Yalnız hamilelik geçiren kaç kişiyiz??

5 haftalık hamileyim ailem farklı şehirde eşim işkolik ve ilgisiz nasıl geçecek kalan zaman çok panikliyorum :KK43:
Sıkıştır kocanı neden yalnız bırakıyor ki seni sonuçta onun da bebeği sen tel yapmadın ki

canım benım esımde bılgısayar da oyun hastası aha benımle bır kere geldı hastaneye o da cınsyetını ogrenmeye baska yok ben yuzune vuruyorum benım bebegım dıyorum senın degıl kac kere ılgılendın dıyorum ama sana tavsıyem sen sakın ıhmal gelme doktor kontrollerınde elınden geldıgınce onu da gotur bıraz sorumluuk sahıbı olsunlar

5 haftalık hamileyim ailem farklı şehirde eşim işkolik ve ilgisiz nasıl geçecek kalan zaman çok panikliyorum :KK43:
o dönemlerde hafiften bir depresyon oluyor...bu yüzden böyle düşünüyor da olabilirsiniz. ama eğer gerçekten eşiniz ilgisiz ise Allah kolaylık versin.. ben de çoğu gece yalnızım eşim polis olduğu için.. hatta doğuma yalnız nasıl giderim diye falan planlar yapıyorum yavaştan.. zor gerçekten Allah sabır versin..

Ben söyledikten sonra yapması bana birşey ifade etmiyor,içinden gelerek yapması gerekmiyor mu? söylenince de dır dır yapan kadın oluyoruz. Çok kötü bir süreç Allah yardımcımız olsun :(

Bende yalnızım :) eşim şehir dışında. Bazen ailemle kalıyorum. Eşin yanında en azından şükret hayattım. Ben eşimi en iyi 2 haftada bir görüyorum. Bazen bir ay görüşmediğimiz oluyor. Bi gördü beni karnım kocaman :) şok oldu ahahah

o dönemlerde hafiften bir depresyon oluyor...bu yüzden böyle düşünüyor da olabilirsiniz. ama eğer gerçekten eşiniz ilgisiz ise Allah kolaylık versin.. ben de çoğu gece yalnızım eşim polis olduğu için.. hatta doğuma yalnız nasıl giderim diye falan planlar yapıyorum yavaştan.. zor gerçekten Allah sabır versin..
Bende aynı senin gibiyim canım eşim vardiyalı oldugu için gecede çalışıyo zor oluyo benim icinde ama ne yapalım, tek destekcim yardımcım eşim Allah razı olsun annemler baska sehirde dogum sonrası ne yapacagım bende onu dusunuyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

Yarın dr gideicem birde 3 yaşında oğluşum var ve hastanede durmuyor eşimde izin alamıyor bu işi yeni ve benim kimsem yok burda komşu bile yok kara kara düşünüyorum yarın nasıl geçecek ne yapacam ben afakanlar basıyor

Benim de gunlerim yalniz geciyor.
Esim bu aralar yogun calisiyor ama evde oldugu zamanlarda ilgisiz degil.
Bunlari dusunmeyin hamileligin tadini cikarin.

Ben söyledikten sonra yapması bana birşey ifade etmiyor,içinden gelerek yapması gerekmiyor mu? söylenince de dır dır yapan kadın oluyoruz. Çok kötü bir süreç Allah yardımcımız olsun :KK43:
Benim bir arkadaşım hamilelik döneminde çok koptuklarini, iki tarafın da birbirinden ilgi bekleyip adım atmadiklarini söylemişti, benim kulağıma küpe oldu. Dırdır yapan kadınlardan asla olmak istemem bende ama iletişim kurmadan yürümez bu işler, inan örneklerini gözlerimle gördüm, bende hamileyim kocam bilgisayar kolik ama esprilerle dikkatini çekmeye çalışıyorum, tabii allahı var, ben söyler söylemez tavrını düzeltir, yine yapar ama bir süre rahat allah yardımcın olsun, gerçekten zor ama adım at, çocuğun o evde büyüyecek, o doğmadan yoluna girsin herşey, en azından girip girmeyeceğini görmüş olursun

Bende aynı senin gibiyim canım eşim vardiyalı oldugu için gecede çalışıyo zor oluyo benim icinde ama ne yapalım, tek destekcim yardımcım eşim Allah razı olsun annemler baska sehirde dogum sonrası ne yapacagım bende onu dusunuyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

Benim esimde vardiyalı çalışıyor ve ailem bana yakın degil 2 saat yol var aramızda kV yarım saatlik yolda ama insanın eşi gibisi yok suan bile tekim vardiya da eşim cidden çok zor ya

Tamda aradigim grup bende cok yalnızım yaa esim goreve gitti memleketime aileme cok uzagim simdi esimde yok bir hafta evde bir basimayim surekli elimde tel ustelik kotu kabuslar goruyorum korkuyorum kizlar siz neler yapiyorsunuz yalniz kalınca bari birbirimizin yalnizligini paylasalim :(

Benim esimde vardiyalı çalışıyor ve ailem bana yakın degil 2 saat yol var aramızda kV yarım saatlik yolda ama insanın eşi gibisi yok suan bile tekim vardiya da eşim cidden çok zor ya
Canim sen ne kadarlik hamilesin ?? Insan bu donemlerde surekli ilgi istiyor bizse yalniz kalıyoruz :eğlence:

Ben gurbet icinde gurbetteyim. Ben isvicre annemler avusturyada... kayinvalidemler olsaydi en azindan can kurban ama onlarda Türkiyedeler. Esimde gastronomi de oldugu icin saatleri belirsiz. Lakin doktor kontrollerini kacirmaz Allah razi olsun.
Allahtan 8-10 saat calisiyorum da evde patlamiyorum. Hafta sonj da ütü camasir temizlik derken geciyo... 5 haftalik ögrendim hoooop 16 haftalik olmusuz bile.
Yarin bide cinsiyetini ögrenirsek insallah deymeyin keyfimize :)

Karı koca memuruz be ailemizden çok uzak bi ildeyiz eşimle ikimizde nöbetli çalışıyoruz ya o evde ya ben ama şunu unutma yalnız değilsin yavrun seninle. Ben yalnız hissedince elimi karnıma koyuyorum iyi geliyo

Yine guzel ulkemdesin ona şükür. Ben yurtdışındayım. Türk yok çevremde ve 1 aydır bulantıdan evde yatıyorum. Yarami deştin döküldüm valla:) Türkiye de olsam keşke diye diye bi halim. Yinede halimize şükür. Eşim de doktora öğrencisi bazen mecbur geliyo ama bu sefer gecelere kadar çalışıyor. Artık depresyona girmek üzereyim.

Tamda aradigim grup bende cok yalnızım yaa esim goreve gitti memleketime aileme cok uzagim simdi esimde yok bir hafta evde bir basimayim surekli elimde tel ustelik kotu kabuslar goruyorum korkuyorum kizlar siz neler yapiyorsunuz yalniz kalınca bari birbirimizin yalnizligini paylasalim :KK43:
Canim surekli mi tek kaliyorsun? Yani arada birse ailenin yanina gitsen? Ben kalamam da hatta evlenmedn once hep derdim gece yanimda uyck koca ariyrm diye. Yani korkarim ondan Bazi hatunlar cesaretli oluyor. Sende korkuyrm diyince kendim geldim aklima Rabbim gercektn yardimcin olsun

Canim surekli mi tek kaliyorsun? Yani arada birse ailenin yanina gitsen? Ben kalamam da hatta evlenmedn once hep derdim gece yanimda uyck koca ariyrm diye. Yani korkarim ondan Bazi hatunlar cesaretli oluyor. Sende korkuyrm diyince kendim geldim aklima Rabbim gercektn yardimcin olsun
Canim bazen uc haftalik gidiyor o zamanlarda gidiyorum memlekete ama bir hafta icin gitmiyorum alistim artik baslarda cok zorlandim ama insan alisiyor bende bekarken hep oyle istiyordum ama kismet işte simdide hamileyim gercekten zor oluyor yalniz en cokda gece kabusları zor oluyor

Back
X