Yalnız hissediyorum

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.669
498
Kızlar bu sene yeni işime başladım aslında Ocak tan beridir başlamıştım ama sadece maaş veriyorlar gibi bişeydi derslere daha yeni giriyorum.Dolayısıyla öğrencilerle de ders hocalarıyla da bu bir aydır muhatap oluyorum,ancak bir ayda resmen içime gömüldüm.Sanki dünya bir yerde akıyor ben de genelde seyirci dahil olmaya çalışıyorum ama çok beceremiyorum yabancıyım tamamen konsepte ve çoooook inanılmaz sıkılıyorum,hala hiç kafa dengi arkadaşım yok henüz.Ki ben gerçekten kolay arkadaş edinirim.Ama bu sefer beceremedim...
Seyirci olma sebebim de dersler ingilizce ben zaten ancak hocaların öğrencilere yaklaşımını anlamaya çalışıyorum ki henüz ,öğrencilere yorum yapacağım bir de , hem de ingilizce konuşmam henüz kopuk kopuk tarzanca gibi...
Bir yandan ingilizce speaking kursuna başladım.Bir yanda kendi yüksek lisans derslerim boğuldum kısaca...arkadaşım olan asistanlarsa hiç kafa dengim değiller çok sıkıldım hiç muhabbet ilerlemiyor herkes aşırı seviyeli sıkılıyorum,yalnız hissediyorum.Bir de büyük hocalardan biri taktı kafayı niye sessizsin bu kadar sen de bişey söyle vs.Cidden sessiz oldum artık konuşasım gelmiyor ama konuşmadıkça içimde birikiyor bunalıyorum ama konuşmak istemiyorum da onlarla.Sürekli eski arkadaşlarımı özlüyorum habire mesajlaşmaya çalışıyorum vs ama nereye kadar ortamımdan da bulmam lazım yoksa günler hep sessizlikte geçecek ve sıkıcı şekilde.Ay ne bileyim öyle işte içimi döktüm..

Şaka gibi ama öğrenciler daha samimi geliyor bir de onlarla arkadaş olmak istiyorum bikaçını çok sevdim,ama öğrenciyle arkadaş olmak yasak bölgeye girmek gibi:))

Yasin o gruba yakin ondan:) Yalniz gercekten yasak bolge.

Icini rahatlatacaksa ben de kimseyi bulamiyorum. Canim mocha cekiyor giriyorum tek basima iciyorum, cinema, muze ayni sekilde.

Kendini iyi hissetmediğin ortamda çalışmak çok yorucu bilirim

İş dışındaki vakitleri size iyi gelen insanlarla geçirin

Yasin o gruba yakin ondan:) Yalniz gercekten yasak bolge.

Icini rahatlatacaksa ben de kimseyi bulamiyorum. Canim mocha cekiyor giriyorum tek basima iciyorum, cinema, muze ayni sekilde.
İş yerinde yok ..normal arkadaşlarım olmasa liseden oradan buradan herhalde ben de öyle yapardım ama dediğim gibi öule alışmışımki birileriyle bişeyker paylaşmaya sessizlik çok kötü hissettiriyor çünkü sessiz kalmak beni boğuyor ben konuşan bi insanım :'( insandım..

Ayyy aynı ben. Ben de asistanım ve diğer asistanlar çok sıkıcı.
Bir de sürekli moralimi bozmaya çalışıyorlar. Buraya gelmekle hata ettin,hocalar çok egolu şu bu. Bir iki yıla sen de bizim gibi olacaksın falan demeler.
İnanılmaz sinir bozucular
Neşemi söndürmeye çalışıyorlar haspalarım

Kafana gore bir arkadasin olmadiktan sonra sessizlik , yalnizlik daha iyidir. Ideal demiyorum ama daha iyi diyorum.

Egolu olmayan hoca mı var acaba hepsi öyle ya
Ama neşeni kaybetme ya ,inşallah bulursun kafa dengi birilerini yoksa çekilmiyor okul zaman geçmiyor biliyorum :/

Egolu olmayan hoca mı var acaba hepsi öyle ya
Ama neşeni kaybetme ya ,inşallah bulursun kafa dengi birilerini yoksa çekilmiyor okul zaman geçmiyor biliyorum :/
En iyisi derslere vermek kendini.
Zaten küçük bir şehir benimki. İmkanlar kısıtlı. Öyle sosyal pek bir aktivite de yok. Tiyatro,müze hak getire.
Kendimi derslere verip es kaza 30 umda profesör olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…