- 28 Şubat 2017
- 169
- 180
- 53
- 37
çok moderniz ya avrupanın hiç bişeyini örnek almıyozda bu serbestliğini alıyoz ama şuda varki avrupada kişiler kendi yaşadıklarının bedelini kendileri ödeyebiliyor burda kıza bişi olsa anam babam diye ailesine sığınıyo sonra ayıkla pirincin taşını kendi yaptığının sorumluluğunu kendi alabiliyorsa ne hali varsa görsün derimGençliğini yaşıyor diyenleri,
size ne diyenleri,
namus konularına girenleri
ve daha nicelerini geçin efenim geçin....
Başına yarın bir gün kötü bir şey geldiğinde kendisi yanacak, siz yanacaksınız, ana babası yanacak.
buradaki saçma sapan yorumlar yapanların umrunda bile olmayacak.
o yüzden elinizi yeğeninizin üstünden çekmeyin. bir şekilde yaklaşmaya çalışın.
SizSlm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
Siz o kadar bastırırsanız çocuk bulduğu ilk kapıyı rahatlık ferahlık zannederek. Eğer siz bu kadar bastırmasaydınız o çocuk da bu kadar açılıp saçılmayacaktı. Çünkü ben de şehir dışında okudum ve bir çok arkadaşım vardı ailesinden ayrı ama bastırılanlar aynı yeğeniniz gibiydi. Ben çok bi baskı görmediğim için değiştiğini düşünmüyorum. Bir de kendi parasını kendisinin kazanabileceğini söyleyin ona. Part time kafeler var oralara gidip parasını kazanabileceğini söyleyin. Bir de bunaltmayın çocuğu. Sonuçta sizin de erkek arkadaşlarınız oldu.Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
Sizin bana yazmak zorunda olmadığınız gibi,Banlanmışsnz ama sırf yorum yapmak için yapılmış gibi. Yorum yazma zorunluluğunuz yok biliyosunuzdur :)
Konu sahibine yaz yorumunu.sizinde anlayışınız pek bir parlak geldi....
Sana mı soruldu bu soru?Halası olduğu için olmasın mi??
Ben de yigenin iki teyzesinin yaşadıklarını görüp (belki annenin de) kendisine ,kendi kontrolunde olacağı bir hayat çizmek istediğini düşündüm.Hazımsızlık sizinki başka bir şey değil!
Siz erkenden kocaya varıp elti-ev dertleriyle uğraşırken, kız okuyor ve gençliğini yaşıyor diye bilenmişsiniz resmen.
Ben de yigenin iki teyzesinin yaşadıklarını görüp (belki annenin de) kendisine ,kendi kontrolunde olacağı bir hayat çizmek istediğini düşündüm.
Doğru soyluyorsunuzHalasıymış konu sahibi. Yengenin halayla aynı fikirde olduğunu hatta yardım istediğini ise hiç sanmıyorum. Kız da gayet normal bir kız bence. Halanın abartmaları...
Ban zaten açılıyo öngörü diyelim kısaca sizde bunu bilinSizin bana yazmak zorunda olmadığınız gibi,
Yorum yazmış olmak için yazmışsınız.
Banlıyken de yorum yazılmıyor , bari bunu bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?