• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalniz hissediyorum

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Daha onceki konularim malum. Cok zor bi süreçten geçiyorum. Tam toparlandım derken tekrar kötü oluyorum. Çok agir siddet gordum evliligim cok kisa surdu.

Sürekli ic hesaplaşma yapiyorum madem evlendi neden böyle davrandı. Neden evden gitmem icin elinden geleni yapti.
Madem boyle davranacaktı neden evlendi.

İs yerinde arkadaslarin yanında hicbirsey yokmuş gibi davranıyorum gülüyorum. Ama cok yalnızım.1 tane samimi arkadasim var o da evlendi sehir dışında haftada 1 belki konuşuyoruz.

Bugun hava cok guzeldi. Beraber olsaydık hafta sonu kahvaltısı yapardık dedim arkadasa ne kadar ufak hayallerin var dedi. Basladim ağlamaya icim yandı.

Evet psikolog diyeceksiniz. Cok param yok bu bosanma sureci kalacak yerimin olmaması maddi açıdan tükendim.

Onun baska kizlarla görüşmesi. Hayatına devam etmesi.
Ben onu eşim olarak görmüştüm benden baskasina bakmaz demiştim.

Kötüyüm toparlanamiyorum. Cok yorgun hissediyorum.

Son düzenleme:
Ben de 3 ay oldu onsuz yaşıyorum , 2 ay oldu boşanali.
Onsuz asla yasayamam derdim , o bensiz ne yapacak derdim .
Derdim de derdim , gördüm ki çok da güzel yaşanıyor .
Yaşadıklarım , hayallerim aklıma geliyor üzülüyorum , ama öyle bir hayat da yaşanmazdı diyorum sonra .
Ona ve ailesine adanmış bir hayat .
Sonra bakıyorum ben gibi ayrılmış o kadar kişi var ki , hele de benim yerimde olmak isteyen .
Ayrılmak isteyip de ayrılamayan .
Ben kendi hayatımı kurdum o ise annesine taşındı , bizden sonra akıllanırlar hep diyorum herkese , Bizde deneyim sahibi oldular gelene bizden iyi bakacaklar .
Emek harcayan , çırpınan cefayı çeken bizdik sefayi da onlarla yaşayacaklar .

Son düzenleme:
Dünya tek bir insanın üzerine kurulmadı. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
Olmadı diye üzüldüğünüz şeye gün gelir iyi ki diye sevinirsiniz.
Sadece biraz zaman gerekli.
Olmaz dediğimiz herşey olur bu hayatta. Çok ta güzel alışılır. Sabır acı ama meyvesi tatlıdır..
Sizi istemeyen bir adam bırakın istediği ile gününü gün etsin. Siz bu kadar değersiz değilsiniz. Siz de güçlü olmaya çalışın. Zamanı gelince köpekler gibi pişman olur. O zaman da siz gününüzü gün ediyor olursunuz Allahın izni ile..

Yaşadıklarım , hayallerim aklıma geliyor üzülüyorum , ama öyle bir hayat da yaşanmazdı diyorum sonra .
Sonra bakıyorum ben gibi ayrılmış o kadar kişi var ki , hele de benim yerimde olmak isteyen .
Ben kendi hayatımı kurdum o ise annesine taşındı , bizden sonra akıllanırlar hep diyorum herkese , Bizde deneyim sahibi oldular gelene bizden iyi bakacaklar .
Ben katilmiyorum buna; deneyim sahibi olup gelene iyi davranacaklarina. Bir insanin karakteri degisir mi? Zaten uyumlu biri olsaydi veya duzgun karakterli biri olsaydi yanlis yapar miydi? Ben erkeklerde bosanip 2. Esini mutlu edeni pek duymadim. Varsa da cok nadir yani

Benimde canımı o yakıyor benden sonrakine iyi davranacaksa yada beni evden kovup yine baskasinin kollarına kosacaksa neden bana iyi davranmadi.

Ben katilmiyorum buna; deneyim sahibi olup gelene iyi davranacaklarina. Bir insanin karakteri degisir mi? Zaten uyumlu biri olsaydi veya duzgun karakterli biri olsaydi yanlis yapar miydi? Ben erkeklerde bosanip 2. Esini mutlu edeni pek duymadim. Varsa da cok nadir yani

Evet ben 2. Esiydim benim ilk evliliğim dediginiz gibi hic mutlu günümüz olmadı.
Ama niyeyse ben 3. Ye iyi davranacakmis kaybetmemek icin cabalayacakmis gibi hissediyorum

Peki ozel degilse neden bitti

Evet ben 2. Esiydim benim ilk evliliğim dediginiz gibi hic mutlu günümüz olmadı.
Ama niyeyse ben 3. Ye iyi davranacakmis kaybetmemek icin cabalayacakmis gibi hissediyorum
Sanirim esinden ayrilan kadinlarin genel psikolojisi bu. Bi insan degismiyo. Yani degisse de ne kadar degisebilir ki.. özü neyse o oluyor. Ben ta 5 yil once bi cocukla gorusmustum cok sevmistim aşıktım. (Hala da unutamadim ya neyse) cocuk ana kuzusu cikti. Annesi ne derse bana yetistiriyordu bir de. Annesi sekillendiriyordu hayatini. Ben bunu anladigimda ayrildim. Benden hemen sonra bi kizla nisanlandi. 1 yil nisanli kaldilar. Vay be dedim demekki bana yaptigi hatalari ona yapmadi. Bende tecrube kazandi dedim. Dusundukce kahroldum. Dugune 3 hafta kala ayrildi. Sebep; yine annesi ve her isine annesininin burnunu sokmasi esya secimi gelinlik secimi vs annesi secmis. Ayrilmislar. Ben de duygularima yenik dusup o ayrildiktan bir yil sonra yine gorustum dedim belki akillanmistir. Inanin yine ayniydi. Degisen hic bisey olmamis. Hatta daha katiydi. Kendim de tecrube ettigimden inanmiyorum ben insanlarin degisebilecegine. Sihirli degnek mi dokunuyor sanki bi anda iyi oluverecekler?

Sanirim esinden ayrilan kadinlarin genel psikolojisi bu. Bi insan degismiyo. Yani degisse de ne kadar degisebilir ki.. özü neyse o oluyor. Ben ta 5 yil once bi cocukla gorusmustum cok sevmistim aşıktım. (Hala da unutamadim ya neyse) cocuk ana kuzusu cikti. Annesi ne derse bana yetistiriyordu bir de. Annesi sekillendiriyordu hayatini. Ben bunu anladigimda ayrildim. Benden hemen sonra bi kizla nisanlandi. 1 yil nisanli kaldilar. Vay be dedim demekki bana yaptigi hatalari ona yapmadi. Bende tecrube kazandi dedim. Dusundukce kahroldum. Dugune 3 hafta kala ayrildi. Sebep; yine annesi ve her isine annesininin burnunu sokmasi esya secimi gelinlik secimi vs annesi secmis. Ayrilmislar. Ben de duygularima yenik dusup o ayrildiktan bir yil sonra yine gorustum dedim belki akillanmistir. Inanin yine ayniydi. Degisen hic bisey olmamis. Hatta daha katiydi. Kendim de tecrube ettigimden inanmiyorum ben insanlarin degisebilecegine. Sihirli degnek mi dokunuyor sanki bi anda iyi oluverecekler?
O kadar can sıkıntısı sonrası guldurdunuz beni.
:)) Bana böyle davranan birisiyken 3. Kadını düşünemiyorum. Ayrıca anlattığıniz kişi eşime ne kadar benziyo. Kv telefonla yetiyordu evimize 4 saat uzakta olmasına ragmen

O kadar can sıkıntısı sonrası guldurdunuz beni.
:)) Bana böyle davranan birisiyken 3. Kadını düşünemiyorum. Ayrıca anlattığıniz kişi eşime ne kadar benziyo. Kv telefonla yetiyordu evimize 4 saat uzakta olmasına ragmen
:)) kv yi karistiran esiniz iste. 3.yle evlensin karistirmayacak mi? Adam (!) ayni adam. Kv ayni kv ;)

zaman vallahi zaman. her şey geçiyor. geçmez sanıyoruz geçiyor, bu acı beni öldürür, diyoruz ama öldürmüyor aksine çok daha güçlü kılıyor. bir kursa bir şeye gitseniz, bir meşgaleniz olsa mesela en basitinden puzzle alabilirsiniz inanın kafanız dağılır.

Hiç öyle olmuyor afedersin köpek b.. yemekten vazgeçmez evlensin gene boşanır şuraya yazıyorum

Back
X