugum babasina cok duskun lafini. 4 yas annesiyim. etrafimda onlarca cocuklu aile var. tek bir ailede dahi baba sevgisi anne sevgisinden baskin degil. aralarinda cocuklari ile cok keyifli vakit geciren, cocuklarina cok emek veren babalar var, onlarin cocuklari bile dusunce annelerine sariliyor. bir tek kkda goruyorum babasina cok duskun cocuklari.
 
boşanamayacaksanız niye irdeler takip edersiniz ki... 15 yaşında genç kız ne güzel de okşuyordur egosunu,bırakmaz bırakamaz kolay kolay... yalan söylediği belli... mesaj içeriğini bilmiyorum diyorsunuz da bence kendinizi kandırıyorsunuz...sahurda bir birlerine yemek tarifi vermiyorlardır heralde... çocuğuda bahane etmeyin kendinize saygınız varsa boşarsınız
 
Evet evli olduğunu biliyor işyerinde tanismislar
Kızınız babasına düşkün ama babası kızına düşkün değil galiba.
Sizi geçtim. En azından kızından utansın.
İlerde "annesini aldattım diye kızım benden nefret eder mi?" diye düşünmeyen adamları siz de düşünmeyin.

Forumda görüyoruz: "Babam annemi aldatmış, aldatıyor, babamdan nefret ediyorum, soğudum." diyen kız çocuklarını. Baba aldatınca tüm erkeklere güvenleri sarsılıyor, bu çok önemli bir sonuç.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…