yalniz bir dogum hikayesi

fransa'dayiz zaten. esim universitede profesor. fransiz vatandasi ayni zamanda. ancak biz aile iliskisi diye degil de turist gibi basvurduk ki evrak isi olup uzamasin mevzu. simdi desek ki boyle boyle, daha da kaotiklesip red yeme olasiligi da var. cok kararsiz kaldik.
Canım benim çok iyi anlıyorum seni bende Fransadayım anadilim ing ama anlayan kimse yok. Düşük yapmasaydım benzerini bende yaşayacaktım.

yaşadğn ülkenin dilini biliyormusn?? bilmiyorsan yanına tercuman iste mutlaka..
1 günlüğne birine bırakın çocuğu .. sen daha önemlisn. öyle böyle bakarlar çocuğa. senin daha fazla ihtyacn var

Oğlunuz kaç yaşında bilemiyorum ama okulda mutlaka yakın bir arkadaşı vardır sizin de annesini tanıdığınız sabah onlara bırakın olmaz mı eşiniz de sizle doğuma gelsin yalnız gitmeyin bu durumda sizin daha çok desteğe ihtiyacınız var hatta gece de kalsın arkadaşında 2 geceden ne olur zaten gündüz okula gidecek

Canım benim çok iyi anlıyorum seni bende Fransadayım anadilim ing ama anlayan kimse yok. Düşük yapmasaydım benzerini bende yaşayacaktım.

menzili mubarek olsun, nur olsun kaybettiginiz yavrunun. hayirla - eger ki istiyorsaniz - yeniden hamile kalip sihhatle omrunuze alin yavrunuzu.

Oğlunuz kaç yaşında bilemiyorum ama okulda mutlaka yakın bir arkadaşı vardır sizin de annesini tanıdığınız sabah onlara bırakın olmaz mı eşiniz de sizle doğuma gelsin yalnız gitmeyin bu durumda sizin daha çok desteğe ihtiyacınız var hatta gece de kalsın arkadaşında 2 geceden ne olur zaten gündüz okula gidecek

merhaba biz bu sene gorev geregi buraya geldik istanbul'dan, esim universitede profesor. acikcasi cok fazla insanlarla iliski kurmadik cok aktif bir is hayatimiz oldugu icin. yanimda kalmasi icin bir doktora ogrencisi ayarladik az evvel. cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

yaşadğn ülkenin dilini biliyormusn?? bilmiyorsan yanına tercuman iste mutlaka..
1 günlüğne birine bırakın çocuğu .. sen daha önemlisn. öyle böyle bakarlar çocuğa. senin daha fazla ihtyacn var
merhaba, ben basin mensubuyum. ana dil seviyesinde ingilizce biliyorum ama fransizcam tek basima dogum yapacak seviyede degil henuz.
esim universitede profesor, bir doktora ogrencisini ayarladik simdi. saniyorum ki bir gece benimle o kalacak. diger geceler Allah kerim...

Bende avrupadayim. Ve burda ozel cocuk alanlari vardir oyuncaklar vardir cocuklar icin. Evet yatiliya 1 kisiden fazlasini almiyorlar, bazen onuda almiyorlar. Ama hasta ziyaret saatlerinde gelirsin ziyaret edersin akrabani esini dostunu.
Yengem dogum yapti annesi her gece yaninda yatti, yatak ayarladilar kadina. Abimde her gun sabah 8 den gece 10 a kadar ordaydi.
Bizde her aksam yemek hazirlayip gittik yanlarina.
ben ozel bir hastanede dogum yapacagim. prosedurleri biraz kati, hatta ozel hastaneler icinde refakatci kabul eden tek hastane de bu idi.

Allah saglik versin güzelim üzülme bunun için. Sağlıkla al kucagina bebegini inşallah.

Sen tecrübeli bir annesin, ne yapman gerektiğini biliyorsun eminim.

Cok sanslisin, esin oglunla kalacak yani aklin oglunda kalmayacak.

Sen bebeğin yanindasin, icin rahat.

Daha ne olsun :)
cok tesekkur ederim.

Canım Allah yardımcın olsun. Konsolosluğa doğum için gerekli olan belgeleri gösterseniz durumu açıklayan birde mektup yazsanız biraz erken bir tarihe alinamazmi acaba?
Hangi ülkedesin?istersen özelden yaz ben eğer aynı ülkedeysek gelirim yanına. .

Gerçek manada tek başınıza olmayacaksınız semurcan semurcan , zor bir durum, zorlayıcı bir psikoloji evet, dile kolay söylemesi,
ama böylesi hallerde mümkün olduğunca daha kötü şartlara bakarak teselli aramaya çalışmalıyız diye düşünürüm. Hastanede başınızda hemşireler doktorlar olacak en azından, belki uzman ellerde olacağınız düşüncesi içinizi ferahlatabilir.

Umarım işleriniz yolunda gider, sıkıntınız çözüme kavuşur, huzurla dolarsınız.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla mutlulukla kucaklayın bebişinizi.

Hangi ülkedesin,ben de ikinci bebeğimi yalnız doğurdum ama eşim ve büyük kızım hastanede kalabildi.ben sezaryendeyken kızım kreşteydi zaten,sonra eşim gidip kızımı alıp yanıma getirdi ve aynı odada dördümüz kalabildik

Gerçek manada tek başınıza olmayacaksınız semurcan semurcan , zor bir durum, zorlayıcı bir psikoloji evet, dile kolay söylemesi,
ama böylesi hallerde mümkün olduğunca daha kötü şartlara bakarak teselli aramaya çalışmalıyız diye düşünürüm. Hastanede başınızda hemşireler doktorlar olacak en azından, belki uzman ellerde olacağınız düşüncesi içinizi ferahlatabilir.

Umarım işleriniz yolunda gider, sıkıntınız çözüme kavuşur, huzurla dolarsınız.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla mutlulukla kucaklayın bebişinizi.
cok cok tesekkur ederim. esenlikler dilerim.

Hangi ülkedesin,ben de ikinci bebeğimi yalnız doğurdum ama eşim ve büyük kızım hastanede kalabildi.ben sezaryendeyken kızım kreşteydi zaten,sonra eşim gidip kızımı alıp yanıma getirdi ve aynı odada dördümüz kalabildik
fransa'dayim ben. ne yazik ki hastane kabul etmiyor.

ayarladik bir doktora ogrencisi. zaten parasinda degildik, yasanilan hayal kirikligi cok agir. :cry:
bende yalnız kalacaksınız hastanede diye düşündüm o yüzden.evet bir yakınınızın olmaması kötü olmuş ama bozmayın moralinizi. inşallah kolay doğum olur hemen toparlanırsınız. sağlıcakla kovuşun bebeğinize.

Back
X