Yalniz annelerin sözlerine o kadar ihtiyacim var ki..

Galiba fazla aciklama yapmam gerekirdi. Haber vermeden akrabaya gittim diye tartisma cikardi. Yürümeye bile ciksam bana desin dedi. Evin icine hapsoldum. Hergün ona gitmem icin defalarca tartisma cikardi. Buradaki insanlar da pek insan canlisi degiller. Yanina gittigim zamanlarda da yüzüme bakmadi. Simdi iyi olmaya calisiyor benimle ama ilk zamanlarda cok canimi yakti, bilemiyorum benim konum uzunmus aslinda

tamam o bunlari istemis ama sen kabul etmemi$in, kocan da senin yaninda olmus
isteyenin bi yuzu vermeyenin iki yuzu kara dedi herhalde senin kaynanana : )))

simdi seninle iyi olmaya çalisyorsa belki pisman olmustur, ayni dirayetini koruyup eski konulardan hiç taviz vermeden deneeyebilirsin , kayinvalidene yesik isik yakabilirsin yani,bakdin ayni tas ayni hamam sonduruverirsin yesil isigi olur biter : ))

Senin bu pozitif tavirlarin gece gece gülümsetti beni. Sen dert görme emi, görsen bile güle oynaya o derdin icinden cikarsin =) Evet kocam hep yanimda. Fakat ailesinin üzerimizdeki baskisi ikimizi de aylarca mutsuz huzursuz etti. Beraber agladik hep. Simdi ikimizde isinamiyoruz. torun tatli oldu simdi fakat birinin de bizim gönlümüzü almasi lazim galiba

: )) amin canim insalalh : )
himm o biraz zor,kaynana gelip sizden ozur dilemez kolay kolay
zamana birak bakalim herseyi
zman herseyin ilaci demisler .. bu arada kendinide depresyona falan sokuyum deme ise yaramaz kaynanan yuzunden : )

: )) amin canim insalalh : )
himm o biraz zor,kaynana gelip sizden ozur dilemez kolay kolay
zamana birak bakalim herseyi
zman herseyin ilaci demisler .. bu arada kendinide depresyona falan sokuyum deme ise yaramaz kaynanan yuzunden : )
evet, kimse icin degmez. ay ben dedikodu yapmak icin yazmamistim ama dedikodu olacak yazacaklarim. Kaynanamla pek hoc bir mazimiz yok, kendisi beni istemeye bile gelmedi. Ne güzel kestirip attin ama, zamana birakalim canim kardesim. Icime biraz su serptin onca kalp kirikligimin arasinda

hoppaalaa
niye kestirip atiyim gerçekten zamana birakmalisin diye duusnuyorum
kimsenin elinde sihirli bi degnek yokki zamani geriye alsin, hafizamizi kirginlikalrimizi silsin
zamanlaaa belkii ..

dedikodu sayilirmiki dertlesiyoruz surada : )

bu arada hangi ulkedesin sen

Kestirip atmayi kötü anlamda kullanmadim =) güzel toparladin, bitirdin manasinda. Almanyadayim, dedikodudan korkarim fakat icim de pek bir dolmus =)

Ay vallahii hicte uzulmemmmm...kocam yanimdaysa,gerisi viz gelir.salla gitsin cnmm.kaynana neymis kiii.mesafe her zaman icin iyidirr.simdi tam zamani koy mesafeyi,olsun bitsin.eskii insanlari bir dusun.tarlalarda yollarda dogum yapan kadinlariii...dogum yapip bir hafta icinde tarlada calisan kadinlariii.onlar insan degilmiydiii.esiniz yardimci olmus,bos verrrr...

mesafeliydim hep zaten ama gelip hep damarima basan durduk yere kavga cikaran ama yuzume soyleyemeyen bir kisiyle ugrastim ve simdi hic olmamis gibi sunger cekmekte zorlaniyorum. kocam da benden yana. o da ayni hislerle dolu

Başliği okuyunca boşanmiş olduğunuzu çocuğunuzu tek başiniza büyüttüğünüzü düşünmüştüm neyseki eşiniz varmiş Allah başka dert vermesin hamilelik zor geçmiş ama bundan sonrasini tek başiniza halledebilirsiniz. Kin tutmayin unutun bebeğiniz var artik ne büyük mutluluk tadini çikarin.

Allah korusun. cok sukur esimle aram iyi. fakat ikimizi de uzen ailesi. unutmaya calisiyoruz. tek tek yasadiklarimi yazmadim anlayacaginiz hos olmayan seylerdi. kin tutmamaliyim haklisiniz. keske elimden gelse

biliyormusun aslinda hani sen dedikodu yapmayim diyorsun ya
herseyi sadece esinle sen yasiyorsunuz, belki onada tam içini dokemiyorsun
ailene soylemis olma ihtimalin dusuk oda dedikoduya girer çunku

e sen herseyi içine ata ata ince hastalik olucan kv gobek aticak : ))
saka sakaa : ))

eger yasadiklarini içine atmazsan senin için kabullenmesi, atlatmasi daha kolay olur
kin tutarsin tutmazsin onu bilemem ama bu kadar çok dert etmezsin bence

kagida yazip denize mi atarsin,lavabodaki akan suya mi anlatirsin ne istiyorsan yap ama içindekileri yasadiklarini bi sekilde dile getir,dok içini, içinden geliyorsa agla sizla ama içine atma

duvari nem insani gam yikarmis bunuda unutma

aynen dedigin gibi. iki yildir icime atiyorum. kimsem yok ancak duvara anlatip agliyorum o yuzden uye oldum buraya. esimle konusuyoruz ama onun de derdi bu o da uzuluyor. rahatlamak icin buraya danisayim dedim

duvar uzak biraz yastigida dene : ) bu konuda ciddiyim
buraya uye olmakla iyi etmisin, burasi yada baska yer farketmez sanalda seni esini kv yi kimse bilmez tanimaz, rahatça iççini dokup rahatlayabilir
dedikoduysada gunahi kaynananin boynuna seninde bi insan , ana baba evladini oldugunu unutmasaydi ..

ahh canım ben kaynanayla bir oturuyorum bi de hatun hastaneden geldiğimin ertesi akşamı bulaşık makinesi dizdirtti ben beceremiyorum diye Allah a havale ettim kafam rahatladı

onu yok say.. yaptıklarını görmezlikten, duymazlıktan gel.. ondan hiç kimseye bahsetme, eşinle oturup onu konuşma, o konuşsa bile dinleme, konuyu değiştir.. evine geldiğinde de "komşu kadın" muamelesi yap..

yalnızlıktan da hiç şikayet etme, "az insan çok huzur".. sevgiler

Benim şu hayatta öğrendiğim en önemli şeylerden biri de ne kadar az beklenti olursa o kadar çok mutluluk, huzur oluyor...

Yani geçmişi unutamayiz ama gecmisle de yasayamayiz. .Takılı kalırsan inan üzüntüyle kendine edersin..

Benim de çok kirginliklarim var ancak oğlumu da babannesin den ayirmaya hakkım da yok diye düşünüyorum. .Kabul etmek lazım ki çoğu babanne çocuk dünyaya geldikten sonra bazen zamanla idrak ediyor babanne olduklarını. .O yüzden kabullenip önüne bakmalisin ve bu süreçte ki tavırları na. .

Ben onca şeye rağmen babanne ile görüşmelerini istiyorum..Ama ne yazık ki babanne kendisi uzak duruyor..Yapacak birsey var mı yok bence..Sonuçta eşimin annesi o da her ne kadar kızsada sonuçta hayatımıza artık mudahele ettirmeyerek anlaşmaya çalışıp öyle gidiyoruz işte. .

Maral yazılması gerekenleri yazmış. .Sen onu dinle bence..Sonuçta yeri geldiğinde yüz yüze görüşmek zorunda olduğun bir kişi. Çok içine batan şeyleri yeri geldiğinde şaka yollu lafını söyle geç içinde kalmasin

Ayrica sen gucsuz falan degilsin, sadece gucunun farkinda degilsin..Guclu olmak zora gogus germektir, kolayi da cerez gibi yemektir..Ama sen zoru basarmis, kolayi geveliyorsun o yuzden hazmedemiyorsun

Yurt dışında değilim ama aileme uzağım
hamileyken yanımda bulunamadılar aşerdiğim zamanlar eşim ilgilendi
doğumdan sonraki zamanlarda da
kimseyi aratmadı hiç kimsenin yokluğunu çekmedim
yemeğimide yaptı üstümüde değiştirdi
hastanede bile yanımda refakatçi eşimdi
kayınvalideden yardım geleceğine hiç gelmesin daha iyi
onlar uzaktayken çok daha mutluyum

Ben de yalnızım, evet doğum sonrasında bir destek olan olsa ne güzel olurdu ama insanın öz annesinden başkasından hayjr yok sanırım( annem rahmetli, yaşasa destek olurdu heralde) ne yemek yapan oldu ne birşey, ekmek yemekten bıkmıştım( şimdi hatırlayınca komik geliyor:) ( o yüzden doğum yapıp yalnız olduğunu hissettiğim insana en önce yemek yapacğm ) hastaneden geldim günlerdir süregelen uykusuzluk vs... Geçti gitti ama... Dileklerimden biri torunumu görebilmek, yavruma sonuna kadar destek olabilmek. Çünkü insan bazen off sıkıldım güçlü olmak zorundalılığından diyor kendi kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…