Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ayni durumdayim ama çare bulamadim maalesef.
Allah yardımcımız olsun inşallah. Çok zor
Aynen bende bu kadarını beklemiyordum birde ailemden kimse olmayınca dahada zor oluyorAmin inşallah.. ben de 2 yıllık evliyim. Bu kadar zor olacağını hiç düşünememiştim.
Evet dili bilmiyorum ve dil kursuna gidiyorum önerileriniz için teşekkür ederim ama işte insan yalnızlığını atamıyorYasadiginiz ülkenin dilini biliyormusunuz? Bilmiyorsaniz ilk adimi Dil Kursuna yaparak atabilirsiniz, orada yeni insanlarla tanisip yeni arkadasliklar edinebilirsiniz. Biliyorsaniz ilginizi ceken seylere yönelin... Dans, Yoga veya Zumba Kurslarina yazilin, bir yabanci dil daha ögrenmek icin kurslara yazilabilirsiniz... Calisma imkaniniz varsa is arayin calisin. Esinizin ailesi size yalniz oldugunuzu bile bile yakinlasmayip sizinle ilgilenmiyorsa sizde onlarla ilgilenmeyin. Biliyorum zor ama insallah atlatirsiniz bu günleride
Meraba canm ben almanyadayım 7 aydır burdayım dili öğrenmek için kursa gidiyorum ama gel gör ki çok zorlu bir süreçMerhaba bende 3 senedır yurt dışında yaşıyorum. Sizi çok iyi anlıyorum aynı süreçlerden bende geçtim. Son 6 aydır tam olarak alışabildim. Siz hangi ülkedesinz ve ne kadar oldu
Siz neredesiniz nasıl alışabildinizMerhaba bende 3 senedır yurt dışında yaşıyorum. Sizi çok iyi anlıyorum aynı süreçlerden bende geçtim. Son 6 aydır tam olarak alışabildim. Siz hangi ülkedesinz ve ne kadar oldu
Evet dili bilmiyorum ve dil kursuna gidiyorum önerileriniz için teşekkür ederim ama işte insan yalnızlığını atamıyor
İnşallah canm teşekkür ederim önerilerin içinEvet sizi cok iyi anliyorum, yeni bir dil ögrenmek kolay degil ama pesini birakmayin lütfen ögrenin. Kendinize cocuk kitaplari alin o dilde cizgi film izleyin daha sonra netflix gibi yerlerden o dilde altyazili seyler izleyin eminim cok yardimci olacaktir bu sürecte size.
Bende Almanya dayim. Kursa gidiyorum dil çok zor ben çok zorlanıyorum. Kursa gıdıyorum vakıt geçiyor. Ama alışmam çok zor oldu. Senin 7 ay olmuş bnce kısa bir süre alışmak içinSiz neredesiniz nasıl alışabildiniz
Yani daha önünde uzun yol var diyorsunBende Almanya dayim. Kursa gidiyorum dil çok zor ben çok zorlanıyorum. Kursa gıdıyorum vakıt geçiyor. Ama alışmam çok zor oldu. Senin 7 ay olmuş bnce kısa bir süre alışmak için
Yok öyle demiyorum sen daha çabuk alışırsın belki benimki kadar uzun sürmezYani daha önünde uzun yol var diyorsunevet kurs vakit geçmesi için çok güzel ama gerçekten çok zorlayıcı
![]()
İnşallahYok öyle demiyorum sen daha çabuk alışırsın belki benimki kadar uzun sürmezkafa dengi bir arkdaşın olsa belkı alışmak daha kolay olabilir