Bazı üyelerin yorumlarını okuyunca kendimi başka bir ülkede yaşıyormuş gibi hissettim sanki bir ben düşüncesiz geri kafalıymışım gibi yorum yapılıyor .Konuyu ne kadar çarpıtmışlar.Sırf MODERN görünmek için yorum yapanlar var.İnsanlar dert anlatıyor bazıları da çıkıp sırf muhalefet olmak için yorum atıyor.Herkesin ahlaki değerleri çok farklı.Ben olsaydım ahlaki değerlerimiz uyuşmayan insanlardan akıl bile almam.Ben hak veriyorum size aynı şekilde olsa bende yeğenim için üzülüp endişelenirdim . Sonuçta büyük artık kendi kararlarına saygı duymaktan başka bir şey yapamazsınız.Nasihat versen dinleyecek yaşı geçmiş bu saatten sona kendi yaşayıp görecek.
Kötü yola düşmüş gibi anlatılıyor sanki, sürekli yeğen kötüleniyor. Her şey ailede biter, ailesi gerekli tepkiyi göstermediktwn sonra kimse bişey yapamazNiye alakadar etmesin insanın bırak yeğeni yakın bi tanıdığı bile kötü yolda olsa endişelenir.kadında haliyle endişelenmiş.niye hemen böyle yargılıyorsunuz.
Şort mini etek giyen, sevgilisi olan, sigara içen, geniş aile oluyorsa , dar görüşlülükten bahsetmeyin, benim bildiği dar görüşlü ailede olmaz bunlar?Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
Evet aynen boyleKötü yola düşmüş gibi anlatılıyor sanki, sürekli yeğen kötüleniyor. Her şey ailede biter, ailesi gerekli tepkiyi göstermediktwn sonra kimse bişey yapamaz
Aynen katılıyorum size, dünyada tek kötü yeğeni kalmış gibi sankiEvet aynen boyle
Konu sahıbı kendı yegenıne kotu kadın yakıstırması yaptıgının farkında degıl
Biz bu sekılde uyarıncada kotu kadın dedınız dıyor
Cıdden baska bır dunyada yasadıgını dusunuyorum
Cunku bırının seref ve namusuna yapılan yorumlar cok buyuk gunah .
Kaldı kızı tanımıyoruz bıle .
Neymiş abısı ve yengrsı yola getırmesı ıcın yardım istrmiş konu sahıbınden
Bir tek üye cıkıp soylesın hangı yorumda elestırıp kotulemeden ne yapabılırım dedıgını .
Özgecanı öldürende sevgilisimiydi acaba
Seks tabiki ihtiyaç ama mantık çevresinde sırf ihtiyaç diye önümüze gelenle birlikte olmak çok farklı
biz erkekler gibi seks sürekli lazım olmazsa olmaz diye yaşayan canlılar değiliz bayanlar olarak
hanginizin eşi yada sevgilisi benim yanımda dışarı çıkınca mini giy der
Çünkü ben bu konuda gercekten yegenının gelecegını dusunen bır hala gormuyorum .Aynen katılıyorum size, dünyada tek kötü yeğeni kalmış gibi sanki
Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
Sizin anlama tarzınız bu şekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?