- Konu Sahibi Nebaktincanim
Daha onceki konularim malum. Cok zor bi süreçten geçiyorum. Tam toparlandım derken tekrar kötü oluyorum. Çok agir siddet gordum evliligim cok kisa surdu.
Sürekli ic hesaplaşma yapiyorum madem evlendi neden böyle davrandı. Neden evden gitmem icin elinden geleni yapti.
Madem boyle davranacaktı neden evlendi.
İs yerinde arkadaslarin yanında hicbirsey yokmuş gibi davranıyorum gülüyorum. Ama cok yalnızım.1 tane samimi arkadasim var o da evlendi sehir dışında haftada 1 belki konuşuyoruz.
Bugun hava cok guzeldi. Beraber olsaydık hafta sonu kahvaltısı yapardık dedim arkadasa ne kadar ufak hayallerin var dedi. Basladim ağlamaya icim yandı.
Evet psikolog diyeceksiniz. Cok param yok bu bosanma sureci kalacak yerimin olmaması maddi açıdan tükendim.
Onun baska kizlarla görüşmesi. Hayatına devam etmesi.
Ben onu eşim olarak görmüştüm benden baskasina bakmaz demiştim.
Kötüyüm toparlanamiyorum. Cok yorgun hissediyorum.
Sürekli ic hesaplaşma yapiyorum madem evlendi neden böyle davrandı. Neden evden gitmem icin elinden geleni yapti.
Madem boyle davranacaktı neden evlendi.
İs yerinde arkadaslarin yanında hicbirsey yokmuş gibi davranıyorum gülüyorum. Ama cok yalnızım.1 tane samimi arkadasim var o da evlendi sehir dışında haftada 1 belki konuşuyoruz.
Bugun hava cok guzeldi. Beraber olsaydık hafta sonu kahvaltısı yapardık dedim arkadasa ne kadar ufak hayallerin var dedi. Basladim ağlamaya icim yandı.
Evet psikolog diyeceksiniz. Cok param yok bu bosanma sureci kalacak yerimin olmaması maddi açıdan tükendim.
Onun baska kizlarla görüşmesi. Hayatına devam etmesi.
Ben onu eşim olarak görmüştüm benden baskasina bakmaz demiştim.
Kötüyüm toparlanamiyorum. Cok yorgun hissediyorum.
Son düzenleme: