- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Ben katilmiyorum buna; deneyim sahibi olup gelene iyi davranacaklarina. Bir insanin karakteri degisir mi? Zaten uyumlu biri olsaydi veya duzgun karakterli biri olsaydi yanlis yapar miydi? Ben erkeklerde bosanip 2. Esini mutlu edeni pek duymadim. Varsa da cok nadir yaniBen de 3 ay oldu onsuz yaşıyorum , 2 ay oldu boşanali.
Onsuz asla yasayamam derdim , o bensiz ne yapacak derdim .
Derdim de derdim , gördüm ki çok da güzel yaşanıyor .
Yaşadıklarım , hayallerim aklıma geliyor üzülüyorum , ama öyle bir hayat da yaşanmazdı diyorum sonra .
Ona ve ailesine adanmış bir hayat .
Sonra bakıyorum ben gibi ayrılmış o kadar kişi var ki , hele de benim yerimde olmak isteyen .
Ayrılmak isteyip de ayrılamayan .
Ben kendi hayatımı kurdum o ise annesine taşındı , bizden sonra akıllanırlar hep diyorum herkese , Bizde deneyim sahibi oldular gelene bizden iyi bakacaklar .
Emek harcayan , çırpınan cefayı çeken bizdik sefayi da onlarla yaşayacaklar .
Ben de 3 ay oldu onsuz yaşıyorum , 2 ay oldu boşanali.
Yaşadıklarım , hayallerim aklıma geliyor üzülüyorum , ama öyle bir hayat da yaşanmazdı diyorum sonra .
Sonra bakıyorum ben gibi ayrılmış o kadar kişi var ki , hele de benim yerimde olmak isteyen .
Ben kendi hayatımı kurdum o ise annesine taşındı , bizden sonra akıllanırlar hep diyorum herkese , Bizde deneyim sahibi oldular gelene bizden iyi bakacaklar .
Ben katilmiyorum buna; deneyim sahibi olup gelene iyi davranacaklarina. Bir insanin karakteri degisir mi? Zaten uyumlu biri olsaydi veya duzgun karakterli biri olsaydi yanlis yapar miydi? Ben erkeklerde bosanip 2. Esini mutlu edeni pek duymadim. Varsa da cok nadir yani
Ben de 3 ay oldu onsuz yaşıyorum , 2 ay oldu boşanali.
Sanirim esinden ayrilan kadinlarin genel psikolojisi bu. Bi insan degismiyo. Yani degisse de ne kadar degisebilir ki.. özü neyse o oluyor. Ben ta 5 yil once bi cocukla gorusmustum cok sevmistim aşıktım. (Hala da unutamadim ya neyse) cocuk ana kuzusu cikti. Annesi ne derse bana yetistiriyordu bir de. Annesi sekillendiriyordu hayatini. Ben bunu anladigimda ayrildim. Benden hemen sonra bi kizla nisanlandi. 1 yil nisanli kaldilar. Vay be dedim demekki bana yaptigi hatalari ona yapmadi. Bende tecrube kazandi dedim. Dusundukce kahroldum. Dugune 3 hafta kala ayrildi. Sebep; yine annesi ve her isine annesininin burnunu sokmasi esya secimi gelinlik secimi vs annesi secmis. Ayrilmislar. Ben de duygularima yenik dusup o ayrildiktan bir yil sonra yine gorustum dedim belki akillanmistir. Inanin yine ayniydi. Degisen hic bisey olmamis. Hatta daha katiydi. Kendim de tecrube ettigimden inanmiyorum ben insanlarin degisebilecegine. Sihirli degnek mi dokunuyor sanki bi anda iyi oluverecekler?Evet ben 2. Esiydim benim ilk evliliğim dediginiz gibi hic mutlu günümüz olmadı.
Ama niyeyse ben 3. Ye iyi davranacakmis kaybetmemek icin cabalayacakmis gibi hissediyorum
O kadar can sıkıntısı sonrası guldurdunuz beni.Sanirim esinden ayrilan kadinlarin genel psikolojisi bu. Bi insan degismiyo. Yani degisse de ne kadar degisebilir ki.. özü neyse o oluyor. Ben ta 5 yil once bi cocukla gorusmustum cok sevmistim aşıktım. (Hala da unutamadim ya neyse) cocuk ana kuzusu cikti. Annesi ne derse bana yetistiriyordu bir de. Annesi sekillendiriyordu hayatini. Ben bunu anladigimda ayrildim. Benden hemen sonra bi kizla nisanlandi. 1 yil nisanli kaldilar. Vay be dedim demekki bana yaptigi hatalari ona yapmadi. Bende tecrube kazandi dedim. Dusundukce kahroldum. Dugune 3 hafta kala ayrildi. Sebep; yine annesi ve her isine annesininin burnunu sokmasi esya secimi gelinlik secimi vs annesi secmis. Ayrilmislar. Ben de duygularima yenik dusup o ayrildiktan bir yil sonra yine gorustum dedim belki akillanmistir. Inanin yine ayniydi. Degisen hic bisey olmamis. Hatta daha katiydi. Kendim de tecrube ettigimden inanmiyorum ben insanlarin degisebilecegine. Sihirli degnek mi dokunuyor sanki bi anda iyi oluverecekler?
:)) kv yi karistiran esiniz iste. 3.yle evlensin karistirmayacak mi? Adam (!) ayni adam. Kv ayni kvO kadar can sıkıntısı sonrası guldurdunuz beni.
:)) Bana böyle davranan birisiyken 3. Kadını düşünemiyorum. Ayrıca anlattığıniz kişi eşime ne kadar benziyo. Kv telefonla yetiyordu evimize 4 saat uzakta olmasına ragmen
Evet ben 2. Esiydim benim ilk evliliğim dediginiz gibi hic mutlu günümüz olmadı.
Ama niyeyse ben 3. Ye iyi davranacakmis kaybetmemek icin cabalayacakmis gibi hissediyorum
:)) kv yi karistiran esiniz iste. 3.yle evlensin karistirmayacak mi? Adam (!) ayni adam. Kv ayni kv
devlet hastanesine git hiç bişey yapmamaktan iyidir
Hiç öyle olmuyor afedersin köpek b.. yemekten vazgeçmez evlensin gene boşanır şuraya yazıyorumBen de 3 ay oldu onsuz yaşıyorum , 2 ay oldu boşanali.
eee inşallah ☺mutlu olsun istemem açıkçasıHiç öyle olmuyor afedersin köpek b.. yemekten vazgeçmez evlensin gene boşanır şuraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?