Yalniz annelerin sözlerine o kadar ihtiyacim var ki..

Yaa sen kendine aciyorsan peki ben ne yapim :) benim.kizim da 9 aylik. Dogum yaptim kaynanam telefon bile etmedi. Hamileligimde de dahil bir kez bile aramadi. Henuz evimizi bile gormedi. Ama tinlamiyorum. Aramizda kusluk kirginlij bile yokken boyle yapti. ben de kirildigimi soledim, kirilacak birsey yok bizim adetler boyle dedi. Sallamadim bile. Kusmedim de. Evine gider gelirrim evine haala.. allah biliyor, hakkimiz kLmaz kimsede. Gayet de guleryuzlu davraniyorum . Hatta gorumcem de telefon. Bile etmedi. Onu da sallamadim. Bir ay evvel de gorumcem dogum yapti. Ben gittim yanina. Hatta gorumcem kaynanamda dogum yapti..kaynanam kizina pamuklar gibi Bakti, bana telefon bile etmemislerdi ikiside. Ben gittim yanlarina.kaynanama hediye bile aldim.. Allah biliyor. Onlar kotu olsunlar, biz asilligimizi koruyalim. Herkesin sonu mezar, bir avuc toprak.... Baska gercek yokkk..takma kafana. Iyi davran, kaybeden sen olmazsin. Kimse bilmese Allah bilir.

tatlim benim, muhtac kalmasam zaten hic sorun olmazdi. annemi getirmeye calistim vize cikmadi. kimilerinin daha kolay geciyor hamilelik ve dogum. benim zordu bu yuzden muhtac kaldim ayaga kalkamiyordum vucudumda su kalmamisti. halimi gorup yardim etmeyenden yardim iatemeye cekindim zaten zorlu zamanlari sabrederek gecirdim kimi zaman hastanede yattim. gurbette olmak elini kolunu bagliyor insanin. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kendisinden baska

Amin cnm. ma bak ben de hamileligimin ilk yarisini amerikada gecirdim. Kaynanam telefon bile etmedi. Bir defa bile.. hayirli olsun bile demedi. Aman istemez. Luzumu Yok... Ben hep Iyi davraniyorum hala ona. Umrumda degil cunku.. kirilacak kadar umursamiyorum onu cunku..

bence şükretmelisiniz, neden mi?
eşiniz 2 hafta sizin yanınızda kalabilmiş, kayınvalideniz hiç değilse kızınızı sevmeye geliyor. Aşerirken eşiniz akşamları da olsa sizi hastaneye götürebilmiş.

birde beni dinleyim,
Tüm hamileliğim boyunca çalıştım doğumuma 10 gün varken işi bıraktım. (şekerim bile vardı insülin taşıdım buzlarla heryere).

doktor kontrollerime yalnız gittim 9 ay. eşim yoğun çalışıyordu.

Doğumuma yalnız gittim, otobüse binip :) eşim 5 saat sonra gelebildi...

Kayınvalidem kızım doğduğunun 3. günü geldi (eşim tarafından zorla getirildi evlerimiz yürüme mesafesi 10 dakika).
geldi 1 gecede beni çıldırttı, sütüm kesildi 4. günü kızım hastanelik oldu ölebilirdi, 5 gece tek başıma hastanede yattık kızımla.
Sonrası torununu sevmek için bile gelmeyen babaanne, ve bir dünya laf. :)

Diyeceğim kimseden birşey beklemeden bu yollara girin. kayınvalidenize yada eşinize güvenmeyin, Ben anneliği başarabilirim, istiyorum deyin yoksa beklentiyle girerseniz o yola zaten mutsuz olursunuz.
Çok şükür evladınız sağlıklı, mutlu kalın.

tabiki cok sukur, hergun ssukrediyorum su an ki halime. sizin de ilgisiz kvniz. sukredin ki calisabilmisiniz. tabiki hamile olunca dinlenmek ister bir insan ama ayaga kalkip ise gidecek kadar sansliymisiniz yalniz da olsaniz. ben de kalkabilsem zaten simdi bunlari kafama takmazdim.sevip gitsin nolcak buna da sukur derdim. artkadasim ben ayaga kalkmaktan acizdim zaten. herkese abartiyorum gibi geliyor. gunleri sayiyordum nasil gececek diye. cok kilo verdim sadece iki gunde bir esim goturebilirse goturuyordu hastaneye o da cok yogun calisiyordu stresliydi bir de benle ugrasti. beni asermek bitirdi zaten dogumdan sonra kalkip aglayarak da olsa hic isimden geri kalmadim. acisa da , tam dogrulamasam da ayaga kalkabildim ilk zamanlar. ama asermek kotuydu cok. bunun acisini atamadim uzerimden. tabi guclu olmak lazim. sizinle dertlesmek istedim burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…